.

Cod COR sef atelier presa


Cod COR sef atelier presa

Cod COR: sef atelier presa

Cod COR: 143904 - sef atelier presa


Meseria de sef atelier presa face parte din grupa de baza: 1439 Conducatori ai altor tipuri de unitati de servicii neclasificati in grupele de baza anterioare.

Istoria meseriei de sef atelier presa

Sefii de ateliere de presa sunt persoane care au o istorie lunga si interesanta. Acestia au fost responsabili pentru a asigura ca presa functioneaza corect si eficient, in timp ce asigura calitatea produselor finisate. In trecut, sefii de ateliere de presa au fost responsabili pentru a se asigura ca presa functioneaza corect si eficient, in timp ce asigura calitatea produselor finisate. Acestia au fost responsabili pentru a se asigura ca presa este intretinuta corespunzator si ca toate piesele sunt in stare buna. De asemenea, sefii de ateliere de presa au fost responsabili pentru a se asigura ca presa este folosita corect si eficient, in timp ce asigura calitatea produselor finisate. In prezent, sefii de ateliere de presa sunt responsabili pentru a se asigura ca presa functioneaza corect si eficient, in timp ce asigura calitatea produselor finisate. Acestia sunt responsabili pentru a se asigura ca presa este intretinuta corespunzator si ca toate piesele sunt in stare buna. De asemenea, sefii de ateliere de presa sunt responsabili pentru a se asigura ca presa este folosita corect si eficient, in timp ce asigura calitatea produselor finisate.

Model fisa de post: sef atelier presa

Fisa de post pentru meseria de sef atelier presa


Numele și prenumele salariatului:


Denumirea postului: sef atelier presa, cod COR 143904


Grupa de baza: 1439 Conducatori ai altor tipuri de unitati de servicii neclasificati in grupele de baza anterioare

Postul de sef atelier presa implica responsabilitatea de a coordona activitatile atelierului de presa si de a asigura ca productia este livrata la timp si la calitatea asteptata. Iata o posibila fisa de post pentru acest rol:

Titlu post: sef Atelier Presa

Descrierea postului:

Coordonarea activitatilor atelierului de presa, inclusiv pregatirea si procesarea materialelor, verificarea calitatii si finalizarea produselor
Asigurarea respectarii standardelor de calitate si a termenelor de livrare a productiei
Gestionarea programului de productie, inclusiv planificarea si asignarea sarcinilor de lucru in functie de volumul de munca si de echipa disponibila
Supervizarea echipei de lucru si asigurarea ca membrii acesteia sunt instruiti si echipati corespunzator pentru a indeplini sarcinile lor
Monitorizarea stocurilor de materiale si aprovizionarea cu materiale noi atunci cand este necesar
indeplinirea altor sarcini atribuite de catre managerul departamentului de productie
Cerinte:

Experienta anterioara in domeniul productiei, preferabil in atelierul de presa
Abilitati de conducere si coordonare a echipei de lucru
Cunostinte solide de procesele si echipamentele utilizate in productia tipografica
Abilitati bune de organizare si gestionare a programului de productie
Atitudine proactiva si orientata catre solutionarea problemelor
Abilitatea de a lucra sub presiune si de a respecta termene stricte de livrare a productiei
Educatie:

Studii superioare in domeniul productiei sau experienta echivalenta in domeniu
Salarizare:

Salarizarea va fi negociata in functie de experienta si calificarile candidatului.

 • 1

  Grupa Majora 1

  Membri ai corpului legislativ, ai executivului, inalti conducatori ai administratiei publice, conducatori si functionari superiori

  Membrii corpului legislativ, ai executivului, inaltii conducatori ai administratiei publice, conducatorii si functionarii superiori din unitatile economico-sociale si politice planifica, conduc, coordoneaza si evalueaza activitatile generale ale intreprinderilor, guvernelor si ale altor organizatii sau unitati organizationale in cadrul acestora si, de asemenea, formuleaza si revizuiesc politicile, legile, regulile si reglementarile in vigoare.

 • 14

  Subgrupa Majora 14

  Conducatori de unitati din industria hoteliera, comert si alte servicii

  Conducatorii de unitati din industria hoteliera, comertul cu amanuntul si alte servicii planifica, organizeaza si conduc direct activitatile unitatilor care ofera servicii de cazare, servicii de vanzare cu amanuntul si alte servicii.

 • 143

  Grupa Minora 143

  Conducatori ai altor tipuri de unitati de servicii

  Conducatorii altor tipuri de unitati de servicii planifica, organizeaza si controleaza operatiunile unitatilor care ofera servicii in domeniile sportiv, cultural, recreational de calatorie, de contactare a clientilor si alte servicii de agrement.

 • COR

  Grupa de baza 1439 Conducatori ai altor tipuri de unitati de servicii neclasificati in grupele de baza anterioare

  Aceasta grupa de baza se refera la conducatorii ce planifica, conduc si coordoneaza furnizarea de servicii si care nu sunt clasificati in subgrupa majora 13 - Conducatori de unitati din industrie si servicii sau in alta parte in subgrupa majora 14 - Conducatori de unitati din industria hoteliera, comert si alte servicii. De exemplu, managerii de agentii de turism, centre de conferinte, centre de contact si centre comerciale sunt clasificati aici.

 • COD

  COD COR 143904 - sef atelier presa