.

Cod COR sef centru prelucrare


Cod COR sef centru prelucrare

Cod COR: sef centru prelucrare

Cod COR: 132215 - sef centru prelucrare


Meseria de sef centru prelucrare face parte din grupa de baza: 1322 Conducatori de unitati din industria extractiva.

Istoria meseriei de sef centru prelucrare

date Istoria meseriei de sef centru prelucrare date se intinde inapoi in anii 1960, cand primul centru de prelucrare a datelor a fost creat. Acest centru a fost creat pentru a ajuta companiile sa gestioneze datele lor si sa le prelucreze intr-un mod eficient. Aceste centre au evoluat in timp, devenind mai sofisticate si mai complexe. in prezent, sefii centrelor de prelucrare a datelor sunt responsabili pentru gestionarea si prelucrarea datelor intr-un mod eficient si sigur. Ei sunt responsabili pentru a asigura ca datele sunt stocate si prelucrate in mod corespunzator si ca sunt protejate impotriva accesului neautorizat. De asemenea, sefii centrelor de prelucrare a datelor sunt responsabili pentru a asigura ca datele sunt prelucrate in mod corect si ca sunt disponibile pentru utilizare in mod adecvat.

Model fisa de post: sef centru prelucrare

Fisa de post pentru meseria de sef centru prelucrare


Numele și prenumele salariatului:


Denumirea postului: sef centru prelucrare, cod COR 132215


Grupa de baza: 1322 Conducatori de unitati din industria extractiva

Fisa de post pentru sef centru de prelucrare:

Responsabilitati:

Coordonarea si supravegherea activitatilor de prelucrare a materialelor si pieselor in cadrul unui centru de prelucrare;
Organizarea planificarii productiei, a resurselor si a fluxurilor de lucru in centru de prelucrare;
Controlul calitatii produselor prelucrate si asigurarea conformitatii cu specificatiile tehnice;
Implementarea si monitorizarea masurilor de sanatate si securitate in munca in cadrul centrelor de prelucrare;
Asigurarea mentenantei si a functionarii corecte a utilajelor si echipamentelor;
Evaluarea performantei angajatilor si dezvoltarea lor profesionala prin formare, instruire si coaching.
Cerinte:

Studii superioare in domeniul ingineriei mecanice, industriala sau o specializare relevanta;
Experienta anterioara in prelucrarea materialelor si in managementul unei echipe de productie;
Cunostinte solide in utilizarea utilajelor si echipamentelor de prelucrare;
Cunostinte solide in planificarea si organizarea productiei;
Capacitatea de a lua decizii in situatii de presiune si de a gestiona eficient resursele si timpul;
Abilitati de comunicare si de lucru in echipa;
Capacitatea de a respecta termenele limita si de a se adapta la schimbari intr-un mediu dinamic.

 • 1

  Grupa Majora 1

  Membri ai corpului legislativ, ai executivului, inalti conducatori ai administratiei publice, conducatori si functionari superiori

  Membrii corpului legislativ, ai executivului, inaltii conducatori ai administratiei publice, conducatorii si functionarii superiori din unitatile economico-sociale si politice planifica, conduc, coordoneaza si evalueaza activitatile generale ale intreprinderilor, guvernelor si ale altor organizatii sau unitati organizationale in cadrul acestora si, de asemenea, formuleaza si revizuiesc politicile, legile, regulile si reglementarile in vigoare.

 • 13

  Subgrupa Majora 13

  Legislatorii, membrii executivului si inaltii conducatori ai administratiei publice formuleaza si revizuiesc politicile si planifica, coordoneaza direct si evalueaza activitatile generale ale autoritatilor (institutiilor), guvernelor si ale altor organizatii, cu sprijinul altor manageri/administratori.

  Conducatorii de unitati din industrie si servicii planifica, conduc si coordoneaza productia de bunuri si prestarea de servicii specializate profesionale si tehnice, furnizate de catre o intreprindere sau organizatie. Acestia sunt responsabili de operatiunile de fabricare, exploatare miniera, constructii, logistica, operatiunile de tehnologia informatiei si comunicatiilor, de operatiunile pe scara larga in agricultura, silvicultura si piscicultura, precum si pentru furnizarea de servicii privind sanatatea, educatia, actiunea sociala, servicii bancare, de asigurari si alte servicii profesionale si tehnice.

 • 132

  Grupa Minora 132

  Conducatori de unitati din industria prelucratoare, extractiva, constructii si in domeniul aprovizionarii si desfacerii de marfuri

  Conducatorii de unitati din industria prelucratoare, industria extractiva, constructii si in domeniul aprovizionarii si desfacerii de marfuri planifica, organizeaza si coordoneaza operatiunile privind productia, extractia de minerale, constructiile, aprovizionarea, depozitarea si transportul.

 • COR

  Grupa de baza 1322 Conducatori de unitati din industria extractiva

  Conducatorii de unitati din industria prelucratoare planifica, conduc si coordoneaza activitatile de productie ale intreprinderilor mari sau ca manager (conducator) al unei companii de productie mici.

 • COD

  COD COR 132215 - sef centru prelucrare