.

Cod COR sef formatie in industria de masini si echipamente


Cod COR sef formatie in industria de masini si echipamente

Cod COR: sef formatie in industria de masini si echipamente

Cod COR: 132228 - sef formatie in industria de masini si echipamente


Meseria de sef formatie in industria de masini si echipamente face parte din grupa de baza: 1322 Conducatori de unitati din industria extractiva.

Istoria meseriei de sef formatie in industria de masini si echipamente

Sefii de formatie in industria de masini si echipamente au o istorie relativ scurta, dar importanta. Acestia au fost introdusi in industrie in anii '90, in scopul de a asigura o mai buna coordonare si organizare a proceselor de productie. Acestia sunt responsabili pentru supervizarea si coordonarea activitatilor de productie, precum si pentru asigurarea calitatii produselor. De asemenea, sefii de formatie sunt responsabili pentru asigurarea unui mediu de lucru sigur si eficient, precum si pentru asigurarea unui nivel adecvat de productivitate. Acestia sunt, de asemenea, responsabili pentru asigurarea unui nivel adecvat de calitate si pentru a se asigura ca produsele sunt livrate la timp. Acestia sunt, de asemenea, responsabili pentru a se asigura ca toate procesele de productie sunt eficiente si eficace.

Model fisa de post: sef formatie in industria de masini si echipamente

Fisa de post pentru meseria de sef formatie in industria de masini si echipamente


Numele și prenumele salariatului:


Denumirea postului: sef formatie in industria de masini si echipamente, cod COR 132228


Grupa de baza: 1322 Conducatori de unitati din industria extractiva

Titlul postului: sef formatie in industria de masini si echipamente

Descrierea postului:
Cautam un sef de formatie responsabil si capabil sa coordoneze si sa conduca programul de formare a personalului din industria de masini si echipamente. seful formatiei va fi responsabil de dezvoltarea si implementarea planurilor de formare, asigurand ca personalul este instruit corespunzator pentru a raspunde nevoilor si cerintelor organizatiei.

Responsabilitati:

Dezvolta si implementeaza planurile de formare pentru personalul din industria de masini si echipamente.
Analizeaza nevoile de formare ale organizatiei si identifica abilitatile necesare pentru a indeplini obiectivele organizatiei.
Planifica si organizeaza programele de formare, asigurandu-se ca acestea sunt eficiente si eficace.
Asigura implementarea si respectarea standardelor de calitate pentru programele de formare.
Monitorizeaza progresul si performanta personalului, identifica necesitatile de formare suplimentare si dezvolta planuri de actiune adecvate.
Asigura respectarea procedurilor de lucru si a standardelor de siguranta si calitate.
Cerinte:

Studii superioare in domeniul ingineriei mecanice, ingineriei electrice sau o experienta echivalenta in industria de masini si echipamente.
Experienta anterioara in coordonarea si conducerea programelor de formare in industria de masini si echipamente.
Cunostinte solide in utilizarea instrumentelor si echipamentelor din industria de masini si echipamente.
Abilitati excelente de comunicare si coordonare a personalului implicat.
Orientat catre rezultate si atentie la detalii.
Capacitatea de a lucra in conditii de stres si a-si gestiona timpul eficient.
Certificare de formare profesionala reprezinta un avantaj.
Oferta:

Pachet salarial competitiv, in functie de experienta si performante.
Oportunitati de dezvoltare profesionala si personala.
Mediu de lucru dinamic si profesionist.
Asigurare medicala privata si alte beneficii.
Nota: Aceasta este o descriere generala a postului de sef formatie in industria de masini si echipamente si poate fi completata sau modificata in functie de nevoile specifice ale organizatiei.

 • 1

  Grupa Majora 1

  Membri ai corpului legislativ, ai executivului, inalti conducatori ai administratiei publice, conducatori si functionari superiori

  Membrii corpului legislativ, ai executivului, inaltii conducatori ai administratiei publice, conducatorii si functionarii superiori din unitatile economico-sociale si politice planifica, conduc, coordoneaza si evalueaza activitatile generale ale intreprinderilor, guvernelor si ale altor organizatii sau unitati organizationale in cadrul acestora si, de asemenea, formuleaza si revizuiesc politicile, legile, regulile si reglementarile in vigoare.

 • 13

  Subgrupa Majora 13

  Legislatorii, membrii executivului si inaltii conducatori ai administratiei publice formuleaza si revizuiesc politicile si planifica, coordoneaza direct si evalueaza activitatile generale ale autoritatilor (institutiilor), guvernelor si ale altor organizatii, cu sprijinul altor manageri/administratori.

  Conducatorii de unitati din industrie si servicii planifica, conduc si coordoneaza productia de bunuri si prestarea de servicii specializate profesionale si tehnice, furnizate de catre o intreprindere sau organizatie. Acestia sunt responsabili de operatiunile de fabricare, exploatare miniera, constructii, logistica, operatiunile de tehnologia informatiei si comunicatiilor, de operatiunile pe scara larga in agricultura, silvicultura si piscicultura, precum si pentru furnizarea de servicii privind sanatatea, educatia, actiunea sociala, servicii bancare, de asigurari si alte servicii profesionale si tehnice.

 • 132

  Grupa Minora 132

  Conducatori de unitati din industria prelucratoare, extractiva, constructii si in domeniul aprovizionarii si desfacerii de marfuri

  Conducatorii de unitati din industria prelucratoare, industria extractiva, constructii si in domeniul aprovizionarii si desfacerii de marfuri planifica, organizeaza si coordoneaza operatiunile privind productia, extractia de minerale, constructiile, aprovizionarea, depozitarea si transportul.

 • COR

  Grupa de baza 1322 Conducatori de unitati din industria extractiva

  Conducatorii de unitati din industria prelucratoare planifica, conduc si coordoneaza activitatile de productie ale intreprinderilor mari sau ca manager (conducator) al unei companii de productie mici.

 • COD

  COD COR 132228 - sef formatie in industria de masini si echipamente