.

Cod COR sef serviciu in constructii


Cod COR sef serviciu in constructii

Cod COR: sef serviciu in constructii

Cod COR: 132311 - sef serviciu in constructii


Meseria de sef serviciu in constructii face parte din grupa de baza: 1323 Conducatori de unitati din domeniul constructiilor.

Istoria meseriei de sef serviciu in constructii

Istoria meseriei de sef serviciu in constructii se intinde pe o perioada de peste 100 de ani. Incepand cu anii 1900, sefii de serviciu au fost responsabili pentru coordonarea si supervizarea proiectelor de constructii, precum si pentru asigurarea calitatii si a sigurantei in timpul procesului de constructie. Acestia au fost responsabili pentru a asigura ca proiectele sunt realizate la timp si in conformitate cu standardele de calitate si siguranta. In prezent, sefii de serviciu sunt responsabili pentru a coordona si a superviza proiectele de constructii, precum si pentru a asigura ca proiectele sunt realizate la timp si in conformitate cu standardele de calitate si siguranta. De asemenea, sefii de serviciu sunt responsabili pentru a asigura ca proiectele sunt realizate in conformitate cu legislatia si reglementarile in vigoare.

Model fisa de post: sef serviciu in constructii

Fisa de post pentru meseria de sef serviciu in constructii


Numele și prenumele salariatului:


Denumirea postului: sef serviciu in constructii, cod COR 132311


Grupa de baza: 1323 Conducatori de unitati din domeniul constructiilor

Titlu post: sef Serviciu in Constructii

Sumarul postului: seful Serviciului in Constructii are responsabilitatea de a supraveghea toate activitatile de constructii in cadrul companiei si de a coordona echipa de constructii pentru a indeplini obiectivele de proiectare si constructie. Acesta trebuie sa asigure respectarea normelor de siguranta, sa stabileasca obiectivele si sa monitorizeze progresul acestora in timpul implementarii proiectului.

Responsabilitati principale:

Coordonarea si supravegherea activitatilor de constructii;
Planificarea, organizarea si monitorizarea proiectelor de constructii;
Stabilirea obiectivelor si a prioritatilor pentru proiectele de constructii;
Monitorizarea progresului si raportarea acestuia catre conducerea companiei;
Asigurarea respectarii normelor de siguranta si a reglementarilor privind constructiile;
Stabilirea si mentinerea relatiilor cu clientii si furnizorii;
Evaluarea costurilor si elaborarea bugetelor pentru proiecte de constructii;
Gestionarea si dezvoltarea echipei de constructii;
Rezolvarea problemelor aparute pe parcursul proiectelor de constructii.
Cerinte:

Studii superioare finalizate in domeniul constructiilor;
Experienta de minimum 5 ani in domeniul constructiilor, cu responsabilitati de coordonare;
Cunostinte solide de legislatia privind constructiile si normele de siguranta;
Abilitati de management si leadership;
Capacitatea de a gestiona mai multe proiecte simultan si de a prioritiza sarcinile in mod eficient;
Abilitati excelente de comunicare si relationare cu clientii si furnizorii.
Sarcinile si responsabilitatile pot fi modificate sau ajustate in functie de nevoile companiei.

 • 1

  Grupa Majora 1

  Membri ai corpului legislativ, ai executivului, inalti conducatori ai administratiei publice, conducatori si functionari superiori

  Membrii corpului legislativ, ai executivului, inaltii conducatori ai administratiei publice, conducatorii si functionarii superiori din unitatile economico-sociale si politice planifica, conduc, coordoneaza si evalueaza activitatile generale ale intreprinderilor, guvernelor si ale altor organizatii sau unitati organizationale in cadrul acestora si, de asemenea, formuleaza si revizuiesc politicile, legile, regulile si reglementarile in vigoare.

 • 13

  Subgrupa Majora 13

  Legislatorii, membrii executivului si inaltii conducatori ai administratiei publice formuleaza si revizuiesc politicile si planifica, coordoneaza direct si evalueaza activitatile generale ale autoritatilor (institutiilor), guvernelor si ale altor organizatii, cu sprijinul altor manageri/administratori.

  Conducatorii de unitati din industrie si servicii planifica, conduc si coordoneaza productia de bunuri si prestarea de servicii specializate profesionale si tehnice, furnizate de catre o intreprindere sau organizatie. Acestia sunt responsabili de operatiunile de fabricare, exploatare miniera, constructii, logistica, operatiunile de tehnologia informatiei si comunicatiilor, de operatiunile pe scara larga in agricultura, silvicultura si piscicultura, precum si pentru furnizarea de servicii privind sanatatea, educatia, actiunea sociala, servicii bancare, de asigurari si alte servicii profesionale si tehnice.

 • 132

  Grupa Minora 132

  Conducatori de unitati din industria prelucratoare, extractiva, constructii si in domeniul aprovizionarii si desfacerii de marfuri

  Conducatorii de unitati din industria prelucratoare, industria extractiva, constructii si in domeniul aprovizionarii si desfacerii de marfuri planifica, organizeaza si coordoneaza operatiunile privind productia, extractia de minerale, constructiile, aprovizionarea, depozitarea si transportul.

 • COR

  Grupa de baza 1323 Conducatori de unitati din domeniul constructiilor

  Conducatorii de unitati din domeniul constructiilor planifica, conduc si coordoneaza proiectele de constructii privind lucrari civile, cladiri si locuinte.

 • COD

  COD COR 132311 - sef serviciu in constructii