.

Cod COR sef/sef adjunct statie electrica


Cod COR sef/sef adjunct statie electrica

Cod COR: sef/sef adjunct statie electrica

Cod COR: 132229 - sef/sef adjunct statie electrica


Meseria de sef/sef adjunct statie electrica face parte din grupa de baza: 1322 Conducatori de unitati din industria extractiva.

Istoria meseriei de sef/sef adjunct statie electrica

Istoria meseriei de sef/sef adjunct statie electrica se intinde pe o perioada de aproximativ 100 de ani. Primii sefi/sefi adjuncti statie electrica au fost angajati in anii 1920, cand s-a inceput sa se construiasca primele statii electrice. Acestia au fost responsabili pentru coordonarea si supervizarea activitatilor de la statia electrica, precum si pentru asigurarea unui flux constant de energie electrica. In anii 1950, sefi/sefi adjuncti statie electrica au inceput sa utilizeze tehnologii mai avansate pentru a monitoriza si controla fluxul de energie electrica. Acestia au fost responsabili pentru asigurarea unei alimentari cu energie electrice sigure si eficiente. In prezent, sefi/sefi adjuncti statie electrica sunt responsabili pentru monitorizarea si controlul fluxului de energie electrica, precum si pentru asigurarea unei alimentari cu energie electrice sigure si eficiente.

Model fisa de post: sef/sef adjunct statie electrica

Fisa de post pentru meseria de sef/sef adjunct statie electrica


Numele și prenumele salariatului:


Denumirea postului: sef/sef adjunct statie electrica, cod COR 132229


Grupa de baza: 1322 Conducatori de unitati din industria extractiva

Titlul postului: sef/sef adjunct statie electrica

Descrierea postului:
Cautam un sef/sef adjunct pentru o statie electrica, care sa coordoneze si sa supravegheze operatiunile statiei. Persoana potrivita va fi responsabila de conducerea si managementul echipei, asigurarea sigurantei, eficientei si fiabilitatii statiei, precum si de mentinerea si dezvoltarea bunei relatii cu clientii si autoritatile locale.

Responsabilitati:

Coordoneaza si gestioneaza operatiunile zilnice ale statiei, asigurand functionarea sigura si eficienta a echipamentelor si sistemelor.
Supervizeaza personalul statiei, dezvoltand si implementand programe de instruire si dezvoltare a angajatilor.
Asigura respectarea normelor si standardelor de siguranta si calitate, precum si a legislatiei si a politicilor interne ale companiei.
Planifica si coordoneaza activitatile de intretinere si reparatii, inclusiv revizii tehnice si lucrari de reparatii.
Dezvolta si implementeaza planuri de imbunatatire continua a eficientei si fiabilitatii statiei, utilizand cele mai bune practici si tehnologii disponibile.
Asigura comunicarea si colaborarea eficienta cu autoritatile locale si cu clientii statiei, oferind asistenta si raspunsuri prompte la orice solicitare.
Cerinte:

Studii superioare in domeniul ingineriei electrice, automatizari sau o experienta echivalenta in industria electrica.
Experienta anterioara in conducerea si gestionarea unei statii electrice sau a unei echipe de mentenanta.
Cunostinte avansate in domeniul sistemelor si echipamentelor electrice.
Abilitati excelente de comunicare si coordonare a personalului implicat.
Capacitatea de a lucra in conditii de stres si a-si gestiona timpul eficient.
Orientat catre rezultate si atentie la detalii.
Certificare de formare profesionala reprezinta un avantaj.
Oferta:

Pachet salarial competitiv, in functie de experienta si performante.
Oportunitati de dezvoltare profesionala si personala.
Mediu de lucru dinamic si profesionist.
Asigurare medicala privata si alte beneficii.
Nota: Aceasta este o descriere generala a postului de sef/sef adjunct pentru o statie electrica si poate fi completata sau modificata in functie de nevoile specifice ale organizatiei.

 • 1

  Grupa Majora 1

  Membri ai corpului legislativ, ai executivului, inalti conducatori ai administratiei publice, conducatori si functionari superiori

  Membrii corpului legislativ, ai executivului, inaltii conducatori ai administratiei publice, conducatorii si functionarii superiori din unitatile economico-sociale si politice planifica, conduc, coordoneaza si evalueaza activitatile generale ale intreprinderilor, guvernelor si ale altor organizatii sau unitati organizationale in cadrul acestora si, de asemenea, formuleaza si revizuiesc politicile, legile, regulile si reglementarile in vigoare.

 • 13

  Subgrupa Majora 13

  Legislatorii, membrii executivului si inaltii conducatori ai administratiei publice formuleaza si revizuiesc politicile si planifica, coordoneaza direct si evalueaza activitatile generale ale autoritatilor (institutiilor), guvernelor si ale altor organizatii, cu sprijinul altor manageri/administratori.

  Conducatorii de unitati din industrie si servicii planifica, conduc si coordoneaza productia de bunuri si prestarea de servicii specializate profesionale si tehnice, furnizate de catre o intreprindere sau organizatie. Acestia sunt responsabili de operatiunile de fabricare, exploatare miniera, constructii, logistica, operatiunile de tehnologia informatiei si comunicatiilor, de operatiunile pe scara larga in agricultura, silvicultura si piscicultura, precum si pentru furnizarea de servicii privind sanatatea, educatia, actiunea sociala, servicii bancare, de asigurari si alte servicii profesionale si tehnice.

 • 132

  Grupa Minora 132

  Conducatori de unitati din industria prelucratoare, extractiva, constructii si in domeniul aprovizionarii si desfacerii de marfuri

  Conducatorii de unitati din industria prelucratoare, industria extractiva, constructii si in domeniul aprovizionarii si desfacerii de marfuri planifica, organizeaza si coordoneaza operatiunile privind productia, extractia de minerale, constructiile, aprovizionarea, depozitarea si transportul.

 • COR

  Grupa de baza 1322 Conducatori de unitati din industria extractiva

  Conducatorii de unitati din industria prelucratoare planifica, conduc si coordoneaza activitatile de productie ale intreprinderilor mari sau ca manager (conducator) al unei companii de productie mici.

 • COD

  COD COR 132229 - sef/sef adjunct statie electrica