.

Cod COR sef atelier decorator


Cod COR sef atelier decorator

Cod COR: sef atelier decorator

Cod COR: 143901 - sef atelier decorator


Meseria de sef atelier decorator face parte din grupa de baza: 1439 Conducatori ai altor tipuri de unitati de servicii neclasificati in grupele de baza anterioare.

Istoria meseriei de sef atelier decorator

Meseria de sef atelier decorator a existat de-a lungul istoriei, deoarece arta decorativa a fost intotdeauna importanta pentru culturi si societati. Se crede ca primii sefi de ateliere de decorare au fost antici, care au creat decoratiuni si ornamente pentru cladiri si obiecte. In Evul Mediu, sefi de ateliere de decorare au creat picturi si sculpturi pentru biserici si palate. In secolul al XIX-lea, sefi de ateliere de decorare au creat decoratiuni interioare pentru case si cladiri publice. In zilele noastre, sefi de ateliere de decorare lucreaza in industria de design interior, creand decoratiuni si ornamente pentru case, birouri, magazine si alte cladiri.

Model fisa de post: sef atelier decorator

Fisa de post pentru meseria de sef atelier decorator


Numele și prenumele salariatului:


Denumirea postului: sef atelier decorator, cod COR 143901


Grupa de baza: 1439 Conducatori ai altor tipuri de unitati de servicii neclasificati in grupele de baza anterioare

Titlul postului: sef Atelier Decorator

Descrierea postului: seful Atelierului Decorator este responsabil pentru coordonarea si supravegherea procesului de productie de elemente decorative pentru productiile artistice, cum ar fi filme, teatru sau televiziune. Acesta trebuie sa se asigure ca echipa sa produce elemente decorative de calitate in timp util pentru a indeplini cerintele productiei artistice.

Responsabilitati principale:

Coordonarea procesului de productie de elemente decorative pentru productiile artistice.
Gestionarea bugetului atelierului si asigurarea utilizarii eficiente a resurselor disponibile.
Crearea de schite si planuri pentru elementele decorative in functie de cerintele productiei artistice.
Supervizarea productiei de elemente decorative, inclusiv selectia materialelor potrivite si a tehnicii de productie adecvate.
Coordonarea cu departamentele de costume, scenografie si iluminat pentru a se asigura ca elementele decorative se integreaza perfect in productia artistica.
Asigurarea mentenantei si a intretinerii echipamentelor si a utilajelor atelierului.
Supervizarea echipei de decoratori si asigurarea ca acestia lucreaza eficient si respecta termenele de livrare a elementelor decorative.
Asigurarea respectarii normelor de sanatate si siguranta la locul de munca in ceea ce priveste utilizarea echipamentelor, a materialelor si a substantelor chimice.
Dezvoltarea si implementarea de politici si proceduri pentru a asigura o administrare corespunzatoare a atelierului decorator.
Cerinte:

Experienta anterioara in productia de elemente decorative pentru productiile artistice.
Cunostinte solide despre materialele si tehnologiile de productie utilizate in atelierul decorator.
Abilitati excelente de organizare si planificare, cu abilitatea de a gestiona resursele si de a asigura un flux de munca eficient.
Abilitati de comunicare si negociere excelente, cu abilitatea de a comunica eficient cu membrii echipei si cu partenerii de afaceri.
Cunostinte financiare si de bugetare, cu abilitatea de a planifica si de a gestiona eficient bugetul atelierului decorator.
Abilitatea de a lucra sub presiune si de a respecta termene stricte.
Experienta anterioara in coordonarea echipei si de a lucra intr-un mediu de echipa.
Cunostinte despre reglementarile si politicile din domeniul productiei artistice.
Capacitatea de a intelege si de a utiliza tehnologia si software-ul relevant pentru productia elementelor decorative.

 • 1

  Grupa Majora 1

  Membri ai corpului legislativ, ai executivului, inalti conducatori ai administratiei publice, conducatori si functionari superiori

  Membrii corpului legislativ, ai executivului, inaltii conducatori ai administratiei publice, conducatorii si functionarii superiori din unitatile economico-sociale si politice planifica, conduc, coordoneaza si evalueaza activitatile generale ale intreprinderilor, guvernelor si ale altor organizatii sau unitati organizationale in cadrul acestora si, de asemenea, formuleaza si revizuiesc politicile, legile, regulile si reglementarile in vigoare.

 • 14

  Subgrupa Majora 14

  Conducatori de unitati din industria hoteliera, comert si alte servicii

  Conducatorii de unitati din industria hoteliera, comertul cu amanuntul si alte servicii planifica, organizeaza si conduc direct activitatile unitatilor care ofera servicii de cazare, servicii de vanzare cu amanuntul si alte servicii.

 • 143

  Grupa Minora 143

  Conducatori ai altor tipuri de unitati de servicii

  Conducatorii altor tipuri de unitati de servicii planifica, organizeaza si controleaza operatiunile unitatilor care ofera servicii in domeniile sportiv, cultural, recreational de calatorie, de contactare a clientilor si alte servicii de agrement.

 • COR

  Grupa de baza 1439 Conducatori ai altor tipuri de unitati de servicii neclasificati in grupele de baza anterioare

  Aceasta grupa de baza se refera la conducatorii ce planifica, conduc si coordoneaza furnizarea de servicii si care nu sunt clasificati in subgrupa majora 13 - Conducatori de unitati din industrie si servicii sau in alta parte in subgrupa majora 14 - Conducatori de unitati din industria hoteliera, comert si alte servicii. De exemplu, managerii de agentii de turism, centre de conferinte, centre de contact si centre comerciale sunt clasificati aici.

 • COD

  COD COR 143901 - sef atelier decorator