.

Cod COR sef birou exploatare postala


Cod COR sef birou exploatare postala

Cod COR: sef birou exploatare postala

Cod COR: 133011 - sef birou exploatare postala


Meseria de sef birou exploatare postala face parte din grupa de baza: 1330 Conducatori in servicii de tehnologia informatiei si comunicatiilor.

Istoria meseriei de sef birou exploatare postala

Istoria meseriei de sef birou exploatare postala se intinde pe o perioada de aproximativ doua secole. Incepand cu anul 1837, cand a fost infiintat primul birou de posta din Marea Britanie, aceasta meserie a evoluat si s-a dezvoltat in timp. In anii 1800, sefii birourilor de posta erau responsabili pentru gestionarea si coordonarea activitatilor postale, precum si pentru asigurarea unui serviciu eficient si de calitate. In prezent, sefii birourilor de exploatare postala sunt responsabili pentru gestionarea si coordonarea activitatilor postale, precum si pentru asigurarea unui serviciu eficient si de calitate. Acestia sunt responsabili de gestionarea si coordonarea activitatilor postale, precum si de asigurarea unui serviciu eficient si de calitate. De asemenea, sefii birourilor de exploatare postala sunt responsabili de implementarea si monitorizarea politicilor si procedurilor postale, precum si de asigurarea unui nivel adecvat de securitate si confidentialitate.

Model fisa de post: sef birou exploatare postala

Fisa de post pentru meseria de sef birou exploatare postala


Numele și prenumele salariatului:


Denumirea postului: sef birou exploatare postala, cod COR 133011


Grupa de baza: 1330 Conducatori in servicii de tehnologia informatiei si comunicatiilor

FISa DE POST - sEF BIRU EXPLOATARE POsTALa

Descrierea postului:

seful biroului de exploatare postala este responsabil pentru conducerea si supervizarea activitatilor zilnice ale biroului, asigurand respectarea normelor de securitate si a procedurilor de lucru pentru personalul din subordine. Acesta coordoneaza si gestioneaza activitatile de sortare si distribuire a corespondentei si a coletelor si se asigura ca acestea sunt livrate in siguranta si la timp. seful biroului de exploatare postala trebuie sa aiba cunostinte solide in domeniul postal si sa fie capabil sa gestioneze eficient personalul, sa comunice eficient si sa gaseasca solutii rapide la problemele care apar in procesul de lucru.

Responsabilitati:

Coordonarea activitatilor de sortare si distribuire a corespondentei si a coletelor in cadrul biroului de exploatare postala
Asigurarea respectarii normelor de siguranta si a procedurilor de lucru de catre personalul din subordine
Supravegherea si gestionarea activitatii personalului de la birou, inclusiv programarea, formarea si evaluarea performantelor acestora
Asigurarea unui nivel adecvat de stocuri de materiale necesare pentru activitatea biroului
Dezvoltarea si implementarea de proceduri standardizate pentru procesele de lucru ale biroului de exploatare postala
Monitorizarea calitatii si a standardelor de servicii oferite de biroul de exploatare postala
Identificarea oportunitatilor de imbunatatire a proceselor si a eficientei biroului de exploatare postala
Asigurarea respectarii termenelor de livrare a corespondentei si a coletelor si gestionarea relatiilor cu clientii
Cerinte:

Diploma de studii superioare in domeniul postal sau intr-un domeniu inrudit
Experienta relevanta de minim 5 ani in domeniul postal sau intr-un post similar
Cunostinte solide despre procedurile si reglementarile din domeniul postal
Abilitati excelente de comunicare si leadership
Capacitatea de a gestiona simultan mai multe proiecte si de a asigura respectarea termenelor de livrare
Orientare catre client si abilitati de negociere
Abilitati de gestionare a costurilor si a bugetului
Cunoasterea limbii engleze la nivel avansat este un avantaj
Beneficii:

Pachet salarial competitiv, inclusiv bonusuri in functie de performanta
Posibilitati de dezvoltare profesionala in cadrul companiei
Oportunitati de invatare si dezvoltare continua

 • 1

  Grupa Majora 1

  Membri ai corpului legislativ, ai executivului, inalti conducatori ai administratiei publice, conducatori si functionari superiori

  Membrii corpului legislativ, ai executivului, inaltii conducatori ai administratiei publice, conducatorii si functionarii superiori din unitatile economico-sociale si politice planifica, conduc, coordoneaza si evalueaza activitatile generale ale intreprinderilor, guvernelor si ale altor organizatii sau unitati organizationale in cadrul acestora si, de asemenea, formuleaza si revizuiesc politicile, legile, regulile si reglementarile in vigoare.

 • 13

  Subgrupa Majora 13

  Legislatorii, membrii executivului si inaltii conducatori ai administratiei publice formuleaza si revizuiesc politicile si planifica, coordoneaza direct si evalueaza activitatile generale ale autoritatilor (institutiilor), guvernelor si ale altor organizatii, cu sprijinul altor manageri/administratori.

  Conducatorii de unitati din industrie si servicii planifica, conduc si coordoneaza productia de bunuri si prestarea de servicii specializate profesionale si tehnice, furnizate de catre o intreprindere sau organizatie. Acestia sunt responsabili de operatiunile de fabricare, exploatare miniera, constructii, logistica, operatiunile de tehnologia informatiei si comunicatiilor, de operatiunile pe scara larga in agricultura, silvicultura si piscicultura, precum si pentru furnizarea de servicii privind sanatatea, educatia, actiunea sociala, servicii bancare, de asigurari si alte servicii profesionale si tehnice.

 • 133

  Grupa Minora 133

  Conducatori in servicii de tehnologia informatiei si comunicatiilor

  Conducatorii din servicii de tehnologia informatiei si comunicatiilor planifica, conduc si coordoneaza activitatea de achizitii, de dezvoltare, de intretinere si utilizare a calculatorului si a sistemelor de comunicatii.

 • COR

  Grupa de baza 1330 Conducatori in servicii de tehnologia informatiei si comunicatiilor

  Conducatorii din serviciile de tehnologia informatiei si comunicatiilor planifica, conduc si coordoneaza activitatea de achizitii, de dezvoltare, de intretinere si utilizare a calculatorului si a sistemelor de comunicatii.

 • COD

  COD COR 133011 - sef birou exploatare postala