.

Cod COR sef oficiu interjudetean difuzare film


Cod COR sef oficiu interjudetean difuzare film

Cod COR: sef oficiu interjudetean difuzare film

Cod COR: 143113 - sef oficiu interjudetean difuzare film


Meseria de sef oficiu interjudetean difuzare film face parte din grupa de baza: 1431 Conducatori de centre sportive, recreative si culturale.

Istoria meseriei de sef oficiu interjudetean difuzare film

Sef oficiu interjudetean difuzare film este o meserie veche, care dateaza din anii 1950. Aceasta meserie a fost creata pentru a ajuta la difuzarea filmelor in intreaga tara. Acesti sefi de oficiu au fost responsabili de organizarea si coordonarea difuzarii filmelor in intreaga tara, inclusiv in cinematografe, sali de spectacol si alte locatii. Acestia au fost responsabili de alegerea filmelor, de organizarea programului de difuzare si de asigurarea ca filmul ajunge la publicul tinta. Acestia au fost, de asemenea, responsabili de promovarea filmelor si de asigurarea ca acestea sunt difuzate in mod corespunzator. Acestia au fost, de asemenea, responsabili de asigurarea ca filmul este difuzat in conditii optime si ca publicul este satisfacut de experienta.

Model fisa de post: sef oficiu interjudetean difuzare film

Fisa de post pentru meseria de sef oficiu interjudetean difuzare film


Numele și prenumele salariatului:


Denumirea postului: sef oficiu interjudetean difuzare film, cod COR 143113


Grupa de baza: 1431 Conducatori de centre sportive, recreative si culturale

Titlul postului: sef Oficiu Interjudetean Difuzare Film

Descrierea postului: seful Oficiului Interjudetean Difuzare Film este responsabil pentru coordonarea si gestionarea difuzarii filmelor in diferitele judete si orase din regiunea sa. Acesta trebuie sa lucreze in stransa colaborare cu studiourile de film si distribuitorii de filme pentru a se asigura ca filmele sunt difuzate intr-un mod eficient si in conformitate cu programul stabilit.

Responsabilitati principale:

Planificarea si gestionarea difuzarii filmelor in diferitele judete si orase din regiunea sa, inclusiv organizarea programelor si alocarea de resurse.
Asigurarea ca filmele sunt difuzate in conformitate cu programul stabilit si ca toate echipamentele necesare sunt disponibile si functioneaza corespunzator.
Gestionarea relatiilor cu studiourile de film si distribuitorii de filme, inclusiv negocierea contractelor si a termenilor de distributie.
Supervizarea activitatilor de marketing si promovare a filmelor pentru a atrage publicul catre cinematografe.
Gestionarea resurselor umane si financiare ale oficiului interjudetean, inclusiv recrutarea si instruirea personalului si gestionarea bugetului.
Asigurarea respectarii procedurilor si politicilor de sanatate si securitate in timpul difuzarii filmelor.
Raportarea activitatilor si performantelor oficiului interjudetean catre directorul general si catre studiourile de film si distribuitorii de filme.
Cerinte:

Experienta anterioara in domeniul cinematografiei sau al distributiei de filme, cu o experienta semnificativa in calitate de manager sau sef de departament.
Cunoasterea pietei cinematografice si a tendintelor in industrie.
Abilitati excelente de organizare si planificare, cu abilitatea de a gestiona resursele si de a asigura un flux de munca eficient.
Abilitati de comunicare si negociere excelente, cu abilitatea de a comunica eficient cu membrii echipei si cu partenerii de productie.
Cunostinte financiare si de bugetare, cu abilitatea de a planifica si de a gestiona eficient bugetul oficiului interjudetean.
Abilitatea de a lucra sub presiune si de a respecta termene stricte de productie.
Experienta anterioara in coordonarea echipei si de a lucra intr-un mediu de echipa.
Cunoasterea limbii engleze la nivel avansat.

 • 1

  Grupa Majora 1

  Membri ai corpului legislativ, ai executivului, inalti conducatori ai administratiei publice, conducatori si functionari superiori

  Membrii corpului legislativ, ai executivului, inaltii conducatori ai administratiei publice, conducatorii si functionarii superiori din unitatile economico-sociale si politice planifica, conduc, coordoneaza si evalueaza activitatile generale ale intreprinderilor, guvernelor si ale altor organizatii sau unitati organizationale in cadrul acestora si, de asemenea, formuleaza si revizuiesc politicile, legile, regulile si reglementarile in vigoare.

 • 14

  Subgrupa Majora 14

  Conducatori de unitati din industria hoteliera, comert si alte servicii

  Conducatorii de unitati din industria hoteliera, comertul cu amanuntul si alte servicii planifica, organizeaza si conduc direct activitatile unitatilor care ofera servicii de cazare, servicii de vanzare cu amanuntul si alte servicii.

 • 143

  Grupa Minora 143

  Conducatori ai altor tipuri de unitati de servicii

  Conducatorii altor tipuri de unitati de servicii planifica, organizeaza si controleaza operatiunile unitatilor care ofera servicii in domeniile sportiv, cultural, recreational de calatorie, de contactare a clientilor si alte servicii de agrement.

 • COR

  Grupa de baza 1431 Conducatori de centre sportive, recreative si culturale

  Conducatorii de centre sportive, recreative si culturale planifica, organizeaza si controleaza operatiunile unitatilor care furnizeaza servicii sportive, artistice, de teatru si alte servicii de recreere si agrement.

 • COD

  COD COR 143113 - sef oficiu interjudetean difuzare film