.

Cod COR sef centru control calitate emisie radiofonica


Cod COR sef centru control calitate emisie radiofonica

Cod COR: sef centru control calitate emisie radiofonica

Cod COR: 133014 - sef centru control calitate emisie radiofonica


Meseria de sef centru control calitate emisie radiofonica face parte din grupa de baza: 1330 Conducatori in servicii de tehnologia informatiei si comunicatiilor.

Istoria meseriei de sef centru control calitate emisie radiofonica

Istoria meseriei de sef centru control calitate emisie radiofonica se remarca prin evolutia tehnologiei si a standardelor de calitate in domeniul radiofonic. Incepand cu anii '50, cand radiofonia a devenit o industrie, sefii centrelor de control al calitatii emisiei radiofonice au fost responsabili pentru asigurarea ca emisiunile radiofonice erau produse la standarde ridicate si erau livrate la timp. Acestia au fost responsabili pentru monitorizarea si controlul calitatii emisiunilor radiofonice, precum si pentru asigurarea ca emisiunile erau produse in conformitate cu standardele de calitate si reglementarile in vigoare. In prezent, sefii centrelor de control al calitatii emisiei radiofonice sunt responsabili pentru asigurarea ca emisiunile radiofonice sunt produse la standarde ridicate si sunt livrate la timp. Acestia sunt responsabili pentru monitorizarea si controlul calitatii emisiunilor radiofonice, precum si pentru asigurarea ca emisiunile sunt produse in conformitate cu standardele de calitate si reglementarile in vigoare.

Model fisa de post: sef centru control calitate emisie radiofonica

Fisa de post pentru meseria de sef centru control calitate emisie radiofonica


Numele și prenumele salariatului:


Denumirea postului: sef centru control calitate emisie radiofonica, cod COR 133014


Grupa de baza: 1330 Conducatori in servicii de tehnologia informatiei si comunicatiilor

Postul de sef al centrului de control al calitatii emisiei radiofonice implica gestionarea operatiunilor de control al calitatii emisiei si a sistemelor tehnice de transmisie a semnalului radio.

Iata cateva dintre responsabilitatile si sarcinile specifice ale unui sef de centru de control al calitatii emisiei radiofonice:

Supervizarea si coordonarea activitatilor de monitorizare a semnalului radio si de imbunatatire a calitatii emisiei.

Gestionarea si monitorizarea echipamentelor tehnice necesare pentru transmiterea semnalului radio intr-un mod eficient si fiabil.

Asigurarea respectarii standardelor si reglementarilor impuse de autoritatile de reglementare in domeniul comunicatiilor radio.

Dezvoltarea si implementarea strategiilor pentru imbunatatirea performantei sistemelor de transmisie a semnalului radio si a calitatii emisiei.

Monitorizarea si raportarea problemelor tehnice si avarii la echipamentele de transmisie, precum si identificarea si implementarea solutiilor pentru remedierea acestora.

Asigurarea indeplinirii sarcinilor in termenii bugetului alocat.

Supervizarea si formarea personalului de control al calitatii emisiei radiofonice.

Gestionarea relatiilor cu partenerii, clientii si alte departamente ale companiei.

Asigurarea respectarii standardelor de sanatate si siguranta in munca in timpul activitatilor de control al calitatii emisiei radiofonice.

Identificarea si raportarea noilor tehnologii si tendinte in domeniul comunicatiilor radio.

Pentru a fi eligibil pentru acest post, ar trebui sa ai o experienta semnificativa in managementul sistemelor de control al calitatii emisiei radiofonice si o cunoastere solida a tehnologiilor de transmisie radio. De asemenea, ar trebui sa ai abilitati excelente de comunicare si conducere, capacitatea de a lucra sub presiune si de a lua decizii rapide si bune, precum si capacitatea de a lucra intr-un mediu dinamic si in continua schimbare.

 • 1

  Grupa Majora 1

  Membri ai corpului legislativ, ai executivului, inalti conducatori ai administratiei publice, conducatori si functionari superiori

  Membrii corpului legislativ, ai executivului, inaltii conducatori ai administratiei publice, conducatorii si functionarii superiori din unitatile economico-sociale si politice planifica, conduc, coordoneaza si evalueaza activitatile generale ale intreprinderilor, guvernelor si ale altor organizatii sau unitati organizationale in cadrul acestora si, de asemenea, formuleaza si revizuiesc politicile, legile, regulile si reglementarile in vigoare.

 • 13

  Subgrupa Majora 13

  Legislatorii, membrii executivului si inaltii conducatori ai administratiei publice formuleaza si revizuiesc politicile si planifica, coordoneaza direct si evalueaza activitatile generale ale autoritatilor (institutiilor), guvernelor si ale altor organizatii, cu sprijinul altor manageri/administratori.

  Conducatorii de unitati din industrie si servicii planifica, conduc si coordoneaza productia de bunuri si prestarea de servicii specializate profesionale si tehnice, furnizate de catre o intreprindere sau organizatie. Acestia sunt responsabili de operatiunile de fabricare, exploatare miniera, constructii, logistica, operatiunile de tehnologia informatiei si comunicatiilor, de operatiunile pe scara larga in agricultura, silvicultura si piscicultura, precum si pentru furnizarea de servicii privind sanatatea, educatia, actiunea sociala, servicii bancare, de asigurari si alte servicii profesionale si tehnice.

 • 133

  Grupa Minora 133

  Conducatori in servicii de tehnologia informatiei si comunicatiilor

  Conducatorii din servicii de tehnologia informatiei si comunicatiilor planifica, conduc si coordoneaza activitatea de achizitii, de dezvoltare, de intretinere si utilizare a calculatorului si a sistemelor de comunicatii.

 • COR

  Grupa de baza 1330 Conducatori in servicii de tehnologia informatiei si comunicatiilor

  Conducatorii din serviciile de tehnologia informatiei si comunicatiilor planifica, conduc si coordoneaza activitatea de achizitii, de dezvoltare, de intretinere si utilizare a calculatorului si a sistemelor de comunicatii.

 • COD

  COD COR 133014 - sef centru control calitate emisie radiofonica