.

Cod COR sef serviciu de reintegrare sociala si supraveghere


Cod COR sef serviciu de reintegrare sociala si supraveghere

Cod COR: sef serviciu de reintegrare sociala si supraveghere

Cod COR: 134402 - sef serviciu de reintegrare sociala si supraveghere


Meseria de sef serviciu de reintegrare sociala si supraveghere face parte din grupa de baza: 1344 Conducatori de unitati din domeniul asistentei sociale.

Istoria meseriei de sef serviciu de reintegrare sociala si supraveghere

Meseria de sef serviciu de reintegrare sociala si supraveghere a luat nastere in anii '90, ca raspuns la nevoia de a oferi servicii specializate persoanelor care au fost eliberate din inchisoare. Acest serviciu a fost creat pentru a ajuta persoanele sa se reintegreze in societate si sa se adapteze la noile lor circumstante. Seful serviciului de reintegrare sociala si supraveghere are sarcina de a monitoriza si de a oferi asistenta persoanelor care au fost eliberate din inchisoare, pentru a le ajuta sa se reintegreze in societate si sa se adapteze la noile lor circumstante. Acesta trebuie sa ofere consiliere si suport persoanelor, sa le ajute sa-si gaseasca un loc de munca, sa le ofere asistenta financiara si sa le ofere informatii despre programele de reintegrare sociala si supraveghere. De asemenea, seful serviciului de reintegrare sociala si supraveghere trebuie sa monitorizeze si sa evalueze progresele persoanelor si sa ia masuri pentru a preveni recidiva.

Model fisa de post: sef serviciu de reintegrare sociala si supraveghere

Fisa de post pentru meseria de sef serviciu de reintegrare sociala si supraveghere


Numele și prenumele salariatului:


Denumirea postului: sef serviciu de reintegrare sociala si supraveghere, cod COR 134402


Grupa de baza: 1344 Conducatori de unitati din domeniul asistentei sociale

Titlu post: sef Serviciu de Reintegrare Sociala si Supraveghere

Descrierea postului:
seful Serviciului de Reintegrare Sociala si Supraveghere are rolul de a coordona si gestiona activitatile acestui serviciu intr-o organizatie, care are scopul de a ajuta persoanele aflate in situatii vulnerabile si care necesita o reintegrare sociala. Acest post implica responsabilitati de coordonare, administrare si planificare, cu un accent deosebit pe dezvoltarea si implementarea unor programe de interventie adecvate, adaptate nevoilor si cerintelor beneficiarilor.

Responsabilitatile principale includ:

Coordonarea si supervizarea activitatilor zilnice ale Serviciului de Reintegrare Sociala si Supraveghere
Dezvoltarea, implementarea si monitorizarea programelor de interventie adecvate pentru beneficiari
Evaluarea si revizuirea periodica a programelor existente pentru a se asigura ca sunt eficiente si eficace
Asigurarea ca toate activitatile Serviciului de Reintegrare Sociala si Supraveghere sunt in conformitate cu politicile si procedurile organizatiei si cu legislatia in vigoare
Gestionarea bugetului alocat Serviciului de Reintegrare Sociala si Supraveghere
Furnizarea de rapoarte periodice despre activitatile si programele Serviciului de Reintegrare Sociala si Supraveghere catre conducerea organizatiei
Asigurarea unei bune comunicari si colaborari cu alte departamente si organizatii partenere
Dezvoltarea si intretinerea unei baze de date cu privire la beneficiari, evaluari si interventii.
Cerinte:

Diploma de studii superioare intr-un domeniu relevant, cum ar fi Servicii Sociale, Psihologie, Sociologie sau alte discipline relevante.
Experienta relevanta in coordonarea si gestionarea unui serviciu de reintegrare sociala si supraveghere.
Cunoasterea legislatiei si politicilor relevante in domeniul serviciilor sociale si a normelor si standardelor internationale
Abilitati excelente de coordonare, planificare si organizare
Abilitati excelente de comunicare si relationare cu clientii, beneficiarii si partenerii organizatiei
Capacitatea de a lucra intr-un mediu stresant si de a gestiona situatii dificile sau sensibile
Disponibilitatea de a lucra flexibil, inclusiv in timpul weekend-urilor sau al sarbatorilor, atunci cand este necesar.
Beneficii:

Pachet salarial competitiv, in conformitate cu experienta si calificarile candidatului selectat.
Posibilitatea de a avea un impact semnificativ in vietile beneficiarilor si de a contribui la dezvoltarea unor programe inovatoare de interventie sociala

 • 1

  Grupa Majora 1

  Membri ai corpului legislativ, ai executivului, inalti conducatori ai administratiei publice, conducatori si functionari superiori

  Membrii corpului legislativ, ai executivului, inaltii conducatori ai administratiei publice, conducatorii si functionarii superiori din unitatile economico-sociale si politice planifica, conduc, coordoneaza si evalueaza activitatile generale ale intreprinderilor, guvernelor si ale altor organizatii sau unitati organizationale in cadrul acestora si, de asemenea, formuleaza si revizuiesc politicile, legile, regulile si reglementarile in vigoare.

 • 13

  Subgrupa Majora 13

  Legislatorii, membrii executivului si inaltii conducatori ai administratiei publice formuleaza si revizuiesc politicile si planifica, coordoneaza direct si evalueaza activitatile generale ale autoritatilor (institutiilor), guvernelor si ale altor organizatii, cu sprijinul altor manageri/administratori.

  Conducatorii de unitati din industrie si servicii planifica, conduc si coordoneaza productia de bunuri si prestarea de servicii specializate profesionale si tehnice, furnizate de catre o intreprindere sau organizatie. Acestia sunt responsabili de operatiunile de fabricare, exploatare miniera, constructii, logistica, operatiunile de tehnologia informatiei si comunicatiilor, de operatiunile pe scara larga in agricultura, silvicultura si piscicultura, precum si pentru furnizarea de servicii privind sanatatea, educatia, actiunea sociala, servicii bancare, de asigurari si alte servicii profesionale si tehnice.

 • 134

  Grupa Minora 134

  Conducatori de unitati de prestari servicii

  Conducatorii de unitati de prestari de servicii planifica, conduc si coordoneaza furnizarea de servicii privind ingrijirea copiilor, sanatatea, ajutorul social, educatia si alte servicii profesionale si, de asemenea, gestioneaza activitatea sucursalelor institutiilor ce ofera servicii financiare si de asigurari.

 • COR

  Grupa de baza 1344 Conducatori de unitati din domeniul asistentei sociale

  Conducatorii de unitati din domeniul asistentei sociale planifica, conduc si coordoneaza furnizarea de programe privind serviciile sociale si comunitare, cum ar fi sprijin financiar, consiliere si asistenta familiala, servicii pentru copii si alte programe si servicii comunitare.

 • COD

  COD COR 134402 - sef serviciu de reintegrare sociala si supraveghere