.

Cod COR sef sectie productie, exploatare, intretinere, reparatii in constructii si lucrari publice


Cod COR sef sectie productie, exploatare, intretinere, reparatii in constructii si lucrari publice

Cod COR: sef sectie productie, exploatare, intretinere, reparatii in constructii si lucrari publice

Cod COR: 132310 - sef sectie productie, exploatare, intretinere, reparatii in constructii si lucrari publice


Meseria de sef sectie productie, exploatare, intretinere, reparatii in constructii si lucrari publice face parte din grupa de baza: 1323 Conducatori de unitati din domeniul constructiilor.

Istoria meseriei de sef sectie productie, exploatare, intretinere, reparatii in constructii si lucrari publice

Sefii de sectie productie, exploatare, intretinere si reparatii in constructii si lucrari publice au o istorie lunga si interesanta. Acestia au fost responsabili pentru proiectarea si construirea unor structuri importante, precum poduri, drumuri, cladiri si alte infrastructuri. Acestia au fost, de asemenea, responsabili pentru mentinerea si intretinerea acestor structuri, precum si pentru repararea lor atunci cand au fost necesare. In prezent, sefii de sectie productie, exploatare, intretinere si reparatii in constructii si lucrari publice sunt responsabili pentru planificarea, organizarea si coordonarea activitatilor de productie, exploatare, intretinere si reparatii in cadrul unei companii sau organizatii. Acestia trebuie sa asigure ca toate proiectele sunt realizate la standarde inalte si in termenii stabiliti. De asemenea, acestia trebuie sa asigure ca toate proiectele sunt realizate in conformitate cu legislatia si reglementarile in vigoare.

Model fisa de post: sef sectie productie, exploatare, intretinere, reparatii in constructii si lucrari publice

Fisa de post pentru meseria de sef sectie productie, exploatare, intretinere, reparatii in constructii si lucrari publice


Numele și prenumele salariatului:


Denumirea postului: sef sectie productie, exploatare, intretinere, reparatii in constructii si lucrari publice, cod COR 132310


Grupa de baza: 1323 Conducatori de unitati din domeniul constructiilor

Fisa de post pentru meseria de sef de Sectie Produtie, Exploatare, intretinere, Reparatii in Constructii si Lucrari Publice include urmatoarele:

Titlul postului: sef de Sectie Produtie, Exploatare, intretinere, Reparatii in Constructii si Lucrari Publice

Scopul postului: Coordonarea si gestionarea activitatilor din cadrul sectiei de productie, exploatare, intretinere si reparatii in constructii si lucrari publice, asigurand astfel implementarea cu succes a proiectelor, respectarea termenelor si a calitatii dorite.

Responsabilitati principale:

Planificarea si organizarea activitatilor din cadrul sectiei de productie, exploatare, intretinere si reparatii in constructii si lucrari publice.
Asigurarea respectarii standardelor de calitate, procedurilor de securitate si sanatate in munca si a legislatiei in vigoare.
Supervizarea si coordonarea echipei de lucratori din cadrul sectiei, precum si a activitatilor acestora.
Monitorizarea si raportarea activitatilor desfasurate in sectie, in vederea indeplinirii obiectivelor stabilite.
Verificarea si semnarea documentelor tehnice, a actelor de receptie si a facturilor aferente activitatilor din sectie.
Identificarea si solutionarea problemelor tehnice si de alta natura, care pot afecta proiectul si implementarea acestuia.
Asigurarea comunicarii eficiente cu clientii, subcontractorii si alte echipe de lucru implicate in proiect.
intocmirea rapoartelor de activitate si a documentelor necesare raportarii la conducerea companiei.
Cerinte si calificari:

Studii superioare in domeniul constructiilor sau o experienta echivalenta in domeniul constructiilor si lucrarilor publice.
Experienta relevanta in domeniul constructiilor si lucrarilor publice, cu cel putin 5 ani de experienta in posturi de conducere.
Cunoasterea normelor si procedurilor de securitate si sanatate in munca, a legislatiei in vigoare si a standardelor de calitate.
Cunostinte tehnice solide si abilitati de planificare si coordonare.
Abilitati excelente de comunicare si capacitatea de a lucra eficient cu o varietate de persoane din domenii diferite.
Capacitatea de a lua decizii rapide si de a gestiona situatii de criza.
Cunoasterea limbii engleze la nivel avansat, atat oral cat si scris.

 • 1

  Grupa Majora 1

  Membri ai corpului legislativ, ai executivului, inalti conducatori ai administratiei publice, conducatori si functionari superiori

  Membrii corpului legislativ, ai executivului, inaltii conducatori ai administratiei publice, conducatorii si functionarii superiori din unitatile economico-sociale si politice planifica, conduc, coordoneaza si evalueaza activitatile generale ale intreprinderilor, guvernelor si ale altor organizatii sau unitati organizationale in cadrul acestora si, de asemenea, formuleaza si revizuiesc politicile, legile, regulile si reglementarile in vigoare.

 • 13

  Subgrupa Majora 13

  Legislatorii, membrii executivului si inaltii conducatori ai administratiei publice formuleaza si revizuiesc politicile si planifica, coordoneaza direct si evalueaza activitatile generale ale autoritatilor (institutiilor), guvernelor si ale altor organizatii, cu sprijinul altor manageri/administratori.

  Conducatorii de unitati din industrie si servicii planifica, conduc si coordoneaza productia de bunuri si prestarea de servicii specializate profesionale si tehnice, furnizate de catre o intreprindere sau organizatie. Acestia sunt responsabili de operatiunile de fabricare, exploatare miniera, constructii, logistica, operatiunile de tehnologia informatiei si comunicatiilor, de operatiunile pe scara larga in agricultura, silvicultura si piscicultura, precum si pentru furnizarea de servicii privind sanatatea, educatia, actiunea sociala, servicii bancare, de asigurari si alte servicii profesionale si tehnice.

 • 132

  Grupa Minora 132

  Conducatori de unitati din industria prelucratoare, extractiva, constructii si in domeniul aprovizionarii si desfacerii de marfuri

  Conducatorii de unitati din industria prelucratoare, industria extractiva, constructii si in domeniul aprovizionarii si desfacerii de marfuri planifica, organizeaza si coordoneaza operatiunile privind productia, extractia de minerale, constructiile, aprovizionarea, depozitarea si transportul.

 • COR

  Grupa de baza 1323 Conducatori de unitati din domeniul constructiilor

  Conducatorii de unitati din domeniul constructiilor planifica, conduc si coordoneaza proiectele de constructii privind lucrari civile, cladiri si locuinte.

 • COD

  COD COR 132310 - sef sectie productie, exploatare, intretinere, reparatii in constructii si lucrari publice