.

Cod COR sef oficiu zonal posta


Cod COR sef oficiu zonal posta

Cod COR: sef oficiu zonal posta

Cod COR: 133041 - sef oficiu zonal posta


Meseria de sef oficiu zonal posta face parte din grupa de baza: 1330 Conducatori in servicii de tehnologia informatiei si comunicatiilor.

Istoria meseriei de sef oficiu zonal posta

Istoria meseriei de sef oficiu zonal posta dateaza din anii 1800, cand a fost introdusa prima data in Statele Unite. Aceasta pozitie a fost creata pentru a ajuta la coordonarea si gestionarea activitatilor postale in intreaga tara. Seful oficiu zonal posta avea responsabilitatea de a asigura ca toate serviciile postale erau livrate la timp si in mod corect. Acesta avea, de asemenea, responsabilitatea de a monitoriza si de a gestiona toate activitatile postale din zona sa. In anii 1900, aceasta pozitie a devenit mai importanta, deoarece a fost nevoie de mai multa coordonare si gestionare a activitatilor postale. In prezent, seful oficiu zonal posta are responsabilitatea de a coordona si de a gestiona toate activitatile postale din zona sa, precum si de a asigura ca toate serviciile postale sunt livrate la timp si in mod corect.

Model fisa de post: sef oficiu zonal posta

Fisa de post pentru meseria de sef oficiu zonal posta


Numele și prenumele salariatului:


Denumirea postului: sef oficiu zonal posta, cod COR 133041


Grupa de baza: 1330 Conducatori in servicii de tehnologia informatiei si comunicatiilor

Titlu post: sef Oficiu Zonal Posta

Descrierea postului:

seful Oficiului Zonal Posta este responsabil pentru gestionarea si supravegherea activitatilor desfasurate in cadrul oficiilor postale din zona sa. in acest rol, trebuie sa asigure o buna functionare a serviciilor postale si o satisfactie a clientilor prin implementarea si respectarea standardelor de calitate si a politicilor companiei.

Responsabilitati:

Supervizarea tuturor activitatilor desfasurate in cadrul oficiilor postale din zona sa, asigurandu-se ca se respecta standardele de calitate si politicile companiei.
Monitorizarea performantei angajatilor, asigurandu-se ca acestia isi indeplinesc sarcinile conform standardelor de calitate si ca se respecta procedurile de lucru.
Asigurarea furnizarii de instruire si formare adecvata angajatilor, precum si monitorizarea performantei lor pentru a asigura un serviciu de calitate pentru clienti.
Gestionarea programarii angajatilor si asigurarea acoperirii necesare in timpul zilei si in afara programului de lucru.
Monitorizarea calitatii serviciilor si a timpilor de asteptare, asigurandu-se ca clientii sunt tratati cu profesionalism si respect si ca toate problemele sunt rezolvate in mod eficient si prompt.
Identificarea si raportarea problemelor si a dificultatilor legate de serviciile postale, precum si dezvoltarea si implementarea de solutii pentru a imbunatati serviciul oferit clientilor.
Colaborarea cu departamentele interne pentru a asigura o comunicare eficienta intre oficiul zonal si restul organizatiei.
Cerinte:

Studii medii sau superioare in domeniul serviciilor postale sau o experienta echivalenta in gestionarea serviciilor postale.
Experienta demonstrata in gestionarea echipei si a serviciilor postale.
Cunostinte solide de utilizare a instrumentelor si a instrumentelor de management al serviciilor postale.
Abilitati excelente de comunicare si relationare cu clientii si cu membrii echipei.
Abilitati bune de organizare si planificare, precum si de luare a deciziilor.
Atitudine pozitiva si capacitate de a motiva echipa pentru atingerea obiectivelor de productie.
Capacitatea de a lucra sub presiune si de a se adapta la schimbari rapide intr-un mediu dinamic.

 • 1

  Grupa Majora 1

  Membri ai corpului legislativ, ai executivului, inalti conducatori ai administratiei publice, conducatori si functionari superiori

  Membrii corpului legislativ, ai executivului, inaltii conducatori ai administratiei publice, conducatorii si functionarii superiori din unitatile economico-sociale si politice planifica, conduc, coordoneaza si evalueaza activitatile generale ale intreprinderilor, guvernelor si ale altor organizatii sau unitati organizationale in cadrul acestora si, de asemenea, formuleaza si revizuiesc politicile, legile, regulile si reglementarile in vigoare.

 • 13

  Subgrupa Majora 13

  Legislatorii, membrii executivului si inaltii conducatori ai administratiei publice formuleaza si revizuiesc politicile si planifica, coordoneaza direct si evalueaza activitatile generale ale autoritatilor (institutiilor), guvernelor si ale altor organizatii, cu sprijinul altor manageri/administratori.

  Conducatorii de unitati din industrie si servicii planifica, conduc si coordoneaza productia de bunuri si prestarea de servicii specializate profesionale si tehnice, furnizate de catre o intreprindere sau organizatie. Acestia sunt responsabili de operatiunile de fabricare, exploatare miniera, constructii, logistica, operatiunile de tehnologia informatiei si comunicatiilor, de operatiunile pe scara larga in agricultura, silvicultura si piscicultura, precum si pentru furnizarea de servicii privind sanatatea, educatia, actiunea sociala, servicii bancare, de asigurari si alte servicii profesionale si tehnice.

 • 133

  Grupa Minora 133

  Conducatori in servicii de tehnologia informatiei si comunicatiilor

  Conducatorii din servicii de tehnologia informatiei si comunicatiilor planifica, conduc si coordoneaza activitatea de achizitii, de dezvoltare, de intretinere si utilizare a calculatorului si a sistemelor de comunicatii.

 • COR

  Grupa de baza 1330 Conducatori in servicii de tehnologia informatiei si comunicatiilor

  Conducatorii din serviciile de tehnologia informatiei si comunicatiilor planifica, conduc si coordoneaza activitatea de achizitii, de dezvoltare, de intretinere si utilizare a calculatorului si a sistemelor de comunicatii.

 • COD

  COD COR 133041 - sef oficiu zonal posta