.

Cod COR sef formatie


Cod COR sef formatie

Cod COR: sef formatie

Cod COR: 132235 - sef formatie


Meseria de sef formatie face parte din grupa de baza: 1322 Conducatori de unitati din industria extractiva.

Istoria meseriei de sef formatie

Meseria de sef de formatie a aparut in anii 1950, cand industria a inceput sa se extinda si sa se dezvolte. Acest lucru a necesitat oameni care sa conduca echipele de lucru si sa asigure ca lucrurile se desfasoara in mod eficient. Seful de formatie a fost responsabil pentru coordonarea si supervizarea activitatilor echipei, precum si pentru asigurarea ca toate sarcinile sunt indeplinite la timp si la standardele asteptate. In anii '60 si '70, meseria a evoluat, iar sefii de formatie au fost responsabili pentru planificarea si organizarea activitatilor echipei, precum si pentru asigurarea ca toate sarcinile sunt indeplinite la standardele asteptate. In prezent, sefii de formatie sunt responsabili pentru coordonarea si supervizarea activitatilor echipei, precum si pentru asigurarea ca toate sarcinile sunt indeplinite la standardele asteptate. De asemenea, sefii de formatie sunt responsabili pentru motivarea si dezvoltarea echipei, precum si pentru asigurarea unei comunicari eficiente intre membrii echipei.

Model fisa de post: sef formatie

Fisa de post pentru meseria de sef formatie


Numele și prenumele salariatului:


Denumirea postului: sef formatie, cod COR 132235


Grupa de baza: 1322 Conducatori de unitati din industria extractiva

FISA DE POST - sEF FORMAtIE

Descrierea postului:
seful formatiei este responsabil pentru organizarea, coordonarea si supervizarea activitatilor artistice si a membrilor formatiei, precum si pentru asigurarea unui nivel ridicat de calitate in ceea ce priveste performantele artistice.

Responsabilitati:

Coordonarea si organizarea activitatilor artistice ale formatiei;
Planificarea si implementarea repetitiilor, spectacolelor si turneelor;
Selectarea si pregatirea muzicienilor pentru spectacole si alte evenimente;
Asigurarea respectarii normelor si procedurilor de sanatate si securitate in timpul spectacolelor si repetitiilor;
Supervizarea tehnicii si a echipamentelor folosite de formatie;
Mentinerea unei comunicari eficiente intre membrii formatiei si cu alti profesionisti din industria muzicala;
Dezvoltarea unui program de pregatire si dezvoltare profesionala pentru membrii formatiei.
Cerinte:

Diploma de licenta in muzica sau o calificare similara;
Experienta de lucru intr-o formatie de muzica sau intr-un rol similar de supervizare a activitatii muzicale;
Cunostinte solide de muzica si teorie muzicala;
Abilitati de comunicare si leadership puternice;
Capacitatea de a lucra intr-un mediu dinamic si de a gestiona mai multe proiecte simultan;
Abilitatea de a motiva si incuraja membrii formatiei pentru a atinge performante de inalta calitate;
Cunostinte tehnice si experienta in utilizarea echipamentelor muzicale.
Programul de lucru:
seful formatiei va lucra in mod normal 40 de ore pe saptamana, cu o flexibilitate sporita in timpul perioadelor de spectacole si turnee.

Aceasta este o descriere generala a sarcinilor si responsabilitatilor implicate in postul de sef Formatie. Pot exista alte responsabilitati sau sarcini ad-hoc, in functie de necesitatile organizatiei si ale formatiei.

 • 1

  Grupa Majora 1

  Membri ai corpului legislativ, ai executivului, inalti conducatori ai administratiei publice, conducatori si functionari superiori

  Membrii corpului legislativ, ai executivului, inaltii conducatori ai administratiei publice, conducatorii si functionarii superiori din unitatile economico-sociale si politice planifica, conduc, coordoneaza si evalueaza activitatile generale ale intreprinderilor, guvernelor si ale altor organizatii sau unitati organizationale in cadrul acestora si, de asemenea, formuleaza si revizuiesc politicile, legile, regulile si reglementarile in vigoare.

 • 13

  Subgrupa Majora 13

  Legislatorii, membrii executivului si inaltii conducatori ai administratiei publice formuleaza si revizuiesc politicile si planifica, coordoneaza direct si evalueaza activitatile generale ale autoritatilor (institutiilor), guvernelor si ale altor organizatii, cu sprijinul altor manageri/administratori.

  Conducatorii de unitati din industrie si servicii planifica, conduc si coordoneaza productia de bunuri si prestarea de servicii specializate profesionale si tehnice, furnizate de catre o intreprindere sau organizatie. Acestia sunt responsabili de operatiunile de fabricare, exploatare miniera, constructii, logistica, operatiunile de tehnologia informatiei si comunicatiilor, de operatiunile pe scara larga in agricultura, silvicultura si piscicultura, precum si pentru furnizarea de servicii privind sanatatea, educatia, actiunea sociala, servicii bancare, de asigurari si alte servicii profesionale si tehnice.

 • 132

  Grupa Minora 132

  Conducatori de unitati din industria prelucratoare, extractiva, constructii si in domeniul aprovizionarii si desfacerii de marfuri

  Conducatorii de unitati din industria prelucratoare, industria extractiva, constructii si in domeniul aprovizionarii si desfacerii de marfuri planifica, organizeaza si coordoneaza operatiunile privind productia, extractia de minerale, constructiile, aprovizionarea, depozitarea si transportul.

 • COR

  Grupa de baza 1322 Conducatori de unitati din industria extractiva

  Conducatorii de unitati din industria prelucratoare planifica, conduc si coordoneaza activitatile de productie ale intreprinderilor mari sau ca manager (conducator) al unei companii de productie mici.

 • COD

  COD COR 132235 - sef formatie