.

Cod COR sef atelier reparatii


Cod COR sef atelier reparatii

Cod COR: sef atelier reparatii

Cod COR: 132438 - sef atelier reparatii


Meseria de sef atelier reparatii face parte din grupa de baza: 1324 Conducatori de unitati din domeniul aprovizionarii si desfacerii de marfuri.

Istoria meseriei de sef atelier reparatii

Meseria de sef atelier de reparatii a existat de-a lungul istoriei, incepand cu epoca industriala. Acestia au fost responsabili pentru coordonarea si supervizarea activitatilor de reparatii si intretinere a echipamentelor si masinilor. In prezent, sefii de ateliere de reparatii sunt responsabili pentru coordonarea si supervizarea activitatilor de reparatii si intretinere a echipamentelor si masinilor, precum si pentru asigurarea calitatii produselor si serviciilor oferite. Ei trebuie sa aiba cunostinte tehnice si sa fie capabili sa ia decizii rapide si sa gestioneze eficient resursele. De asemenea, ei trebuie sa fie capabili sa lucreze in echipa si sa comunice eficient cu angajatii si clientii.

Model fisa de post: sef atelier reparatii

Fisa de post pentru meseria de sef atelier reparatii


Numele și prenumele salariatului:


Denumirea postului: sef atelier reparatii, cod COR 132438


Grupa de baza: 1324 Conducatori de unitati din domeniul aprovizionarii si desfacerii de marfuri

Titlu: sef Atelier Reparatii

Descrierea postului: seful Atelierului de Reparatii are responsabilitatea de a coordona si superviza activitatile de reparatii si intretinere ale echipamentelor si masinilor, pentru a asigura functionarea eficienta si sigura a acestora. Acesta este responsabil pentru conducerea echipei de mecanici si tehnicieni si asigurarea realizarii sarcinilor si proiectelor in timp util.

Responsabilitati:

Coordonarea si supervizarea activitatilor de reparatii si intretinere a echipamentelor si masinilor din atelier
Supervizarea si gestionarea echipei de mecanici si tehnicieni
Planificarea si organizarea programului de reparatii si intretinere a echipamentelor si masinilor
Verificarea, testarea si diagnoza problemelor tehnice
Asigurarea respectarii standardelor si reglementarilor de siguranta
Crearea si mentinerea documentatiei de bord referitoare la echipamentele si masinile din atelier
Colaborarea cu alte departamente ale companiei pentru asigurarea functionarii corespunzatoare a echipamentelor si masinilor
Cerinte:

Diploma de absolvire a unei scoli de mecanica sau echivalent
Experienta anterioara in pozitii similare, de preferat in domeniul industrial sau de productie
Cunostinte solide de mecanica si automatizare
Abilitati de comunicare si coordonare a echipei
Capacitatea de a lua decizii si de a actiona in situatii de urgenta
Capacitatea de a citi si interpreta planuri si diagrame tehnice
Cunoasterea limbii engleze la nivel avansat
Atributii suplimentare pot fi stabilite in functie de specificul atelierului si de nevoile companiei.

 • 1

  Grupa Majora 1

  Membri ai corpului legislativ, ai executivului, inalti conducatori ai administratiei publice, conducatori si functionari superiori

  Membrii corpului legislativ, ai executivului, inaltii conducatori ai administratiei publice, conducatorii si functionarii superiori din unitatile economico-sociale si politice planifica, conduc, coordoneaza si evalueaza activitatile generale ale intreprinderilor, guvernelor si ale altor organizatii sau unitati organizationale in cadrul acestora si, de asemenea, formuleaza si revizuiesc politicile, legile, regulile si reglementarile in vigoare.

 • 13

  Subgrupa Majora 13

  Legislatorii, membrii executivului si inaltii conducatori ai administratiei publice formuleaza si revizuiesc politicile si planifica, coordoneaza direct si evalueaza activitatile generale ale autoritatilor (institutiilor), guvernelor si ale altor organizatii, cu sprijinul altor manageri/administratori.

  Conducatorii de unitati din industrie si servicii planifica, conduc si coordoneaza productia de bunuri si prestarea de servicii specializate profesionale si tehnice, furnizate de catre o intreprindere sau organizatie. Acestia sunt responsabili de operatiunile de fabricare, exploatare miniera, constructii, logistica, operatiunile de tehnologia informatiei si comunicatiilor, de operatiunile pe scara larga in agricultura, silvicultura si piscicultura, precum si pentru furnizarea de servicii privind sanatatea, educatia, actiunea sociala, servicii bancare, de asigurari si alte servicii profesionale si tehnice.

 • 132

  Grupa Minora 132

  Conducatori de unitati din industria prelucratoare, extractiva, constructii si in domeniul aprovizionarii si desfacerii de marfuri

  Conducatorii de unitati din industria prelucratoare, industria extractiva, constructii si in domeniul aprovizionarii si desfacerii de marfuri planifica, organizeaza si coordoneaza operatiunile privind productia, extractia de minerale, constructiile, aprovizionarea, depozitarea si transportul.

 • COR

  Grupa de baza 1324 Conducatori de unitati din domeniul aprovizionarii si desfacerii de marfuri

  Conducatorii de unitati din domeniul aprovizionarii si desfacerii de marfuri si asimilatii acestora planifica, conduc si coordoneaza activitatea de aprovizionare, transport, depozitare si distributie a bunurilor.

 • COD

  COD COR 132438 - sef atelier reparatii