.

Cod COR sef schimb


Cod COR sef schimb

Cod COR: sef schimb

Cod COR: 132234 - sef schimb


Meseria de sef schimb face parte din grupa de baza: 1322 Conducatori de unitati din industria extractiva.

Istoria meseriei de sef schimb

Meseria de sef schimb a existat de-a lungul istoriei, in special in industria de transport. Acest rol a fost responsabil pentru coordonarea activitatilor de schimb si asigurarea ca toate operatiunile se desfasoara in mod corespunzator. Seful schimbului a fost responsabil pentru asigurarea ca toate vehiculele si echipamentele sunt in stare buna de functionare si ca toate operatiunile sunt efectuate in conformitate cu regulile si procedurile. De asemenea, acesta a fost responsabil pentru asigurarea ca toti angajatii sunt instruiti si pregatiti pentru a efectua sarcinile lor. in prezent, rolul de sef schimb este inca important in industria de transport, deoarece acesta asigura ca toate operatiunile se desfasoara in mod corespunzator si ca toti angajatii sunt pregatiti pentru a efectua sarcinile lor.

Model fisa de post: sef schimb

Fisa de post pentru meseria de sef schimb


Numele și prenumele salariatului:


Denumirea postului: sef schimb, cod COR 132234


Grupa de baza: 1322 Conducatori de unitati din industria extractiva

Titlu post: sef Schimb

Descrierea postului:

seful schimb este responsabil pentru supravegherea activitatilor de productie, aprovizionare si intretinere in timpul unui anumit schimb de lucru. El asigura ca procesele de productie sunt efectuate in conformitate cu procedurile stabilite si ca obiectivele de productie sunt indeplinite in timpul schimbului.

Responsabilitati:

Supravegherea si coordonarea activitatilor de productie, aprovizionare si intretinere in timpul unui anumit schimb de lucru.
Asigurarea implementarii procedurilor de productie, siguranta si de calitate in timpul schimbului.
Supervizarea personalului din cadrul schimbului si asigurarea ca acesta indeplineste sarcinile in conformitate cu procedurile stabilite.
Identificarea si raportarea problemelor de productie, precum si dezvoltarea si implementarea de solutii pentru acestea.
Asigurarea functionarii echipamentelor si a utilajelor din fabrica, prin supravegherea activitatilor de intretinere si reparatie.
Comunicarea cu alte departamente si echipe in ceea ce priveste nevoile de productie, aprovizionarea si planificarea productiei.
Asigurarea respectarii termenelor de livrare a produselor finite si a obiectivelor de productie ale companiei.
Cerinte:

Diploma de licenta in inginerie, administratie de afaceri sau o disciplina inrudita.
Experienta relevanta in productia industriala, de preferinta intr-un rol de supervizare sau de coordonare a productiei.
Cunostinte solide despre procesele de productie si de siguranta in fabricile industriale.
Abilitati excelente de coordonare si de comunicare pentru a putea lucra cu alte departamente si echipe.
Abilitati bune de lider, pentru a gestiona personalul din cadrul schimbului.

  • 1

    Grupa Majora 1

    Membri ai corpului legislativ, ai executivului, inalti conducatori ai administratiei publice, conducatori si functionari superiori

    Membrii corpului legislativ, ai executivului, inaltii conducatori ai administratiei publice, conducatorii si functionarii superiori din unitatile economico-sociale si politice planifica, conduc, coordoneaza si evalueaza activitatile generale ale intreprinderilor, guvernelor si ale altor organizatii sau unitati organizationale in cadrul acestora si, de asemenea, formuleaza si revizuiesc politicile, legile, regulile si reglementarile in vigoare.

  • 13

    Subgrupa Majora 13

    Legislatorii, membrii executivului si inaltii conducatori ai administratiei publice formuleaza si revizuiesc politicile si planifica, coordoneaza direct si evalueaza activitatile generale ale autoritatilor (institutiilor), guvernelor si ale altor organizatii, cu sprijinul altor manageri/administratori.

    Conducatorii de unitati din industrie si servicii planifica, conduc si coordoneaza productia de bunuri si prestarea de servicii specializate profesionale si tehnice, furnizate de catre o intreprindere sau organizatie. Acestia sunt responsabili de operatiunile de fabricare, exploatare miniera, constructii, logistica, operatiunile de tehnologia informatiei si comunicatiilor, de operatiunile pe scara larga in agricultura, silvicultura si piscicultura, precum si pentru furnizarea de servicii privind sanatatea, educatia, actiunea sociala, servicii bancare, de asigurari si alte servicii profesionale si tehnice.

  • 132

    Grupa Minora 132

    Conducatori de unitati din industria prelucratoare, extractiva, constructii si in domeniul aprovizionarii si desfacerii de marfuri

    Conducatorii de unitati din industria prelucratoare, industria extractiva, constructii si in domeniul aprovizionarii si desfacerii de marfuri planifica, organizeaza si coordoneaza operatiunile privind productia, extractia de minerale, constructiile, aprovizionarea, depozitarea si transportul.

  • COR

    Grupa de baza 1322 Conducatori de unitati din industria extractiva

    Conducatorii de unitati din industria prelucratoare planifica, conduc si coordoneaza activitatile de productie ale intreprinderilor mari sau ca manager (conducator) al unei companii de productie mici.

  • COD

    COD COR 132234 - sef schimb