.

Cod COR sef statie televiziune


Cod COR sef statie televiziune

Cod COR: sef statie televiziune

Cod COR: 133037 - sef statie televiziune


Meseria de sef statie televiziune face parte din grupa de baza: 1330 Conducatori in servicii de tehnologia informatiei si comunicatiilor.

Istoria meseriei de sef statie televiziune

Istoria meseriei de sef statie televiziune se intinde pe o perioada de aproximativ sapte decenii. Primul sef statie televiziune a fost numit in anul 1940, cand televiziunea a inceput sa se dezvolte in Statele Unite. Acesta a fost responsabil pentru organizarea si coordonarea programelor de televiziune si a fost responsabil pentru asigurarea ca acestea erau transmise in mod corect si la timp. In anii care au urmat, rolul sefului de statie televiziune s-a schimbat si s-a extins, acesta fiind responsabil pentru dezvoltarea si implementarea strategiilor de marketing si de promovare a programelor de televiziune. In prezent, seful de statie televiziune este responsabil pentru asigurarea ca programul de televiziune este relevant si interesant pentru publicul tinta si pentru a asigura ca programul este transmis in mod corect si la timp.

Model fisa de post: sef statie televiziune

Fisa de post pentru meseria de sef statie televiziune


Numele și prenumele salariatului:


Denumirea postului: sef statie televiziune, cod COR 133037


Grupa de baza: 1330 Conducatori in servicii de tehnologia informatiei si comunicatiilor

Titlu pozitie: sef Statie Televiziune

Departament: Televiziune

Raporteaza catre: Director General

Sumarul pozitiei:
seful Statie Televiziune are responsabilitatea generala pentru coordonarea si supravegherea activitatilor de productie si difuzare a programelor de televiziune in cadrul companiei. Acesta trebuie sa se asigure ca echipamentele si sistemele tehnice sunt bine intretinute si ca programul de televiziune este transmis in mod corespunzator si in conformitate cu reglementarile si standardele nationale si internationale.

Responsabilitati:

Coordonarea si supravegherea activitatilor de productie si difuzare a programelor de televiziune.
Asigurarea disponibilitatii si bunei functionari a echipamentelor si sistemelor tehnice necesare pentru productia si difuzarea programelor de televiziune.
Supravegherea personalului de productie si difuzare a programelor de televiziune si asigurarea ca toti membrii echipei respecta normele si reglementarile privind siguranta si securitatea productiei si difuzarii programelor de televiziune.
Planificarea si organizarea resurselor umane si a echipamentelor necesare pentru a asigura o operare eficienta si sigura a statiei de televiziune.
Implementarea si mentinerea standardelor si procedurilor de operare pentru toate activitatile de productie si difuzare a programelor de televiziune.
Colaborarea cu alte departamente si echipe de lucru pentru a imbunatati procesele si a asigura coordonarea adecvata intre departamente.
Gestionarea si supravegherea activitatilor administrative ale departamentului, inclusiv bugetul, rapoartele si evaluarile personalului.

 • 1

  Grupa Majora 1

  Membri ai corpului legislativ, ai executivului, inalti conducatori ai administratiei publice, conducatori si functionari superiori

  Membrii corpului legislativ, ai executivului, inaltii conducatori ai administratiei publice, conducatorii si functionarii superiori din unitatile economico-sociale si politice planifica, conduc, coordoneaza si evalueaza activitatile generale ale intreprinderilor, guvernelor si ale altor organizatii sau unitati organizationale in cadrul acestora si, de asemenea, formuleaza si revizuiesc politicile, legile, regulile si reglementarile in vigoare.

 • 13

  Subgrupa Majora 13

  Legislatorii, membrii executivului si inaltii conducatori ai administratiei publice formuleaza si revizuiesc politicile si planifica, coordoneaza direct si evalueaza activitatile generale ale autoritatilor (institutiilor), guvernelor si ale altor organizatii, cu sprijinul altor manageri/administratori.

  Conducatorii de unitati din industrie si servicii planifica, conduc si coordoneaza productia de bunuri si prestarea de servicii specializate profesionale si tehnice, furnizate de catre o intreprindere sau organizatie. Acestia sunt responsabili de operatiunile de fabricare, exploatare miniera, constructii, logistica, operatiunile de tehnologia informatiei si comunicatiilor, de operatiunile pe scara larga in agricultura, silvicultura si piscicultura, precum si pentru furnizarea de servicii privind sanatatea, educatia, actiunea sociala, servicii bancare, de asigurari si alte servicii profesionale si tehnice.

 • 133

  Grupa Minora 133

  Conducatori in servicii de tehnologia informatiei si comunicatiilor

  Conducatorii din servicii de tehnologia informatiei si comunicatiilor planifica, conduc si coordoneaza activitatea de achizitii, de dezvoltare, de intretinere si utilizare a calculatorului si a sistemelor de comunicatii.

 • COR

  Grupa de baza 1330 Conducatori in servicii de tehnologia informatiei si comunicatiilor

  Conducatorii din serviciile de tehnologia informatiei si comunicatiilor planifica, conduc si coordoneaza activitatea de achizitii, de dezvoltare, de intretinere si utilizare a calculatorului si a sistemelor de comunicatii.

 • COD

  COD COR 133037 - sef statie televiziune