.

Cod COR sef serviciu control zonal comunicatii


Cod COR sef serviciu control zonal comunicatii

Cod COR: sef serviciu control zonal comunicatii

Cod COR: 133030 - sef serviciu control zonal comunicatii


Meseria de sef serviciu control zonal comunicatii face parte din grupa de baza: 1330 Conducatori in servicii de tehnologia informatiei si comunicatiilor.

Istoria meseriei de sef serviciu control zonal comunicatii

Istoria meseriei de sef serviciu control zonal comunicatii se intinde pe o perioada de aproximativ doua decenii. Aceasta meserie a aparut in urma nevoii de a monitoriza si controla activitatea de comunicatii din zona respectiva. Seful serviciului control zonal comunicatii este responsabil pentru asigurarea unei bune functionari a sistemelor de comunicatii din zona sa, precum si pentru monitorizarea si controlul activitatilor de comunicatii. Acesta trebuie sa asigure ca toate sistemele de comunicatii sunt functionale si ca toate informatiile sunt transmise corect si in timp util. De asemenea, seful serviciului control zonal comunicatii trebuie sa asigure ca toate informatiile sunt stocate si pastrate in siguranta. Acesta trebuie sa fie la curent cu toate schimbarile si actualizarile tehnologice si sa asigure ca toate sistemele de comunicatii sunt actualizate si functionale.

Model fisa de post: sef serviciu control zonal comunicatii

Fisa de post pentru meseria de sef serviciu control zonal comunicatii


Numele și prenumele salariatului:


Denumirea postului: sef serviciu control zonal comunicatii, cod COR 133030


Grupa de baza: 1330 Conducatori in servicii de tehnologia informatiei si comunicatiilor

Titlul postului: sef Serviciu Control Zonal Comunicatii

Scopul postului:
seful Serviciului Control Zonal Comunicatii este responsabil de supravegherea si controlul operatiunilor de comunicatii in zona sa de responsabilitate, pentru a asigura o comunicare sigura si eficienta intre unitatile implicate.

Responsabilitati:

Planifica si coordoneaza activitatile de control al comunicatiilor in zona sa de responsabilitate;
Supervizeaza si asigura respectarea procedurilor de comunicatii si a normelor de securitate;
Asigura ca toate echipamentele de comunicatii sunt functionale si sunt intretinute corespunzator;
Monitorizeaza traficul de comunicatii pentru a identifica posibilele probleme sau incalcari ale procedurilor;
Asigura raportarea si gestionarea incidentelor de securitate la comunicatii;
Colaboreaza cu alte departamente si agentii pentru a imbunatati securitatea comunicatiilor si pentru a dezvolta noi proceduri si politici.
Cerinte:

Studii superioare in domeniul comunicatiilor sau al securitatii informationale;
Experienta relevanta in domeniul comunicatiilor si al securitatii informationale;
Cunostinte solide in privinta sistemelor de comunicatii si a tehnologiilor de securitate a informatiilor;
Abilitati excelente de comunicare si de coordonare a echipelor;
Abilitati avansate de analiza si de rezolvare a problemelor;
Capacitatea de a lucra sub presiune si de a lua decizii rapide si eficiente;
Cunostinte bune de limba engleza (scris si vorbit).
Note: Aceasta este o descriere generala a responsabilitatilor si cerintelor pentru postul de sef Serviciu Control Zonal Comunicatii. Responsabilitatile si cerintele efective pot varia in functie de nevoile organizatiei si de contextul specific al postului.

 • 1

  Grupa Majora 1

  Membri ai corpului legislativ, ai executivului, inalti conducatori ai administratiei publice, conducatori si functionari superiori

  Membrii corpului legislativ, ai executivului, inaltii conducatori ai administratiei publice, conducatorii si functionarii superiori din unitatile economico-sociale si politice planifica, conduc, coordoneaza si evalueaza activitatile generale ale intreprinderilor, guvernelor si ale altor organizatii sau unitati organizationale in cadrul acestora si, de asemenea, formuleaza si revizuiesc politicile, legile, regulile si reglementarile in vigoare.

 • 13

  Subgrupa Majora 13

  Legislatorii, membrii executivului si inaltii conducatori ai administratiei publice formuleaza si revizuiesc politicile si planifica, coordoneaza direct si evalueaza activitatile generale ale autoritatilor (institutiilor), guvernelor si ale altor organizatii, cu sprijinul altor manageri/administratori.

  Conducatorii de unitati din industrie si servicii planifica, conduc si coordoneaza productia de bunuri si prestarea de servicii specializate profesionale si tehnice, furnizate de catre o intreprindere sau organizatie. Acestia sunt responsabili de operatiunile de fabricare, exploatare miniera, constructii, logistica, operatiunile de tehnologia informatiei si comunicatiilor, de operatiunile pe scara larga in agricultura, silvicultura si piscicultura, precum si pentru furnizarea de servicii privind sanatatea, educatia, actiunea sociala, servicii bancare, de asigurari si alte servicii profesionale si tehnice.

 • 133

  Grupa Minora 133

  Conducatori in servicii de tehnologia informatiei si comunicatiilor

  Conducatorii din servicii de tehnologia informatiei si comunicatiilor planifica, conduc si coordoneaza activitatea de achizitii, de dezvoltare, de intretinere si utilizare a calculatorului si a sistemelor de comunicatii.

 • COR

  Grupa de baza 1330 Conducatori in servicii de tehnologia informatiei si comunicatiilor

  Conducatorii din serviciile de tehnologia informatiei si comunicatiilor planifica, conduc si coordoneaza activitatea de achizitii, de dezvoltare, de intretinere si utilizare a calculatorului si a sistemelor de comunicatii.

 • COD

  COD COR 133030 - sef serviciu control zonal comunicatii