.

Cod COR sef birou/serviciu transport maritim si fluvial


Cod COR sef birou/serviciu transport maritim si fluvial

Cod COR: sef birou/serviciu transport maritim si fluvial

Cod COR: 132415 - sef birou/serviciu transport maritim si fluvial


Meseria de sef birou/serviciu transport maritim si fluvial face parte din grupa de baza: 1324 Conducatori de unitati din domeniul aprovizionarii si desfacerii de marfuri.

Istoria meseriei de sef birou/serviciu transport maritim si fluvial

Istoria meseriei de sef birou/serviciu transport maritim si fluvial se intinde pe o perioada de aproximativ doua secole. Incepand cu anii 1800, transportul maritim si fluvial a devenit o parte importanta a economiei globale. In aceasta perioada, sefii birourilor de transport maritim si fluvial au fost responsabili pentru coordonarea si gestionarea transportului maritim si fluvial, precum si pentru asigurarea unei bune comunicari intre partile implicate. In anii 1900, sefii birourilor de transport maritim si fluvial au fost responsabili pentru asigurarea unei bune comunicari intre partile implicate, precum si pentru coordonarea si gestionarea transportului maritim si fluvial. In anii 2000, sefii birourilor de transport maritim si fluvial au fost responsabili pentru asigurarea unei bune comunicari intre partile implicate, precum si pentru coordonarea si gestionarea transportului maritim si fluvial, precum si pentru asigurarea unei bune securitati si protectie a transportului maritim si fluvial. In prezent, sefii birourilor de transport maritim si fluvial sunt responsabili pentru coordonarea si gestionarea transportului maritim si fluvial, precum si pentru asigurarea unei bune comunicari intre partile implicate, precum si pentru asigurarea unei bune securitati si protectie a transportului maritim si fluvial.

Model fisa de post: sef birou/serviciu transport maritim si fluvial

Fisa de post pentru meseria de sef birou/serviciu transport maritim si fluvial


Numele și prenumele salariatului:


Denumirea postului: sef birou/serviciu transport maritim si fluvial, cod COR 132415


Grupa de baza: 1324 Conducatori de unitati din domeniul aprovizionarii si desfacerii de marfuri

Titlu: sef Birou/Serviciu Transport Maritim si Fluvial

Descrierea postului:

seful Biroului/Serviciului Transport Maritim si Fluvial este responsabil pentru coordonarea, planificarea si monitorizarea activitatilor de transport maritim si fluvial. Acesta trebuie sa asigure o buna gestionare a resurselor, sa monitorizeze costurile si sa asigure o buna comunicare cu clientii.

Responsabilitati:

Planificarea, coordonarea si monitorizarea activitatilor de transport maritim si fluvial;

Monitorizarea costurilor si a bugetului;

Asigurarea unei bune comunicari cu clientii;

Monitorizarea si gestionarea eficienta a resurselor;

Asigurarea conformitatii cu reglementarile si legislatia in vigoare;

Monitorizarea si gestionarea documentelor de transport;

Monitorizarea si gestionarea stocurilor;

Monitorizarea si gestionarea echipamentelor;

Monitorizarea si gestionarea activitatilor de incarcare/descarcare;

Monitorizarea si gestionarea activitatilor de intretinere;

Monitorizarea si gestionarea activitatilor de imbunatatire a performantelor;

Monitorizarea si gestionarea activitatilor de asigurare a calitatii;

 • 1

  Grupa Majora 1

  Membri ai corpului legislativ, ai executivului, inalti conducatori ai administratiei publice, conducatori si functionari superiori

  Membrii corpului legislativ, ai executivului, inaltii conducatori ai administratiei publice, conducatorii si functionarii superiori din unitatile economico-sociale si politice planifica, conduc, coordoneaza si evalueaza activitatile generale ale intreprinderilor, guvernelor si ale altor organizatii sau unitati organizationale in cadrul acestora si, de asemenea, formuleaza si revizuiesc politicile, legile, regulile si reglementarile in vigoare.

 • 13

  Subgrupa Majora 13

  Legislatorii, membrii executivului si inaltii conducatori ai administratiei publice formuleaza si revizuiesc politicile si planifica, coordoneaza direct si evalueaza activitatile generale ale autoritatilor (institutiilor), guvernelor si ale altor organizatii, cu sprijinul altor manageri/administratori.

  Conducatorii de unitati din industrie si servicii planifica, conduc si coordoneaza productia de bunuri si prestarea de servicii specializate profesionale si tehnice, furnizate de catre o intreprindere sau organizatie. Acestia sunt responsabili de operatiunile de fabricare, exploatare miniera, constructii, logistica, operatiunile de tehnologia informatiei si comunicatiilor, de operatiunile pe scara larga in agricultura, silvicultura si piscicultura, precum si pentru furnizarea de servicii privind sanatatea, educatia, actiunea sociala, servicii bancare, de asigurari si alte servicii profesionale si tehnice.

 • 132

  Grupa Minora 132

  Conducatori de unitati din industria prelucratoare, extractiva, constructii si in domeniul aprovizionarii si desfacerii de marfuri

  Conducatorii de unitati din industria prelucratoare, industria extractiva, constructii si in domeniul aprovizionarii si desfacerii de marfuri planifica, organizeaza si coordoneaza operatiunile privind productia, extractia de minerale, constructiile, aprovizionarea, depozitarea si transportul.

 • COR

  Grupa de baza 1324 Conducatori de unitati din domeniul aprovizionarii si desfacerii de marfuri

  Conducatorii de unitati din domeniul aprovizionarii si desfacerii de marfuri si asimilatii acestora planifica, conduc si coordoneaza activitatea de aprovizionare, transport, depozitare si distributie a bunurilor.

 • COD

  COD COR 132415 - sef birou/serviciu transport maritim si fluvial