.

Cod COR sef centru control calitate emisie televiziune


Cod COR sef centru control calitate emisie televiziune

Cod COR: sef centru control calitate emisie televiziune

Cod COR: 133015 - sef centru control calitate emisie televiziune


Meseria de sef centru control calitate emisie televiziune face parte din grupa de baza: 1330 Conducatori in servicii de tehnologia informatiei si comunicatiilor.

Istoria meseriei de sef centru control calitate emisie televiziune

Sefii de centru de control al calitatii emisiunilor de televiziune au o istorie relativ scurta, incepand in anii 1950, cand televiziunea a inceput sa se dezvolte. Acest post a devenit mai important in anii 1960, cand au aparut mai multe canale de televiziune si au inceput sa fie produse mai multe emisiuni. Acest post a devenit si mai important in anii 1970, cand au aparut mai multe standarde de calitate pentru emisiunile de televiziune. Sefii de centru de control al calitatii emisiunilor de televiziune sunt responsabili pentru asigurarea calitatii emisiunilor de televiziune, prin verificarea si monitorizarea emisiunilor inainte de difuzare. Acest post implica, de asemenea, asigurarea conformitatii cu standardele de calitate si reglementarile aplicabile.

Model fisa de post: sef centru control calitate emisie televiziune

Fisa de post pentru meseria de sef centru control calitate emisie televiziune


Numele și prenumele salariatului:


Denumirea postului: sef centru control calitate emisie televiziune, cod COR 133015


Grupa de baza: 1330 Conducatori in servicii de tehnologia informatiei si comunicatiilor

Postul de sef al centrului de control al calitatii emisiei televizate implica gestionarea operatiunilor de control al calitatii emisiei si a sistemelor tehnice de transmisie a semnalului TV.

Iata cateva dintre responsabilitatile si sarcinile specifice ale unui sef de centru de control al calitatii emisiei televizate:

Supervizarea si coordonarea activitatilor de monitorizare a semnalului TV si de imbunatatire a calitatii emisiei.

Gestionarea si monitorizarea echipamentelor tehnice necesare pentru transmiterea semnalului TV intr-un mod eficient si fiabil.

Asigurarea respectarii standardelor si reglementarilor impuse de autoritatile de reglementare in domeniul comunicatiilor TV.

Dezvoltarea si implementarea strategiilor pentru imbunatatirea performantei sistemelor de transmisie a semnalului TV si a calitatii emisiei.

Monitorizarea si raportarea problemelor tehnice si avarii la echipamentele de transmisie, precum si identificarea si implementarea solutiilor pentru remedierea acestora.

Asigurarea indeplinirii sarcinilor in termenii bugetului alocat.

Supervizarea si formarea personalului de control al calitatii emisiei televizate.

Gestionarea relatiilor cu partenerii, clientii si alte departamente ale companiei.

Asigurarea respectarii standardelor de sanatate si siguranta in munca in timpul activitatilor de control al calitatii emisiei televizate.

Identificarea si raportarea noilor tehnologii si tendinte in domeniul comunicatiilor TV.

Pentru a fi eligibil pentru acest post, ar trebui sa ai o experienta semnificativa in managementul sistemelor de control al calitatii emisiei televizate si o cunoastere solida a tehnologiilor de transmisie TV. De asemenea, ar trebui sa ai abilitati excelente de comunicare si conducere, capacitatea de a lucra sub presiune si de a lua decizii rapide si bune, precum si capacitatea de a lucra intr-un mediu dinamic si in continua schimbare.

 • 1

  Grupa Majora 1

  Membri ai corpului legislativ, ai executivului, inalti conducatori ai administratiei publice, conducatori si functionari superiori

  Membrii corpului legislativ, ai executivului, inaltii conducatori ai administratiei publice, conducatorii si functionarii superiori din unitatile economico-sociale si politice planifica, conduc, coordoneaza si evalueaza activitatile generale ale intreprinderilor, guvernelor si ale altor organizatii sau unitati organizationale in cadrul acestora si, de asemenea, formuleaza si revizuiesc politicile, legile, regulile si reglementarile in vigoare.

 • 13

  Subgrupa Majora 13

  Legislatorii, membrii executivului si inaltii conducatori ai administratiei publice formuleaza si revizuiesc politicile si planifica, coordoneaza direct si evalueaza activitatile generale ale autoritatilor (institutiilor), guvernelor si ale altor organizatii, cu sprijinul altor manageri/administratori.

  Conducatorii de unitati din industrie si servicii planifica, conduc si coordoneaza productia de bunuri si prestarea de servicii specializate profesionale si tehnice, furnizate de catre o intreprindere sau organizatie. Acestia sunt responsabili de operatiunile de fabricare, exploatare miniera, constructii, logistica, operatiunile de tehnologia informatiei si comunicatiilor, de operatiunile pe scara larga in agricultura, silvicultura si piscicultura, precum si pentru furnizarea de servicii privind sanatatea, educatia, actiunea sociala, servicii bancare, de asigurari si alte servicii profesionale si tehnice.

 • 133

  Grupa Minora 133

  Conducatori in servicii de tehnologia informatiei si comunicatiilor

  Conducatorii din servicii de tehnologia informatiei si comunicatiilor planifica, conduc si coordoneaza activitatea de achizitii, de dezvoltare, de intretinere si utilizare a calculatorului si a sistemelor de comunicatii.

 • COR

  Grupa de baza 1330 Conducatori in servicii de tehnologia informatiei si comunicatiilor

  Conducatorii din serviciile de tehnologia informatiei si comunicatiilor planifica, conduc si coordoneaza activitatea de achizitii, de dezvoltare, de intretinere si utilizare a calculatorului si a sistemelor de comunicatii.

 • COD

  COD COR 133015 - sef centru control calitate emisie televiziune