.

Cod COR sef atelier productie film


Cod COR sef atelier productie film

Cod COR: sef atelier productie film

Cod COR: 143112 - sef atelier productie film


Meseria de sef atelier productie film face parte din grupa de baza: 1431 Conducatori de centre sportive, recreative si culturale.

Istoria meseriei de sef atelier productie film

Sefii de ateliere de productie de film sunt responsabili pentru coordonarea si supervizarea productiei de film. Aceasta pozitie a existat de mult timp, deoarece industria cinematografica a luat nastere in secolul al XIX-lea. In acea perioada, sefii de ateliere de productie de film erau responsabili pentru organizarea si coordonarea echipelor de productie, precum si pentru asigurarea ca toate elementele necesare pentru realizarea unui film erau disponibile. Acestia erau, de asemenea, responsabili pentru asigurarea ca filmul era produs la un nivel de calitate adecvat si pentru a se asigura ca toate bugetele erau respectate. In prezent, sefii de ateliere de productie de film sunt responsabili pentru coordonarea si supervizarea tuturor aspectelor productiei de film, de la pre-productie la post-productie. Acestia sunt, de asemenea, responsabili pentru asigurarea ca toate bugetele sunt respectate si ca filmul este produs la un nivel de calitate adecvat.

Model fisa de post: sef atelier productie film

Fisa de post pentru meseria de sef atelier productie film


Numele și prenumele salariatului:


Denumirea postului: sef atelier productie film, cod COR 143112


Grupa de baza: 1431 Conducatori de centre sportive, recreative si culturale

Titlul postului: sef atelier productie film

Descrierea postului: seful atelierului de productie film este responsabil pentru coordonarea atelierului de productie si asigurarea ca toate elementele necesare pentru productia filmului sunt create in conformitate cu specificatiile si termenii de livrare stabiliti.

Responsabilitati principale:

Planificarea si coordonarea atelierului de productie, inclusiv productia de costume, accesorii, decoruri, prop-uri si alte elemente necesare pentru film.
Asigurarea respectarii termenelor si a bugetului stabilit pentru atelierul de productie.
Supravegherea procesului de productie, asigurandu-se ca toate elementele sunt create in conformitate cu specificatiile si standardele de calitate.
Colaborarea cu regizorul, designerul de productie si seful departamentului de costume pentru a se asigura ca viziunea artistica a filmului este respectata.
Gestionarea resurselor umane si materiale ale atelierului de productie, inclusiv recrutarea si instruirea personalului si achizitionarea de echipamente si materiale.
Supervizarea procesului de testare si ajustare a elementelor de productie, asigurandu-se ca acestea sunt perfecte pentru filmare.
Colaborarea cu departamentele de filmare si post-productie pentru a se asigura ca toate elementele necesare sunt livrate la timp si in conformitate cu specificatiile stabilite.
Asigurarea respectarii procedurilor si politicilor de sanatate si securitate in atelierul de productie.
Supervizarea procesului de demontare si depozitare a elementelor de productie dupa finalizarea filmului.
Cerinte:

Experienta anterioara in productia de film, cu o experienta semnificativa in calitate de sef atelier de productie sau de coordonator de productie.
Cunostinte solide despre productia de costume, accesorii, decoruri si prop-uri.
Abilitati excelente de organizare si planificare, cu abilitatea de a gestiona resursele si de a asigura un flux de munca eficient.
Cunostinte financiare si de bugetare, cu abilitatea de a planifica si de a gestiona eficient bugetul atelierului de productie.
Abilitati de comunicare si negociere excelente, cu abilitatea de a comunica eficient cu membrii echipei si cu partenerii de productie.
Abilitatea de a lucra sub presiune si de a respecta termene stricte de productie.
Experienta anterioara in coordonarea echipei si de a lucra intr-un mediu de echipa.

 • 1

  Grupa Majora 1

  Membri ai corpului legislativ, ai executivului, inalti conducatori ai administratiei publice, conducatori si functionari superiori

  Membrii corpului legislativ, ai executivului, inaltii conducatori ai administratiei publice, conducatorii si functionarii superiori din unitatile economico-sociale si politice planifica, conduc, coordoneaza si evalueaza activitatile generale ale intreprinderilor, guvernelor si ale altor organizatii sau unitati organizationale in cadrul acestora si, de asemenea, formuleaza si revizuiesc politicile, legile, regulile si reglementarile in vigoare.

 • 14

  Subgrupa Majora 14

  Conducatori de unitati din industria hoteliera, comert si alte servicii

  Conducatorii de unitati din industria hoteliera, comertul cu amanuntul si alte servicii planifica, organizeaza si conduc direct activitatile unitatilor care ofera servicii de cazare, servicii de vanzare cu amanuntul si alte servicii.

 • 143

  Grupa Minora 143

  Conducatori ai altor tipuri de unitati de servicii

  Conducatorii altor tipuri de unitati de servicii planifica, organizeaza si controleaza operatiunile unitatilor care ofera servicii in domeniile sportiv, cultural, recreational de calatorie, de contactare a clientilor si alte servicii de agrement.

 • COR

  Grupa de baza 1431 Conducatori de centre sportive, recreative si culturale

  Conducatorii de centre sportive, recreative si culturale planifica, organizeaza si controleaza operatiunile unitatilor care furnizeaza servicii sportive, artistice, de teatru si alte servicii de recreere si agrement.

 • COD

  COD COR 143112 - sef atelier productie film