.

Cod COR sef fazanerie


Cod COR sef fazanerie

Cod COR: sef fazanerie

Cod COR: 131110 - sef fazanerie


Meseria de sef fazanerie face parte din grupa de baza: 1311 Conducatori de unitati din agricultura si silvicultura.

Istoria meseriei de sef fazanerie

Sef fazanerie este o meserie veche, care se remarca prin cresterea si intretinerea fazanilor. Aceasta meserie a fost practicata in Europa de-a lungul secolelor, incepand cu secolul al XVI-lea. In acea perioada, sefii fazaneriei erau responsabili pentru cresterea si intretinerea fazanilor, precum si pentru vanzarea lor. Acestia erau, de asemenea, responsabili pentru pregatirea si vanzarea produselor din fazan, cum ar fi carnea, penele si ouale. In secolul al XIX-lea, sefii fazaneriei au inceput sa foloseasca tehnici mai sofisticate de crestere si intretinere a fazanilor, precum si tehnici de vanzare mai avansate. In prezent, sefii fazaneriei sunt responsabili pentru cresterea si intretinerea fazanilor, precum si pentru vanzarea produselor din fazan. De asemenea, ei sunt responsabili pentru pregatirea si vanzarea produselor din fazan, precum si pentru promovarea produselor lor.

Model fisa de post: sef fazanerie

Fisa de post pentru meseria de sef fazanerie


Numele și prenumele salariatului:


Denumirea postului: sef fazanerie, cod COR 131110


Grupa de baza: 1311 Conducatori de unitati din agricultura si silvicultura

Iata un model de fisa de post pentru un sef de fazanerie:

Fisa de post - sef Fazanerie

Descrierea pozitiei:
seful fazaneriei va fi responsabil pentru gestionarea unei fazanerii si asigurarea ca toate responsabilitatile legate de fazanerie sunt indeplinite in conformitate cu standardul specificat de companie.

Responsabilitati principale:
- Supervizarea personalului fazaneriei si asigurarea indeplinirii sarcinilor de catre fiecare membru al echipei.
- Asigurarea securitatii si sanatatii personalului si a fazanilor.
- Planificarea si implementarea programelor de nutritie si ingrijire a animalelor in fazanerie.
- Supravegherea fazanilor si protejarea acestora de pradatori si a altor amenintari.
- Coordonarea programelor de reproducere si crestere a fazanilor.
- Gestionarea si intretinerea infrastructurii fazaneriei, inclusiv constructiile, echipamentele si vehiculele necesare.
- Planificarea si implementarea programelor de educatie si de promovare a fazaneriei.

Cerinte:
- Experienta in conducerea unei fazanerii sau a unei alte ferme de animale.
- Cunostinte solide de stiinta animalelor si de gestionarea fazaneriei.
- Capacitatea de a lucra in echipa si de a coordona personalul fazaneriei.
- Abilitati excelente de comunicare si de gestionare a relatiilor cu clientii si partenerii.
- Capacitatea de a lucra sub presiune si de a prioritiza sarcinile in functie de cerintele afacerii.
- Abilitati bune de planificare si organizare.
- Diploma universitara in domeniul stiintelor animalelor sau o experienta echivalenta in domeniu.

Salariu:
Salariul va fi negociat in functie de experienta si calificarile candidatului.

Program de lucru:
Programul de lucru va fi stabilit in functie de cerintele fazaneriei si de nevoile afacerii. Posibilitatea de a lucra in schimburi si in weekend-uri poate fi necesara.

 • 1

  Grupa Majora 1

  Membri ai corpului legislativ, ai executivului, inalti conducatori ai administratiei publice, conducatori si functionari superiori

  Membrii corpului legislativ, ai executivului, inaltii conducatori ai administratiei publice, conducatorii si functionarii superiori din unitatile economico-sociale si politice planifica, conduc, coordoneaza si evalueaza activitatile generale ale intreprinderilor, guvernelor si ale altor organizatii sau unitati organizationale in cadrul acestora si, de asemenea, formuleaza si revizuiesc politicile, legile, regulile si reglementarile in vigoare.

 • 13

  Subgrupa Majora 13

  Legislatorii, membrii executivului si inaltii conducatori ai administratiei publice formuleaza si revizuiesc politicile si planifica, coordoneaza direct si evalueaza activitatile generale ale autoritatilor (institutiilor), guvernelor si ale altor organizatii, cu sprijinul altor manageri/administratori.

  Conducatorii de unitati din industrie si servicii planifica, conduc si coordoneaza productia de bunuri si prestarea de servicii specializate profesionale si tehnice, furnizate de catre o intreprindere sau organizatie. Acestia sunt responsabili de operatiunile de fabricare, exploatare miniera, constructii, logistica, operatiunile de tehnologia informatiei si comunicatiilor, de operatiunile pe scara larga in agricultura, silvicultura si piscicultura, precum si pentru furnizarea de servicii privind sanatatea, educatia, actiunea sociala, servicii bancare, de asigurari si alte servicii profesionale si tehnice.

 • 131

  Grupa Minora 131

  Conducatori de unitati din industrie, agricultura, silvicultura si piscicultura

  Conducatorii de unitati din industrie, agricultura, silvicultura si piscicultura planifica, conduc si coordoneaza productia la scara larga a operatiilor din agricultura, horticultura, silvicultura, acvacultura si piscicultura, cum ar fi plantatii, ferme mari, ferme colective si cooperative privind cresterea si recoltarea culturilor, inmultirea si cresterea efectivelor de animale, de peste si crustacee si alte forme de viata acvatice.

 • COR

  Grupa de baza 1311 Conducatori de unitati din agricultura si silvicultura

  Conducatorii de unitati din agricultura si silvicultura planifica, conduc si coordoneaza productia pe scara larga a activitatilor din agricultura, horticultura si silvicultura, cum ar fi plantatii, ferme mari, ferme colective si cooperative agricole pentru cresterea si recoltarea culturilor, inmultirea si cresterea efectivelor de animale.

 • COD

  COD COR 131110 - sef fazanerie