.

Cod COR sef cart


Cod COR sef cart

Cod COR: sef cart

Cod COR: 132431 - sef cart


Meseria de sef cart face parte din grupa de baza: 1324 Conducatori de unitati din domeniul aprovizionarii si desfacerii de marfuri.

Istoria meseriei de sef cart

ier Sefii de cartier sunt persoane care au fost responsabili pentru administrarea si coordonarea activitatilor din cartierele lor. Acestia au fost in general persoane cu experienta in administratie si au fost responsabili pentru aplicarea legilor si regulilor locale. Acestia au fost, de asemenea, responsabili pentru a asigura ca cartierele lor erau curate si in siguranta. Meseria de sef de cartier a existat de mai multe secole, iar in unele tari, cum ar fi Franta, aceasta pozitie a fost ocupata de membri ai nobilimii. In prezent, sefii de cartier sunt responsabili pentru a asigura ca cartierele lor sunt in siguranta si curate, precum si pentru a ajuta la rezolvarea problemelor comunitatii.

Model fisa de post: sef cart

Fisa de post pentru meseria de sef cart


Numele și prenumele salariatului:


Denumirea postului: sef cart, cod COR 132431


Grupa de baza: 1324 Conducatori de unitati din domeniul aprovizionarii si desfacerii de marfuri

Titlu post: sef Cart

Descrierea postului:

seful Cart este responsabil pentru gestionarea si supravegherea activitatilor departamentului de cartografie. Acesta este responsabil de asigurarea calitatii hartilor si a altor produse cartografice produse de departament, precum si de dezvoltarea si implementarea de noi tehnologii si instrumente de cartografie.

Responsabilitati principale:

Gestionarea si supravegherea echipei de cartografi
Dezvoltarea si implementarea de noi tehnologii si instrumente de cartografie
Asigurarea calitatii hartilor si a altor produse cartografice produse de departament
Planificarea si organizarea proiectelor de cartografie
Asigurarea conformitatii cu toate reglementarile si politicile guvernamentale relevante privind cartografia
Asigurarea ca departamentul are resursele si instrumentele necesare pentru a indeplini obiectivele sale
Cerinte de calificare:

Licenta in cartografie, geodezie sau o disciplina relevanta
Experienta de minim 5 ani intr-un rol de cartograf sau o pozitie similara
Experienta in gestionarea si supravegherea echipei
Cunostinte avansate de utilizare a software-ului de cartografie
Abilitatea de a dezvolta si implementa noi tehnologii si instrumente de cartografie
Cunoasterea regulamentelor si politicilor guvernamentale privind cartografia
Abilitati de comunicare excelente si capacitatea de a lucra intr-un mediu de echipa.
Aceasta este o descriere generala a fisei de post pentru meseria de sef Cart. Detaliile specifice ale fisei de post pot varia in functie de industrie, companie si alte considerente.

 • 1

  Grupa Majora 1

  Membri ai corpului legislativ, ai executivului, inalti conducatori ai administratiei publice, conducatori si functionari superiori

  Membrii corpului legislativ, ai executivului, inaltii conducatori ai administratiei publice, conducatorii si functionarii superiori din unitatile economico-sociale si politice planifica, conduc, coordoneaza si evalueaza activitatile generale ale intreprinderilor, guvernelor si ale altor organizatii sau unitati organizationale in cadrul acestora si, de asemenea, formuleaza si revizuiesc politicile, legile, regulile si reglementarile in vigoare.

 • 13

  Subgrupa Majora 13

  Legislatorii, membrii executivului si inaltii conducatori ai administratiei publice formuleaza si revizuiesc politicile si planifica, coordoneaza direct si evalueaza activitatile generale ale autoritatilor (institutiilor), guvernelor si ale altor organizatii, cu sprijinul altor manageri/administratori.

  Conducatorii de unitati din industrie si servicii planifica, conduc si coordoneaza productia de bunuri si prestarea de servicii specializate profesionale si tehnice, furnizate de catre o intreprindere sau organizatie. Acestia sunt responsabili de operatiunile de fabricare, exploatare miniera, constructii, logistica, operatiunile de tehnologia informatiei si comunicatiilor, de operatiunile pe scara larga in agricultura, silvicultura si piscicultura, precum si pentru furnizarea de servicii privind sanatatea, educatia, actiunea sociala, servicii bancare, de asigurari si alte servicii profesionale si tehnice.

 • 132

  Grupa Minora 132

  Conducatori de unitati din industria prelucratoare, extractiva, constructii si in domeniul aprovizionarii si desfacerii de marfuri

  Conducatorii de unitati din industria prelucratoare, industria extractiva, constructii si in domeniul aprovizionarii si desfacerii de marfuri planifica, organizeaza si coordoneaza operatiunile privind productia, extractia de minerale, constructiile, aprovizionarea, depozitarea si transportul.

 • COR

  Grupa de baza 1324 Conducatori de unitati din domeniul aprovizionarii si desfacerii de marfuri

  Conducatorii de unitati din domeniul aprovizionarii si desfacerii de marfuri si asimilatii acestora planifica, conduc si coordoneaza activitatea de aprovizionare, transport, depozitare si distributie a bunurilor.

 • COD

  COD COR 132431 - sef cart