.

Cod COR sef mecanic instructor


Cod COR sef mecanic instructor

Cod COR: sef mecanic instructor

Cod COR: 132435 - sef mecanic instructor


Meseria de sef mecanic instructor face parte din grupa de baza: 1324 Conducatori de unitati din domeniul aprovizionarii si desfacerii de marfuri.

Istoria meseriei de sef mecanic instructor

Sefii mecanici instructorii sunt profesionisti care au o vasta experienta in domeniul mecanicii auto. Acestia sunt responsabili pentru instruirea si supervizarea mecanicilor auto, precum si pentru asigurarea calitatii si sigurantei produselor si serviciilor oferite. Meseria de sef mecanic instructor a existat de mai multe decenii, incepand cu anii 1950, cand mecanicii auto au inceput sa fie instruiti in mod formal. in prezent, sefii mecanici instructorii sunt responsabili pentru instruirea mecanicilor auto in domenii precum diagnoza, repararea si intretinerea vehiculelor. Ei sunt, de asemenea, responsabili pentru asigurarea calitatii si sigurantei produselor si serviciilor oferite.

Model fisa de post: sef mecanic instructor

Fisa de post pentru meseria de sef mecanic instructor


Numele și prenumele salariatului:


Denumirea postului: sef mecanic instructor, cod COR 132435


Grupa de baza: 1324 Conducatori de unitati din domeniul aprovizionarii si desfacerii de marfuri

Titlu post: sef Mecanic Instructor

Descrierea postului:

seful Mecanic Instructor este responsabil pentru coordonarea si gestionarea tuturor activitatilor mecanice din cadrul unei organizatii sau institutii, precum si pentru formarea si instruirea personalului mecanic subordonat.

Responsabilitati principale:

Planifica, coordoneaza si supravegheaza activitatile zilnice ale echipei mecanice;
Asigura ca intreaga activitate mecanica este desfasurata in conformitate cu standardele de calitate si siguranta;
Elaboreaza programe de instruire si formare pentru personalul mecanic, precum si pentru ucenicii si stagiarilor;
Supravegheaza si evalueaza progresul personalului mecanic in ceea ce priveste instruirea si formarea;
Asigura ca toate echipamentele si instrumentele utilizate in cadrul activitatilor mecanice sunt intretinute si verificate periodic, conform procedurilor specifice;
Colaboreaza cu alte departamente si echipe pentru a asigura o comunicare eficienta si o buna coordonare a activitatilor;
Participa la evaluarea si selectia personalului mecanic nou;
Urmeaza procedurile de raportare si documentare necesare, conform cerintelor organizatiei sau institutiei.
Cerinte:

Experienta anterioara intr-un rol similar;
Cunostinte solide in domeniul mecanicii;
Abilitati excelente de coordonare si gestionare a echipei;
Capacitatea de a dezvolta si implementa programe de formare si instruire;

 • 1

  Grupa Majora 1

  Membri ai corpului legislativ, ai executivului, inalti conducatori ai administratiei publice, conducatori si functionari superiori

  Membrii corpului legislativ, ai executivului, inaltii conducatori ai administratiei publice, conducatorii si functionarii superiori din unitatile economico-sociale si politice planifica, conduc, coordoneaza si evalueaza activitatile generale ale intreprinderilor, guvernelor si ale altor organizatii sau unitati organizationale in cadrul acestora si, de asemenea, formuleaza si revizuiesc politicile, legile, regulile si reglementarile in vigoare.

 • 13

  Subgrupa Majora 13

  Legislatorii, membrii executivului si inaltii conducatori ai administratiei publice formuleaza si revizuiesc politicile si planifica, coordoneaza direct si evalueaza activitatile generale ale autoritatilor (institutiilor), guvernelor si ale altor organizatii, cu sprijinul altor manageri/administratori.

  Conducatorii de unitati din industrie si servicii planifica, conduc si coordoneaza productia de bunuri si prestarea de servicii specializate profesionale si tehnice, furnizate de catre o intreprindere sau organizatie. Acestia sunt responsabili de operatiunile de fabricare, exploatare miniera, constructii, logistica, operatiunile de tehnologia informatiei si comunicatiilor, de operatiunile pe scara larga in agricultura, silvicultura si piscicultura, precum si pentru furnizarea de servicii privind sanatatea, educatia, actiunea sociala, servicii bancare, de asigurari si alte servicii profesionale si tehnice.

 • 132

  Grupa Minora 132

  Conducatori de unitati din industria prelucratoare, extractiva, constructii si in domeniul aprovizionarii si desfacerii de marfuri

  Conducatorii de unitati din industria prelucratoare, industria extractiva, constructii si in domeniul aprovizionarii si desfacerii de marfuri planifica, organizeaza si coordoneaza operatiunile privind productia, extractia de minerale, constructiile, aprovizionarea, depozitarea si transportul.

 • COR

  Grupa de baza 1324 Conducatori de unitati din domeniul aprovizionarii si desfacerii de marfuri

  Conducatorii de unitati din domeniul aprovizionarii si desfacerii de marfuri si asimilatii acestora planifica, conduc si coordoneaza activitatea de aprovizionare, transport, depozitare si distributie a bunurilor.

 • COD

  COD COR 132435 - sef mecanic instructor