.

Cod COR securizator geam


Cod COR securizator geam

Cod COR: securizator geam

Cod COR: 818122 - securizator geam


Meseria de securizator geam face parte din grupa de baza: 8181 Operatori la utilaje pentru fabricarea produselor din sticla si ceramica.

Istoria meseriei de securizator geam

uri Securizatorii de geamuri sunt persoane care se ocupa de instalarea, intretinerea si repararea sistemelor de securitate pentru geamuri. Meseria de securizator de geamuri a aparut in anii 1950, cand au fost inventate sistemele de securitate pentru geamuri. Aceste sisteme au fost create pentru a preveni efractiile si pentru a oferi o mai mare siguranta locuintelor si afacerilor. Aceste sisteme sunt folosite in prezent in toata lumea si sunt disponibile in mai multe forme, cum ar fi grilaje, plase de siguranta, rulouri si alte sisteme de securitate. Securizatorii de geamuri sunt responsabili pentru instalarea, intretinerea si repararea acestor sisteme, precum si pentru asigurarea ca sistemele sunt in stare buna si functioneaza corect.

Model fisa de post: securizator geam

Fisa de post pentru meseria de securizator geam


Numele și prenumele salariatului:


Denumirea postului: securizator geam, cod COR 818122


Grupa de baza: 8181 Operatori la utilaje pentru fabricarea produselor din sticla si ceramica

uri

Titlu post: Securizator geamuri

Descrierea postului:

Securizatorul geamurilor este responsabil pentru instalarea, intretinerea si repararea geamurilor si a usilor. Acesta trebuie sa asigure siguranta si securitatea cladirilor prin instalarea de sisteme de securitate adecvate.

Responsabilitati:

- Instalarea, intretinerea si repararea geamurilor si usilor;

- Verificarea si intretinerea sistemelor de securitate;

- Asigurarea sigurantei si securitatii cladirilor prin instalarea de sisteme de securitate adecvate;

- Monitorizarea si intretinerea sistemelor de alarma;

- Asigurarea unui nivel adecvat de securitate pentru cladiri;

- Asigurarea unui nivel adecvat de confort pentru clienti;

- Asigurarea unui nivel adecvat de confidentialitate pentru clienti;

- Monitorizarea si intretinerea sistemelor de control al accesului;

- Monitorizarea si intretinerea sistemelor de supraveghere video.

Cerinte:

- Experienta in instalarea, intretinerea si repararea geamurilor si usilor;

- Cunostinte solide despre sisteme de securitate;

 • 8

  Grupa Majora 8

  Operatori la instalatii si masini; asamblori de masini si echipamente

  Operatorii la instalatii si masini, asamblorii de masini si echipamente actioneaza si supravegheaza masini si echipamente industriale si agricole la fata locului sau dirijeaza de la distanta prin telecomanda, conduc trenuri, autovehicule, utilaje si echipamente mobile sau asambleaza produse din parti componente, conform specificatiilor si procedurilor precizate. Activitatea desfasurata in principal necesita experienta si cunoasterea masinilor si echipamentelor industriale si agricole, precum si abilitatea de a face fata vitezei de functionare a masinilor si de a se adapta la inovatiile tehnologice.

 • 81

  Subgrupa Majora 81

  Operatori la masini si instalatii

  Operatorii la masini si instalatii actioneaza si supravegheaza, la fata locului sau prin ghidare de la distanta prin telecomanda, instalatii industriale, masini si echipamente fixe sau pentru care mobilitatea nu este parte integranta a functionarii. Activitatea desfasurata in principal necesita experienta si intelegerea masinilor si echipamentelor industriale care sunt actionate si supravegheate. Abilitatea de a face fata vitezei de functionare a masinilor si de a se adapta inovatiilor tehnologice este adesea necesara.

 • 818

  Grupa Minora 818

  Alti operatori la masini si utilaje

  Aceasta grupa de baza include operatorii la masinile si utilajele fixe neclasificati in alta parte in subgrupa majora 81 - Operatori la masini si instalatii. De exemplu, grupa de baza include operatorii masinilor care fabrica cabluri si franghii innadite.

 • COR

  Grupa de baza 8181 Operatori la utilaje pentru fabricarea produselor din sticla si ceramica

  Operatorii la utilajele pentru fabricarea produselor din sticla si ceramica actioneaza si supravegheaza cuptoarele, furnalele si alte masini si echipamente utilizate la fabricarea sticlei, ceramicii, portelanului, tiglei sau caramizilor. Acestia actioneaza masinile pentru reglarea temperaturii, calirea si decorarea obiectelor din sticla si ceramica.

 • COD

  COD COR 818122 - securizator geam