.

Cod COR sef atelier telecomunicatii


Cod COR sef atelier telecomunicatii

Cod COR: sef atelier telecomunicatii

Cod COR: 133010 - sef atelier telecomunicatii


Meseria de sef atelier telecomunicatii face parte din grupa de baza: 1330 Conducatori in servicii de tehnologia informatiei si comunicatiilor.

Istoria meseriei de sef atelier telecomunicatii

Sefii de ateliere de telecomunicatii au o istorie relativ scurta, dar importanta. Acestia au fost responsabili pentru dezvoltarea si intretinerea echipamentelor de telecomunicatii, precum si pentru asigurarea unei conexiuni stabile si de inalta calitate intre utilizatori. Incepand cu anii 1950, sefii de ateliere de telecomunicatii au fost responsabili pentru dezvoltarea si intretinerea echipamentelor de telecomunicatii, precum si pentru asigurarea unei conexiuni stabile si de inalta calitate intre utilizatori. Acestia au fost responsabili pentru dezvoltarea si intretinerea echipamentelor de telecomunicatii, precum si pentru asigurarea unei conexiuni stabile si de inalta calitate intre utilizatori. In prezent, sefii de ateliere de telecomunicatii sunt responsabili pentru dezvoltarea si intretinerea echipamentelor de telecomunicatii, precum si pentru asigurarea unei conexiuni stabile si de inalta calitate intre utilizatori. Acestia sunt responsabili pentru asigurarea unei conexiuni stabile si de inalta calitate intre utilizatori, precum si pentru dezvoltarea si intretinerea echipamentelor de telecomunicatii.

Model fisa de post: sef atelier telecomunicatii

Fisa de post pentru meseria de sef atelier telecomunicatii


Numele și prenumele salariatului:


Denumirea postului: sef atelier telecomunicatii, cod COR 133010


Grupa de baza: 1330 Conducatori in servicii de tehnologia informatiei si comunicatiilor

FISa DE POST - sEF ATELIER TELECOMUNICAtII

Descrierea postului:

seful atelierului de telecomunicatii este responsabil pentru gestionarea si supervizarea tuturor activitatilor si proiectelor tehnice din cadrul atelierului. Acesta coordoneaza si gestioneaza echipele de lucru, asigura implementarea corecta a planurilor de proiectare si executie si se asigura ca toate proiectele sunt finalizate la timp si in limitele bugetelor alocate. seful atelierului de telecomunicatii lucreaza intr-un mediu dinamic si trebuie sa aiba o buna capacitate de gestionare a timpului si de comunicare, precum si o buna cunoastere a tehnologiilor de telecomunicatii.

Responsabilitati:

Gestionarea proiectelor si a echipei de lucru pentru a asigura finalizarea lor la timp si in limitele bugetului alocat
Coordonarea si supervizarea echipei de ingineri si tehnicieni
Monitorizarea calitatii si a standardelor de siguranta in cadrul atelierului
Dezvoltarea si implementarea de proceduri standardizate pentru procesele tehnice
Identificarea oportunitatilor de imbunatatire a proceselor si a eficientei atelierului
Asigurarea unui nivel adecvat de stocuri de echipamente si materiale necesare pentru proiecte
Gestionarea relatiilor cu clientii si furnizorii, asigurand o comunicare eficienta
Asigurarea respectarii normelor de siguranta si a reglementarilor in domeniul de telecomunicatii
Cerinte:

Diploma de studii superioare in domeniul telecomunicatiilor sau intr-un domeniu inrudit
Experienta relevanta de minim 5 ani in gestionarea proiectelor de telecomunicatii
Cunoasterea tehnologiilor si standardelor de telecomunicatii
Abilitati excelente de comunicare si leadership
Capacitatea de a gestiona simultan mai multe proiecte si de a asigura respectarea termenelor de livrare
Capacitatea de a gasi solutii eficiente pentru problemele aparute in cadrul proiectelor
Orientare catre client si abilitati de negociere
Abilitati de gestionare a costurilor si a bugetului
Beneficii:

Pachet salarial competitiv, inclusiv bonusuri in functie de performanta
Posibilitati de dezvoltare profesionala in cadrul companiei
Oportunitati de invatare si dezvoltare continua
Mediu de lucru dinamic si provocator
Aceasta este o descriere generala a postului de sef Atelier Telecomunicatii si nu include toate responsabilitatile si cerintele specifice ale acestuia. Acestea pot fi discutate in detaliu in timpul interviului

  • 1

    Grupa Majora 1

    Membri ai corpului legislativ, ai executivului, inalti conducatori ai administratiei publice, conducatori si functionari superiori

    Membrii corpului legislativ, ai executivului, inaltii conducatori ai administratiei publice, conducatorii si functionarii superiori din unitatile economico-sociale si politice planifica, conduc, coordoneaza si evalueaza activitatile generale ale intreprinderilor, guvernelor si ale altor organizatii sau unitati organizationale in cadrul acestora si, de asemenea, formuleaza si revizuiesc politicile, legile, regulile si reglementarile in vigoare.

  • 13

    Subgrupa Majora 13

    Legislatorii, membrii executivului si inaltii conducatori ai administratiei publice formuleaza si revizuiesc politicile si planifica, coordoneaza direct si evalueaza activitatile generale ale autoritatilor (institutiilor), guvernelor si ale altor organizatii, cu sprijinul altor manageri/administratori.

    Conducatorii de unitati din industrie si servicii planifica, conduc si coordoneaza productia de bunuri si prestarea de servicii specializate profesionale si tehnice, furnizate de catre o intreprindere sau organizatie. Acestia sunt responsabili de operatiunile de fabricare, exploatare miniera, constructii, logistica, operatiunile de tehnologia informatiei si comunicatiilor, de operatiunile pe scara larga in agricultura, silvicultura si piscicultura, precum si pentru furnizarea de servicii privind sanatatea, educatia, actiunea sociala, servicii bancare, de asigurari si alte servicii profesionale si tehnice.

  • 133

    Grupa Minora 133

    Conducatori in servicii de tehnologia informatiei si comunicatiilor

    Conducatorii din servicii de tehnologia informatiei si comunicatiilor planifica, conduc si coordoneaza activitatea de achizitii, de dezvoltare, de intretinere si utilizare a calculatorului si a sistemelor de comunicatii.

  • COR

    Grupa de baza 1330 Conducatori in servicii de tehnologia informatiei si comunicatiilor

    Conducatorii din serviciile de tehnologia informatiei si comunicatiilor planifica, conduc si coordoneaza activitatea de achizitii, de dezvoltare, de intretinere si utilizare a calculatorului si a sistemelor de comunicatii.

  • COD

    COD COR 133010 - sef atelier telecomunicatii