.

Cod COR sef turn telecomunicatii


Cod COR sef turn telecomunicatii

Cod COR: sef turn telecomunicatii

Cod COR: 133044 - sef turn telecomunicatii


Meseria de sef turn telecomunicatii face parte din grupa de baza: 1330 Conducatori in servicii de tehnologia informatiei si comunicatiilor.

Istoria meseriei de sef turn telecomunicatii

Meseria de sef turn telecomunicatii a existat de mai multe decenii. In trecut, aceasta meserie implica monitorizarea si mentinerea echipamentelor de telecomunicatii, precum si asigurarea unei conexiuni de calitate intre diferitele puncte de comunicare. Acest lucru a implicat, de asemenea, monitorizarea si mentinerea echipamentelor de telecomunicatii, precum si asigurarea unei conexiuni de calitate intre diferitele puncte de comunicare. In prezent, sefii turnului telecomunicatii sunt responsabili pentru monitorizarea si mentinerea echipamentelor de telecomunicatii, precum si pentru asigurarea unei conexiuni de calitate intre diferitele puncte de comunicare. De asemenea, ei sunt responsabili pentru asigurarea unei conexiuni de calitate intre diferitele puncte de comunicare si pentru monitorizarea si mentinerea echipamentelor de telecomunicatii. Acestia sunt, de asemenea, responsabili pentru asigurarea unei conexiuni de calitate intre diferitele puncte de comunicare si pentru monitorizarea si mentinerea echipamentelor de telecomunicatii.

Model fisa de post: sef turn telecomunicatii

Fisa de post pentru meseria de sef turn telecomunicatii


Numele și prenumele salariatului:


Denumirea postului: sef turn telecomunicatii, cod COR 133044


Grupa de baza: 1330 Conducatori in servicii de tehnologia informatiei si comunicatiilor

Titlu post: sef Turn Telecomunicatii

Scopul postului: Coordonarea si administrarea tuturor activitatilor si resurselor din cadrul Turnului Telecomunicatii, cu scopul de a asigura functionarea eficienta si eficace a serviciilor de comunicatii.

Responsabilitati principale:

Coordonarea si supravegherea echipelor de lucratori din cadrul Turnului Telecomunicatii;
Asigurarea implementarii eficiente si eficace a politicilor si procedurilor de operare a serviciilor de comunicatii;
Supervizarea si gestionarea resurselor umane, financiare si materiale ale Turnului Telecomunicatii;
Asigurarea conformitatii cu toate regulile si reglementarile aplicabile in domeniul telecomunicatiilor;
Dezvoltarea si implementarea strategiilor pentru imbunatatirea eficientei si eficacitatii serviciilor de comunicatii;
Interactiunea cu alte departamente si organizatii pentru a asigura integritatea si interoperabilitatea serviciilor de comunicatii;
Supervizarea si gestionarea activitatilor de mentenanta si reparare a echipamentelor si infrastructurii telecomunicatiilor;
Asigurarea ca toate plangerile si reclamatiile primite de la clienti sunt rezolvate intr-un mod prompt si eficient.
Cerinte:

Experienta de munca relevanta in domeniul telecomunicatiilor sau al managementului de proiecte;
Cunostinte solide de management si coordonare de echipe;
Cunoasterea legislatiei si reglementarilor aplicabile in domeniul telecomunicatiilor;
Abilitati excelente de comunicare si relationare interpersonale;
Capacitatea de a lucra sub presiune si de a-si gestiona timpul eficient;
Abilitatea de a lua decizii rapide si eficiente in situatii de criza;
Flexibilitate si adaptabilitate la schimbarile de mediu si la prioritati in schimbare.
Educatie si calificari:

Diploma de licenta in telecomunicatii, inginerie electrica sau o disciplina relevanta;
Cunostinte avansate de operare a calculatorului si a software-ului de birou;
Cunostinte avansate de limba romana si engleza, atat in scris, cat si in vorbire.

 • 1

  Grupa Majora 1

  Membri ai corpului legislativ, ai executivului, inalti conducatori ai administratiei publice, conducatori si functionari superiori

  Membrii corpului legislativ, ai executivului, inaltii conducatori ai administratiei publice, conducatorii si functionarii superiori din unitatile economico-sociale si politice planifica, conduc, coordoneaza si evalueaza activitatile generale ale intreprinderilor, guvernelor si ale altor organizatii sau unitati organizationale in cadrul acestora si, de asemenea, formuleaza si revizuiesc politicile, legile, regulile si reglementarile in vigoare.

 • 13

  Subgrupa Majora 13

  Legislatorii, membrii executivului si inaltii conducatori ai administratiei publice formuleaza si revizuiesc politicile si planifica, coordoneaza direct si evalueaza activitatile generale ale autoritatilor (institutiilor), guvernelor si ale altor organizatii, cu sprijinul altor manageri/administratori.

  Conducatorii de unitati din industrie si servicii planifica, conduc si coordoneaza productia de bunuri si prestarea de servicii specializate profesionale si tehnice, furnizate de catre o intreprindere sau organizatie. Acestia sunt responsabili de operatiunile de fabricare, exploatare miniera, constructii, logistica, operatiunile de tehnologia informatiei si comunicatiilor, de operatiunile pe scara larga in agricultura, silvicultura si piscicultura, precum si pentru furnizarea de servicii privind sanatatea, educatia, actiunea sociala, servicii bancare, de asigurari si alte servicii profesionale si tehnice.

 • 133

  Grupa Minora 133

  Conducatori in servicii de tehnologia informatiei si comunicatiilor

  Conducatorii din servicii de tehnologia informatiei si comunicatiilor planifica, conduc si coordoneaza activitatea de achizitii, de dezvoltare, de intretinere si utilizare a calculatorului si a sistemelor de comunicatii.

 • COR

  Grupa de baza 1330 Conducatori in servicii de tehnologia informatiei si comunicatiilor

  Conducatorii din serviciile de tehnologia informatiei si comunicatiilor planifica, conduc si coordoneaza activitatea de achizitii, de dezvoltare, de intretinere si utilizare a calculatorului si a sistemelor de comunicatii.

 • COD

  COD COR 133044 - sef turn telecomunicatii