.

Cod COR sef parchet


Cod COR sef parchet

Cod COR: sef parchet

Cod COR: 131114 - sef parchet


Meseria de sef parchet face parte din grupa de baza: 1311 Conducatori de unitati din agricultura si silvicultura.

Istoria meseriei de sef parchet

Istoria meseriei de sef parchet se intinde pe o perioada de aproximativ 200 de ani. Primul sef parchet a fost numit in 1817 in Anglia si Tara Galilor, iar in 1834 a fost creata prima pozitie de sef parchet in Statele Unite. In aceasta pozitie, seful parchetului a fost responsabil pentru supervizarea activitatilor de aplicare a legii si a investigatiilor penale. In prezent, sefii parchetelor sunt responsabili pentru supervizarea activitatilor de aplicare a legii si a investigatiilor penale, precum si pentru asigurarea ca acestea sunt efectuate in mod corect si eficient. De asemenea, sefii parchetelor sunt responsabili pentru pregatirea si prezentarea cazurilor in fata instantelor de judecata si pentru asigurarea ca acestea sunt tratate corect si eficient.

Model fisa de post: sef parchet

Fisa de post pentru meseria de sef parchet


Numele și prenumele salariatului:


Denumirea postului: sef parchet, cod COR 131114


Grupa de baza: 1311 Conducatori de unitati din agricultura si silvicultura

Iata un model de fisa de post pentru un sef de parchet:

Fisa de post - sef Parchet

Descrierea pozitiei:
seful parchetului va fi responsabil pentru conducerea, coordonarea si supravegherea activitatilor din cadrul parchetului si asigurarea indeplinirii sarcinilor legate de repararea si intretinerea podelelor si a altor suprafete similare.

Responsabilitati principale:
- Conducerea si coordonarea echipei de lucru a parchetului.
- Planificarea si organizarea activitatilor din cadrul parchetului, inclusiv implementarea programelor de intretinere preventiva si de reparare a podelelor.
- Asigurarea respectarii standardelor de calitate si procedurilor de lucru, precum si a regulilor privind securitatea si sanatatea in munca.
- Identificarea si evaluarea nevoilor de reparare si intretinere a podelelor si a altor suprafete similare si furnizarea de recomandari privind materialele, tehnologiile si tehnicile corespunzatoare.
- Gestionarea relatiilor cu clientii si asigurarea satisfactiei lor.
- Verificarea calitatii lucrarilor efectuate si furnizarea de feedback si instructiuni echipei de lucru pentru imbunatatirea calitatii serviciilor oferite.
- Supervizarea personalului parchetului si asigurarea indeplinirii sarcinilor de catre fiecare membru al echipei.

Cerinte:
- Experienta relevanta in domeniul parchetului si cunoasterea tehnicilor moderne de reparatii si de intretinere a podelelor si a altor suprafete similare.
- Cunoasterea materialelor, a tehnologiilor si a tehnicilor specifice din domeniul parchetului.
- Abilitati excelente de comunicare si de leadership.
- Capacitatea de a lucra sub presiune si de a prioritiza sarcinile in functie de cerintele afacerii.
- Abilitati bune de planificare si organizare.
- Diploma de studii medii sau superioare in domeniul parchetului sau o experienta echivalenta in domeniu.

Salariu:
Salariul va fi negociat in functie de experienta si calificarile candidatului.

Program de lucru:
Programul de lucru poate fi flexibil, dar va fi stabilit in functie de necesitatile activitatilor de reparare si intretinere a podelelor si a altor suprafete similare. Posibilitatea de a lucra in weekend-uri si in timpul noptii poate fi necesara.

 • 1

  Grupa Majora 1

  Membri ai corpului legislativ, ai executivului, inalti conducatori ai administratiei publice, conducatori si functionari superiori

  Membrii corpului legislativ, ai executivului, inaltii conducatori ai administratiei publice, conducatorii si functionarii superiori din unitatile economico-sociale si politice planifica, conduc, coordoneaza si evalueaza activitatile generale ale intreprinderilor, guvernelor si ale altor organizatii sau unitati organizationale in cadrul acestora si, de asemenea, formuleaza si revizuiesc politicile, legile, regulile si reglementarile in vigoare.

 • 13

  Subgrupa Majora 13

  Legislatorii, membrii executivului si inaltii conducatori ai administratiei publice formuleaza si revizuiesc politicile si planifica, coordoneaza direct si evalueaza activitatile generale ale autoritatilor (institutiilor), guvernelor si ale altor organizatii, cu sprijinul altor manageri/administratori.

  Conducatorii de unitati din industrie si servicii planifica, conduc si coordoneaza productia de bunuri si prestarea de servicii specializate profesionale si tehnice, furnizate de catre o intreprindere sau organizatie. Acestia sunt responsabili de operatiunile de fabricare, exploatare miniera, constructii, logistica, operatiunile de tehnologia informatiei si comunicatiilor, de operatiunile pe scara larga in agricultura, silvicultura si piscicultura, precum si pentru furnizarea de servicii privind sanatatea, educatia, actiunea sociala, servicii bancare, de asigurari si alte servicii profesionale si tehnice.

 • 131

  Grupa Minora 131

  Conducatori de unitati din industrie, agricultura, silvicultura si piscicultura

  Conducatorii de unitati din industrie, agricultura, silvicultura si piscicultura planifica, conduc si coordoneaza productia la scara larga a operatiilor din agricultura, horticultura, silvicultura, acvacultura si piscicultura, cum ar fi plantatii, ferme mari, ferme colective si cooperative privind cresterea si recoltarea culturilor, inmultirea si cresterea efectivelor de animale, de peste si crustacee si alte forme de viata acvatice.

 • COR

  Grupa de baza 1311 Conducatori de unitati din agricultura si silvicultura

  Conducatorii de unitati din agricultura si silvicultura planifica, conduc si coordoneaza productia pe scara larga a activitatilor din agricultura, horticultura si silvicultura, cum ar fi plantatii, ferme mari, ferme colective si cooperative agricole pentru cresterea si recoltarea culturilor, inmultirea si cresterea efectivelor de animale.

 • COD

  COD COR 131114 - sef parchet