.

Cod COR sef formatie la fabricarea armamentului si munitiei


Cod COR sef formatie la fabricarea armamentului si munitiei

Cod COR: sef formatie la fabricarea armamentului si munitiei

Cod COR: 132233 - sef formatie la fabricarea armamentului si munitiei


Meseria de sef formatie la fabricarea armamentului si munitiei face parte din grupa de baza: 1322 Conducatori de unitati din industria extractiva.

Istoria meseriei de sef formatie la fabricarea armamentului si munitiei

Istoria meseriei de sef formatie la fabricarea armamentului si munitiei se intinde pe o perioada de aproximativ doua secole. Incepand cu anii 1800, sefii formatiei au fost responsabili pentru supervizarea procesului de fabricare a armamentului si munitiei, asigurandu-se ca produsele sunt fabricate in conformitate cu standardele de calitate si siguranta. In anii 1900, sefii formatiei au fost responsabili pentru asigurarea ca produsele sunt fabricate la standarde ridicate si ca produsele sunt livrate la timp. In anii 2000, sefii formatiei au fost responsabili pentru asigurarea ca produsele sunt fabricate la standarde ridicate si ca produsele sunt livrate la timp, precum si pentru asigurarea ca produsele sunt fabricate in conformitate cu standardele de calitate si siguranta. In prezent, sefii formatiei sunt responsabili pentru asigurarea ca produsele sunt fabricate la standarde ridicate si ca produsele sunt livrate la timp, precum si pentru asigurarea ca produsele sunt fabricate in conformitate cu standardele de calitate si siguranta, precum si pentru asigurarea ca produsele sunt fabricate in conformitate cu reglementarile si legislatia in vigoare.

Model fisa de post: sef formatie la fabricarea armamentului si munitiei

Fisa de post pentru meseria de sef formatie la fabricarea armamentului si munitiei


Numele și prenumele salariatului:


Denumirea postului: sef formatie la fabricarea armamentului si munitiei, cod COR 132233


Grupa de baza: 1322 Conducatori de unitati din industria extractiva

Titlu post: sef Formatie la Fabricarea Armamentului si Munitiei

Descrierea postului:

seful Formatiei la Fabricarea Armamentului si Munitiei este responsabil pentru coordonarea si supervizarea productiei de armament si munitii intr-o fabrica de armament. Acesta asigura implementarea procedurilor de productie si de siguranta, mentinerea standardelor de calitate si indeplinirea obiectivelor de productie ale companiei.

Responsabilitati:

Coordonarea si supravegherea proceselor de productie de armament si munitii in fabrica.
Dezvoltarea si implementarea procedurilor de productie si de siguranta, inclusiv asigurarea respectarii acestora de catre personalul subordonat.
Asigurarea respectarii standardelor de calitate in timpul procesului de productie si a finalizarii produselor finite.
Planificarea, organizarea si supravegherea instruirii si formarii personalului din cadrul formatiei.
Identificarea si implementarea de imbunatatiri ale proceselor si a tehnologiilor de productie pentru a indeplini obiectivele de productie ale companiei.
Comunicarea cu alte departamente si echipe in ceea ce priveste nevoile de productie, aprovizionarea si planificarea productiei.
Asigurarea respectarii termenelor de livrare a produselor finite si a obiectivelor de productie ale companiei.
Cerinte:

Diploma de licenta in inginerie mecanica, inginerie a productiei sau o disciplina inrudita.
Experienta relevanta in productia de armament si munitii, de preferinta intr-un rol de supervizare sau de coordonare a productiei.
Cunostinte solide despre procesele de productie si de siguranta in fabricile de armament si munitii.
Abilitati excelente de coordonare si de comunicare pentru a putea lucra cu alte departamente si echipe.
Abilitati bune de lider, pentru a gestiona personalul din cadrul formatiei.
Capacitatea de a lucra intr-un mediu rapid, de inalta presiune si dinamic, si de a lua decizii rapide si informate.
Cunostinte solide despre reglementarile de siguranta si de reglementare a industriei de armament si munitii.
Sarcini aditionale:

Identificarea si implementarea de imbunatatiri ale proceselor si a tehnologiilor de productie pentru a indeplini obiectivele de productie ale companiei.
Dezvoltarea si implementarea de programe de formare pentru personalul din cadrul formatiei, inclusiv instruirea in domeniul sigurantei si a procedurilor de productie.

 • 1

  Grupa Majora 1

  Membri ai corpului legislativ, ai executivului, inalti conducatori ai administratiei publice, conducatori si functionari superiori

  Membrii corpului legislativ, ai executivului, inaltii conducatori ai administratiei publice, conducatorii si functionarii superiori din unitatile economico-sociale si politice planifica, conduc, coordoneaza si evalueaza activitatile generale ale intreprinderilor, guvernelor si ale altor organizatii sau unitati organizationale in cadrul acestora si, de asemenea, formuleaza si revizuiesc politicile, legile, regulile si reglementarile in vigoare.

 • 13

  Subgrupa Majora 13

  Legislatorii, membrii executivului si inaltii conducatori ai administratiei publice formuleaza si revizuiesc politicile si planifica, coordoneaza direct si evalueaza activitatile generale ale autoritatilor (institutiilor), guvernelor si ale altor organizatii, cu sprijinul altor manageri/administratori.

  Conducatorii de unitati din industrie si servicii planifica, conduc si coordoneaza productia de bunuri si prestarea de servicii specializate profesionale si tehnice, furnizate de catre o intreprindere sau organizatie. Acestia sunt responsabili de operatiunile de fabricare, exploatare miniera, constructii, logistica, operatiunile de tehnologia informatiei si comunicatiilor, de operatiunile pe scara larga in agricultura, silvicultura si piscicultura, precum si pentru furnizarea de servicii privind sanatatea, educatia, actiunea sociala, servicii bancare, de asigurari si alte servicii profesionale si tehnice.

 • 132

  Grupa Minora 132

  Conducatori de unitati din industria prelucratoare, extractiva, constructii si in domeniul aprovizionarii si desfacerii de marfuri

  Conducatorii de unitati din industria prelucratoare, industria extractiva, constructii si in domeniul aprovizionarii si desfacerii de marfuri planifica, organizeaza si coordoneaza operatiunile privind productia, extractia de minerale, constructiile, aprovizionarea, depozitarea si transportul.

 • COR

  Grupa de baza 1322 Conducatori de unitati din industria extractiva

  Conducatorii de unitati din industria prelucratoare planifica, conduc si coordoneaza activitatile de productie ale intreprinderilor mari sau ca manager (conducator) al unei companii de productie mici.

 • COD

  COD COR 132233 - sef formatie la fabricarea armamentului si munitiei