.

Cod COR sef district cai ferate, poduri, drumuri


Cod COR sef district cai ferate, poduri, drumuri

Cod COR: sef district cai ferate, poduri, drumuri

Cod COR: 132418 - sef district cai ferate, poduri, drumuri


Meseria de sef district cai ferate, poduri, drumuri face parte din grupa de baza: 1324 Conducatori de unitati din domeniul aprovizionarii si desfacerii de marfuri.

Istoria meseriei de sef district cai ferate, poduri, drumuri

Sefii districtului de cai ferate, poduri si drumuri au o istorie lunga si interesanta. Acestia au fost responsabili pentru construirea si intretinerea infrastructurii de transport din intreaga tara. Incepand cu anii 1800, sefii districtului au fost responsabili pentru construirea si intretinerea cailor ferate, a podurilor si a drumurilor. Acestia au fost responsabili pentru planificarea, proiectarea si construirea infrastructurii de transport, precum si pentru asigurarea sigurantei si a bunului functionare a acesteia. In prezent, sefii districtului sunt responsabili pentru planificarea, proiectarea si construirea infrastructurii de transport, precum si pentru asigurarea sigurantei si a bunului functionare a acesteia. De asemenea, sefii districtului sunt responsabili pentru monitorizarea si inspectarea infrastructurii de transport si pentru asigurarea ca aceasta respecta standardele de siguranta si calitate.

Model fisa de post: sef district cai ferate, poduri, drumuri

Fisa de post pentru meseria de sef district cai ferate, poduri, drumuri


Numele și prenumele salariatului:


Denumirea postului: sef district cai ferate, poduri, drumuri, cod COR 132418


Grupa de baza: 1324 Conducatori de unitati din domeniul aprovizionarii si desfacerii de marfuri

Fisa de post pentru meseria de sef district cai ferate, poduri, drumuri ar putea include urmatoarele responsabilitati si cerinte:

Responsabilitati:

Planificarea, organizarea si supervizarea activitatilor si proiectelor legate de dezvoltarea, intretinerea si modernizarea cailor ferate, podurilor si drumurilor din district.
Asigurarea conformitatii cu normele, regulamentele si standardele de siguranta, precum si cu cele de mediu si sanatate ocupationala, in ceea ce priveste proiectele si activitatile legate de cai ferate, poduri si drumuri.
Dezvoltarea de strategii pentru imbunatatirea infrastructurii de transport, inclusiv planificarea si implementarea unor proiecte de modernizare si extindere a retelei de cai ferate, poduri si drumuri.
Monitorizarea bugetului si a cheltuielilor alocate proiectelor si activitatilor legate de cai ferate, poduri si drumuri, pentru a asigura utilizarea eficienta a resurselor si respectarea termenelor de executie a proiectelor.
Supervizarea personalului districtului, inclusiv angajarea, formarea si evaluarea acestuia.
Cerinte:

Experienta de lucru relevanta in domeniul constructiilor de cai ferate, poduri si drumuri, inclusiv cunostinte solide despre proiectarea, constructia si intretinerea acestora.
Abilitati de planificare, organizare si gestionare a proiectelor si activitatilor, cu capacitatea de a prioritiza sarcinile si de a respecta termenele limita.
Cunostinte solide despre reglementarile si normele de siguranta, mediu si sanatate ocupationala, in ceea ce priveste constructia si intretinerea infrastructurii de transport.
Abilitati excelente de comunicare si de conducere, cu capacitatea de a lucra in echipa si de a coordona activitatile personalului subordonat.
Diploma de studii superioare in domeniul ingineriei civile, mecanice, electrice sau intr-un domeniu relevant.
Aceste responsabilitati si cerinte ar putea fi adaptate si ajustate in functie de specificul districtului, dar ar trebui sa acopere principalele aspecte ale pozitiei de sef district cai ferate, poduri, drumuri.

 • 1

  Grupa Majora 1

  Membri ai corpului legislativ, ai executivului, inalti conducatori ai administratiei publice, conducatori si functionari superiori

  Membrii corpului legislativ, ai executivului, inaltii conducatori ai administratiei publice, conducatorii si functionarii superiori din unitatile economico-sociale si politice planifica, conduc, coordoneaza si evalueaza activitatile generale ale intreprinderilor, guvernelor si ale altor organizatii sau unitati organizationale in cadrul acestora si, de asemenea, formuleaza si revizuiesc politicile, legile, regulile si reglementarile in vigoare.

 • 13

  Subgrupa Majora 13

  Legislatorii, membrii executivului si inaltii conducatori ai administratiei publice formuleaza si revizuiesc politicile si planifica, coordoneaza direct si evalueaza activitatile generale ale autoritatilor (institutiilor), guvernelor si ale altor organizatii, cu sprijinul altor manageri/administratori.

  Conducatorii de unitati din industrie si servicii planifica, conduc si coordoneaza productia de bunuri si prestarea de servicii specializate profesionale si tehnice, furnizate de catre o intreprindere sau organizatie. Acestia sunt responsabili de operatiunile de fabricare, exploatare miniera, constructii, logistica, operatiunile de tehnologia informatiei si comunicatiilor, de operatiunile pe scara larga in agricultura, silvicultura si piscicultura, precum si pentru furnizarea de servicii privind sanatatea, educatia, actiunea sociala, servicii bancare, de asigurari si alte servicii profesionale si tehnice.

 • 132

  Grupa Minora 132

  Conducatori de unitati din industria prelucratoare, extractiva, constructii si in domeniul aprovizionarii si desfacerii de marfuri

  Conducatorii de unitati din industria prelucratoare, industria extractiva, constructii si in domeniul aprovizionarii si desfacerii de marfuri planifica, organizeaza si coordoneaza operatiunile privind productia, extractia de minerale, constructiile, aprovizionarea, depozitarea si transportul.

 • COR

  Grupa de baza 1324 Conducatori de unitati din domeniul aprovizionarii si desfacerii de marfuri

  Conducatorii de unitati din domeniul aprovizionarii si desfacerii de marfuri si asimilatii acestora planifica, conduc si coordoneaza activitatea de aprovizionare, transport, depozitare si distributie a bunurilor.

 • COD

  COD COR 132418 - sef district cai ferate, poduri, drumuri