.

Cod COR sef centru reparatii


Cod COR sef centru reparatii

Cod COR: sef centru reparatii

Cod COR: 134905 - sef centru reparatii


Meseria de sef centru reparatii face parte din grupa de baza: 1349 Conducatori de unitati de prestari servicii neclasificati in grupele de baza anterioare.

Istoria meseriei de sef centru reparatii

Meseria de sef centru de reparatii a aparut in urma cu mai bine de doua decenii, in momentul in care tehnologia a inceput sa se dezvolte si sa devina mai complexa. Acest lucru a dus la nevoia de a avea persoane specializate in repararea si intretinerea echipamentelor. Seful centrelor de reparatii este responsabil pentru coordonarea si supervizarea activitatilor de reparatii si intretinere, precum si pentru asigurarea calitatii serviciilor oferite. El trebuie sa aiba cunostinte tehnice si sa fie capabil sa gestioneze eficient echipa de reparatii si sa asigure ca toate lucrarile sunt efectuate la standarde inalte. De asemenea, seful centrelor de reparatii trebuie sa fie capabil sa gestioneze eficient bugetul si sa se asigure ca toate materialele si echipamentele sunt disponibile pentru a se asigura ca lucrarile se desfasoara in mod corespunzator.

Model fisa de post: sef centru reparatii

Fisa de post pentru meseria de sef centru reparatii


Numele și prenumele salariatului:


Denumirea postului: sef centru reparatii, cod COR 134905


Grupa de baza: 1349 Conducatori de unitati de prestari servicii neclasificati in grupele de baza anterioare

Titlu post: sef Centru Reparatii

Responsabilitati:

Coordoneaza activitatea echipei de reparatii pentru a asigura calitatea si eficienta lucrarilor de reparatii intr-un timp optim;
Planifica si monitorizeaza proiectele de reparatii, precum si bugetul alocat acestora;
Colaboreaza cu furnizorii de servicii si cu clientii pentru a identifica si a solutiona problemele legate de reparatii;
intocmeste rapoarte si analize cu privire la activitatea centrului de reparatii;
Asigura implementarea masurilor de securitate si sanatate in munca;
Supervizeaza instruirea continua a personalului in domeniul reparatiilor si a noilor tehnologii;
intretine relatii bune cu clientii si furnizorii de servicii, precum si cu ceilalti membri ai echipei.
Cerinte:

Studii superioare in domeniul ingineriei sau echivalent;
Experienta relevanta in domeniul reparatiilor si coordonarea echipei;
Cunostinte solide in domeniul reparatiilor obiectelor de uz casnic si curatatoriilor;
Capacitatea de a gestiona proiecte si de a prioritiza sarcinile intr-un mediu rapid si dinamic;
Abilitati excelente de comunicare si negociere;
Orientare spre clienti si atentie la detalii;
Cunostinte bune de operare a computerului si a software-urilor specifice.
Note suplimentare:

Programul de lucru poate fi flexibil in functie de nevoile centrului de reparatii, inclusiv lucrul in ture sau in weekend-uri;
Se poate cere deplasarea in teren pentru a superviza lucrarile de reparatii la locatia clientului.

 • 1

  Grupa Majora 1

  Membri ai corpului legislativ, ai executivului, inalti conducatori ai administratiei publice, conducatori si functionari superiori

  Membrii corpului legislativ, ai executivului, inaltii conducatori ai administratiei publice, conducatorii si functionarii superiori din unitatile economico-sociale si politice planifica, conduc, coordoneaza si evalueaza activitatile generale ale intreprinderilor, guvernelor si ale altor organizatii sau unitati organizationale in cadrul acestora si, de asemenea, formuleaza si revizuiesc politicile, legile, regulile si reglementarile in vigoare.

 • 13

  Subgrupa Majora 13

  Legislatorii, membrii executivului si inaltii conducatori ai administratiei publice formuleaza si revizuiesc politicile si planifica, coordoneaza direct si evalueaza activitatile generale ale autoritatilor (institutiilor), guvernelor si ale altor organizatii, cu sprijinul altor manageri/administratori.

  Conducatorii de unitati din industrie si servicii planifica, conduc si coordoneaza productia de bunuri si prestarea de servicii specializate profesionale si tehnice, furnizate de catre o intreprindere sau organizatie. Acestia sunt responsabili de operatiunile de fabricare, exploatare miniera, constructii, logistica, operatiunile de tehnologia informatiei si comunicatiilor, de operatiunile pe scara larga in agricultura, silvicultura si piscicultura, precum si pentru furnizarea de servicii privind sanatatea, educatia, actiunea sociala, servicii bancare, de asigurari si alte servicii profesionale si tehnice.

 • 134

  Grupa Minora 134

  Conducatori de unitati de prestari servicii

  Conducatorii de unitati de prestari de servicii planifica, conduc si coordoneaza furnizarea de servicii privind ingrijirea copiilor, sanatatea, ajutorul social, educatia si alte servicii profesionale si, de asemenea, gestioneaza activitatea sucursalelor institutiilor ce ofera servicii financiare si de asigurari.

 • COR

  Grupa de baza 1349 Conducatori de unitati de prestari servicii neclasificati in grupele de baza anterioare

  Aceasta grupa de baza se refera la conducatorii care planifica, coordoneaza direct si evalueaza furnizarea de servicii specializate profesionale si tehnice si care nu sunt clasificati in subgrupa majora 12 - Conducatori in domeniul administrativ si comercial sau in subgrupa majora 13 - Conducatori de unitati din industrie si servicii. De exemplu, conducatorii responsabili pentru furnizarea de servicii specifice politiei, corective, de biblioteca, juridice si a celor specifice pompierilor sunt clasificati aici.

 • COD

  COD COR 134905 - sef centru reparatii