.

Cod COR sef coloana auto


Cod COR sef coloana auto

Cod COR: sef coloana auto

Cod COR: 132416 - sef coloana auto


Meseria de sef coloana auto face parte din grupa de baza: 1324 Conducatori de unitati din domeniul aprovizionarii si desfacerii de marfuri.

Istoria meseriei de sef coloana auto

Sefii coloanei auto sunt persoane care au fost responsabili pentru coordonarea si gestionarea vehiculelor si a personalului care le conduce. Aceasta meserie a existat de mai multe decenii, incepand cu anii 1920, cand a fost introdusa in Statele Unite. In acea perioada, sefii coloanei auto erau responsabili pentru asigurarea ca vehiculele erau in stare buna de functionare si ca erau conduse in mod corespunzator. Acestia erau, de asemenea, responsabili pentru asigurarea ca toate vehiculele erau inregistrate si inmatriculate corespunzator. In prezent, sefii coloanei auto sunt responsabili pentru coordonarea si gestionarea vehiculelor si a personalului care le conduce, precum si pentru asigurarea ca toate vehiculele sunt inregistrate si inmatriculate corespunzator. De asemenea, sefii coloanei auto sunt responsabili pentru asigurarea ca toate vehiculele sunt in stare buna de functionare si ca sunt conduse in mod corespunzator.

Model fisa de post: sef coloana auto

Fisa de post pentru meseria de sef coloana auto


Numele și prenumele salariatului:


Denumirea postului: sef coloana auto, cod COR 132416


Grupa de baza: 1324 Conducatori de unitati din domeniul aprovizionarii si desfacerii de marfuri

Titlu post: sef Coloana Auto

Descrierea postului:

Raspunde de coordonarea, organizarea si monitorizarea activitatii coloanei auto;

Asigura transportul de marfa in conditii de siguranta si in conformitate cu legislatia in vigoare;

Monitorizeaza starea tehnica a vehiculelor si asigura intretinerea acestora;

Planifica traseele si rutele de transport;

Monitorizeaza respectarea termenelor de livrare;

Asigura respectarea normelor de siguranta si a regulilor de circulatie;

Monitorizeaza stocurile de combustibil si lubrifianti;

Monitorizeaza stocurile de piese de schimb;

Monitorizeaza stocurile de materiale de curatenie si intretinere;

Monitorizeaza stocurile de materiale de ambalare;

Monitorizeaza stocurile de materiale de protectie;

Monitorizeaza stocurile de materiale de marcare;

Monitorizeaza stocurile de materiale de etansare;

Monitorizeaza stocurile de materiale de incarcare si descarcare;

Monitorizeaza stocurile de materiale de incalzire si racire;

Monitorizeaza stocurile de materiale de invelire;

Monitorizeaza stocurile de materiale de imbinare;

 • 1

  Grupa Majora 1

  Membri ai corpului legislativ, ai executivului, inalti conducatori ai administratiei publice, conducatori si functionari superiori

  Membrii corpului legislativ, ai executivului, inaltii conducatori ai administratiei publice, conducatorii si functionarii superiori din unitatile economico-sociale si politice planifica, conduc, coordoneaza si evalueaza activitatile generale ale intreprinderilor, guvernelor si ale altor organizatii sau unitati organizationale in cadrul acestora si, de asemenea, formuleaza si revizuiesc politicile, legile, regulile si reglementarile in vigoare.

 • 13

  Subgrupa Majora 13

  Legislatorii, membrii executivului si inaltii conducatori ai administratiei publice formuleaza si revizuiesc politicile si planifica, coordoneaza direct si evalueaza activitatile generale ale autoritatilor (institutiilor), guvernelor si ale altor organizatii, cu sprijinul altor manageri/administratori.

  Conducatorii de unitati din industrie si servicii planifica, conduc si coordoneaza productia de bunuri si prestarea de servicii specializate profesionale si tehnice, furnizate de catre o intreprindere sau organizatie. Acestia sunt responsabili de operatiunile de fabricare, exploatare miniera, constructii, logistica, operatiunile de tehnologia informatiei si comunicatiilor, de operatiunile pe scara larga in agricultura, silvicultura si piscicultura, precum si pentru furnizarea de servicii privind sanatatea, educatia, actiunea sociala, servicii bancare, de asigurari si alte servicii profesionale si tehnice.

 • 132

  Grupa Minora 132

  Conducatori de unitati din industria prelucratoare, extractiva, constructii si in domeniul aprovizionarii si desfacerii de marfuri

  Conducatorii de unitati din industria prelucratoare, industria extractiva, constructii si in domeniul aprovizionarii si desfacerii de marfuri planifica, organizeaza si coordoneaza operatiunile privind productia, extractia de minerale, constructiile, aprovizionarea, depozitarea si transportul.

 • COR

  Grupa de baza 1324 Conducatori de unitati din domeniul aprovizionarii si desfacerii de marfuri

  Conducatorii de unitati din domeniul aprovizionarii si desfacerii de marfuri si asimilatii acestora planifica, conduc si coordoneaza activitatea de aprovizionare, transport, depozitare si distributie a bunurilor.

 • COD

  COD COR 132416 - sef coloana auto