.

Cod COR sef brigada exploatare miniera


Cod COR sef brigada exploatare miniera

Cod COR: sef brigada exploatare miniera

Cod COR: 132213 - sef brigada exploatare miniera


Meseria de sef brigada exploatare miniera face parte din grupa de baza: 1322 Conducatori de unitati din industria extractiva.

Istoria meseriei de sef brigada exploatare miniera

Sefii de brigada de exploatare miniera sunt persoane care au o istorie lunga si interesanta. Acestia au fost responsabili pentru coordonarea si supervizarea activitatilor de exploatare miniera, inclusiv extragerea si prelucrarea materialelor minerale. Acestia au fost, de asemenea, responsabili pentru asigurarea sigurantei si a bunastarii angajatilor si pentru a se asigura ca toate activitatile se desfasoara in conformitate cu regulile si reglementarile in vigoare. In trecut, sefii de brigada de exploatare miniera au fost responsabili pentru a se asigura ca toate activitatile se desfasoara in mod eficient si eficace, inclusiv pentru a se asigura ca toate materialele minerale sunt extrase si prelucrate in mod corespunzator. Acestia au fost, de asemenea, responsabili pentru a se asigura ca toate activitatile se desfasoara in conformitate cu regulile si reglementarile in vigoare. In prezent, sefii de brigada de exploatare miniera sunt responsabili pentru a se asigura ca toate activitatile se desfasoara in mod eficient si eficace, inclusiv pentru a se asigura ca toate materialele minerale sunt extrase si prelucrate in mod corespunzator. De asemenea, acestia sunt responsabili pentru a se asigura ca toate activitatile se desfasoara in conformitate cu regulile si reglementarile in vigoare.

Model fisa de post: sef brigada exploatare miniera

Fisa de post pentru meseria de sef brigada exploatare miniera


Numele și prenumele salariatului:


Denumirea postului: sef brigada exploatare miniera, cod COR 132213


Grupa de baza: 1322 Conducatori de unitati din industria extractiva

Fisa de post pentru sef brigada exploatare miniera:

Responsabilitati:

Coordonarea activitatilor zilnice ale unei echipe de mineri si operatori de echipamente miniere;
Verificarea si asigurarea conformitatii cu toate reglementarile si normele de siguranta si de mediu;
Identificarea si implementarea de noi tehnologii si procese pentru imbunatatirea eficientei si a productivitatii;
Mentinerea unor relatii bune cu membrii echipei si cu alte departamente din companie.
Cerinte:

Studii medii sau superioare in domeniul minier sau o specializare relevanta;
Experienta anterioara in domeniul exploatarii miniere;
Abilitati de comunicare si de conducere a echipei;
Cunostinte solide in domeniul reglementarilor si normelor de siguranta si de mediu;
Capacitatea de a lucra in conditii dificile, inclusiv in subteran si in afara programului normal de lucru;
Capacitatea de a rezolva probleme si de a lua decizii rapide in situatii de criza.

 • 1

  Grupa Majora 1

  Membri ai corpului legislativ, ai executivului, inalti conducatori ai administratiei publice, conducatori si functionari superiori

  Membrii corpului legislativ, ai executivului, inaltii conducatori ai administratiei publice, conducatorii si functionarii superiori din unitatile economico-sociale si politice planifica, conduc, coordoneaza si evalueaza activitatile generale ale intreprinderilor, guvernelor si ale altor organizatii sau unitati organizationale in cadrul acestora si, de asemenea, formuleaza si revizuiesc politicile, legile, regulile si reglementarile in vigoare.

 • 13

  Subgrupa Majora 13

  Legislatorii, membrii executivului si inaltii conducatori ai administratiei publice formuleaza si revizuiesc politicile si planifica, coordoneaza direct si evalueaza activitatile generale ale autoritatilor (institutiilor), guvernelor si ale altor organizatii, cu sprijinul altor manageri/administratori.

  Conducatorii de unitati din industrie si servicii planifica, conduc si coordoneaza productia de bunuri si prestarea de servicii specializate profesionale si tehnice, furnizate de catre o intreprindere sau organizatie. Acestia sunt responsabili de operatiunile de fabricare, exploatare miniera, constructii, logistica, operatiunile de tehnologia informatiei si comunicatiilor, de operatiunile pe scara larga in agricultura, silvicultura si piscicultura, precum si pentru furnizarea de servicii privind sanatatea, educatia, actiunea sociala, servicii bancare, de asigurari si alte servicii profesionale si tehnice.

 • 132

  Grupa Minora 132

  Conducatori de unitati din industria prelucratoare, extractiva, constructii si in domeniul aprovizionarii si desfacerii de marfuri

  Conducatorii de unitati din industria prelucratoare, industria extractiva, constructii si in domeniul aprovizionarii si desfacerii de marfuri planifica, organizeaza si coordoneaza operatiunile privind productia, extractia de minerale, constructiile, aprovizionarea, depozitarea si transportul.

 • COR

  Grupa de baza 1322 Conducatori de unitati din industria extractiva

  Conducatorii de unitati din industria prelucratoare planifica, conduc si coordoneaza activitatile de productie ale intreprinderilor mari sau ca manager (conducator) al unei companii de productie mici.

 • COD

  COD COR 132213 - sef brigada exploatare miniera