.

Cod COR sef revizie vagoane


Cod COR sef revizie vagoane

Cod COR: sef revizie vagoane

Cod COR: 132424 - sef revizie vagoane


Meseria de sef revizie vagoane face parte din grupa de baza: 1324 Conducatori de unitati din domeniul aprovizionarii si desfacerii de marfuri.

Istoria meseriei de sef revizie vagoane

Meseria de sef revizie vagoane a existat de-a lungul istoriei, in special in industria feroviara. Acest post a fost responsabil pentru inspectarea, repararea si intretinerea vagoanelor si a altor vehicule feroviare. Acest post a fost ocupat de catre oameni cu experienta in domeniul mecanicii si al reparatiilor, care au fost responsabili pentru asigurarea ca vagoanele si alte vehicule feroviare erau in stare buna de functionare. Acest post a fost, de asemenea, responsabil pentru asigurarea ca vagoanele erau in conformitate cu standardele de siguranta si ca erau in stare buna de functionare. Acest post a fost, de asemenea, responsabil pentru asigurarea ca vagoanele erau in conformitate cu standardele de siguranta si ca erau in stare buna de functionare. Acest post a devenit mai important in ultimii ani, deoarece vagoanele sunt folosite in mod regulat pentru transportul de marfuri si persoane.

Model fisa de post: sef revizie vagoane

Fisa de post pentru meseria de sef revizie vagoane


Numele și prenumele salariatului:


Denumirea postului: sef revizie vagoane, cod COR 132424


Grupa de baza: 1324 Conducatori de unitati din domeniul aprovizionarii si desfacerii de marfuri

Fisa de post pentru meseria de sef Revizie Vagoane ar putea include urmatoarele responsabilitati si cerinte:

Responsabilitati:

Coordonarea activitatilor de revizie si reparatii ale vagoanelor, inclusiv programarea si planificarea reviziilor, verificarea si reparatia sistemelor de franare, suspensie si alte sisteme de functionare a vagoanelor.
Supervizarea activitatilor echipei de revizie si de mentenanta, asigurarea ca sarcinile si proiectele sunt finalizate in timp util si conform normelor de siguranta si calitate.
Dezvoltarea si implementarea de politici si proceduri de revizie si mentenanta pentru a asigura o operare sigura si eficienta a vagoanelor.
Gestionarea bugetului si a resurselor alocate pentru revizia si mentenanta vagoanelor.
Raportarea periodica a performantei si a situatiei reviziei si mentenantei vagoanelor catre conducerea companiei.
Cerinte:

Experienta semnificativa in domeniul vagoanelor, inclusiv cunostinte solide despre operatiunile trenurilor si reglementarile aplicabile.
Cunostinte avansate despre sistemele de franare, suspensie si alte sisteme de functionare a vagoanelor, precum si despre tehnologiile si instrumentele necesare pentru a efectua revizii si reparatii.
Abilitati excelente de conducere, cu capacitatea de a lucra intr-un mediu dinamic si de a gestiona o echipa de specialisti.
Abilitati excelente de comunicare, cu capacitatea de a comunica cu claritate si eficienta cu membrii echipei, clientii si alte parti interesate.
Diploma de studii superioare in inginerie, mecanica sau un domeniu relevant.
Aceste responsabilitati si cerinte ar putea fi adaptate si ajustate in functie de specificul companiei feroviare si de cerintele autoritatilor de reglementare. Este important ca fisa de post sa acopere principalele aspecte ale pozitiei de sef Revizie Vagoane si sa defineasca responsabilitatile si cerintele necesare pentru indeplinirea cu succes a acestui rol.

 • 1

  Grupa Majora 1

  Membri ai corpului legislativ, ai executivului, inalti conducatori ai administratiei publice, conducatori si functionari superiori

  Membrii corpului legislativ, ai executivului, inaltii conducatori ai administratiei publice, conducatorii si functionarii superiori din unitatile economico-sociale si politice planifica, conduc, coordoneaza si evalueaza activitatile generale ale intreprinderilor, guvernelor si ale altor organizatii sau unitati organizationale in cadrul acestora si, de asemenea, formuleaza si revizuiesc politicile, legile, regulile si reglementarile in vigoare.

 • 13

  Subgrupa Majora 13

  Legislatorii, membrii executivului si inaltii conducatori ai administratiei publice formuleaza si revizuiesc politicile si planifica, coordoneaza direct si evalueaza activitatile generale ale autoritatilor (institutiilor), guvernelor si ale altor organizatii, cu sprijinul altor manageri/administratori.

  Conducatorii de unitati din industrie si servicii planifica, conduc si coordoneaza productia de bunuri si prestarea de servicii specializate profesionale si tehnice, furnizate de catre o intreprindere sau organizatie. Acestia sunt responsabili de operatiunile de fabricare, exploatare miniera, constructii, logistica, operatiunile de tehnologia informatiei si comunicatiilor, de operatiunile pe scara larga in agricultura, silvicultura si piscicultura, precum si pentru furnizarea de servicii privind sanatatea, educatia, actiunea sociala, servicii bancare, de asigurari si alte servicii profesionale si tehnice.

 • 132

  Grupa Minora 132

  Conducatori de unitati din industria prelucratoare, extractiva, constructii si in domeniul aprovizionarii si desfacerii de marfuri

  Conducatorii de unitati din industria prelucratoare, industria extractiva, constructii si in domeniul aprovizionarii si desfacerii de marfuri planifica, organizeaza si coordoneaza operatiunile privind productia, extractia de minerale, constructiile, aprovizionarea, depozitarea si transportul.

 • COR

  Grupa de baza 1324 Conducatori de unitati din domeniul aprovizionarii si desfacerii de marfuri

  Conducatorii de unitati din domeniul aprovizionarii si desfacerii de marfuri si asimilatii acestora planifica, conduc si coordoneaza activitatea de aprovizionare, transport, depozitare si distributie a bunurilor.

 • COD

  COD COR 132424 - sef revizie vagoane