.

Cod COR sora medicala sefa


Cod COR sora medicala sefa

Cod COR: sora medicala sefa

Cod COR: 134213 - sora medicala sefa


Meseria de sora medicala sefa face parte din grupa de baza: 1342 Conducatori de unitati din domeniul sanatatii.

Istoria meseriei de sora medicala sefa

Sora medicala sefa este o profesie veche, care se remarca prin responsabilitatea si grija pe care o ofera pacientilor. Acestia sunt responsabili pentru coordonarea si supervizarea activitatilor medicale si de ingrijire a pacientilor, precum si pentru asigurarea calitatii serviciilor medicale. Acestia sunt, de asemenea, responsabili pentru asigurarea unui mediu sigur si curat pentru pacienti si personalul medical. Acestia sunt, de asemenea, responsabili pentru asigurarea unei comunicari eficiente intre pacienti si personalul medical. Acestia sunt, de asemenea, responsabili pentru asigurarea unei bune gestionari a resurselor si a resurselor financiare. Acestia sunt, de asemenea, responsabili pentru asigurarea unei bune gestionari a cazurilor medicale si a pacientilor. Acestia sunt, de asemenea, responsabili pentru asigurarea unei bune gestionari a informatiilor medicale si a datelor pacientilor. Acestia sunt, de asemenea, responsabili pentru asigurarea unei bune gestionari a resurselor umane si a resurselor materiale. Acestia sunt, de asemenea, responsabili pentru asigurarea unei bune gestionari a resurselor informationale si a resurselor tehnice. Acestia sunt, de asemenea, responsabili pentru asigurarea unei bune gestionari a resurselor de informare si a resurselor educative. Acestia sunt, de asemenea, responsabili pentru asigurarea unei bune gestionari a resurselor de cercetare si a resurselor de dezvoltare.

Model fisa de post: sora medicala sefa

Fisa de post pentru meseria de sora medicala sefa


Numele și prenumele salariatului:


Denumirea postului: sora medicala sefa, cod COR 134213


Grupa de baza: 1342 Conducatori de unitati din domeniul sanatatii

Pozitia: Sora medicala sefa

Descrierea postului:

Sora medicala sefa este responsabila pentru coordonarea si gestionarea activitatilor clinice si administrative ale personalului de ingrijire medicala dintr-o unitate medicala. Ea va asigura ca pacientii sunt tratati cu respect si profesionalism, va dezvolta si implementa politici si proceduri pentru asigurarea calitatii ingrijirii pacientilor si va monitoriza performanta personalului medical subordonat.

Responsabilitati:

Coordonarea si gestionarea activitatilor clinice si administrative ale personalului de ingrijire medicala din unitatea medicala;
Dezvoltarea si implementarea politicii si procedurilor pentru asigurarea calitatii ingrijirii pacientilor;
Monitorizarea si evaluarea performantei personalului medical subordonat;
Asigurarea respectarii tuturor reglementarilor si politicilor legate de ingrijirea medicala;
Asigurarea unei comunicari eficiente intre pacienti, personalul medical si alte departamente ale unitatii medicale;
Participarea la dezvoltarea planurilor de afaceri si a strategiilor de crestere a unitatii medicale;
Asigurarea aprovizionarii cu echipamente si consumabile medicale necesare desfasurarii activitatii in cadrul unitatii medicale;
Coordonarea si organizarea activitatilor de formare si instruire a personalului medical subordonat;
Asigurarea aplicarii standardelor de igiena si securitate la locul de munca.
Cerinte:

Diploma de licenta in ingrijirea pacientilor sau un domeniu medical relevant;
Experienta minima de 5 ani intr-un rol de conducere intr-o unitate medicala sau de ingrijire a pacientilor;
Cunoasterea sistematica a procedurilor administrative si reglementarile legate de ingrijirea pacientilor;
Abilitati excelente de comunicare si de conducere a personalului medical;
Capacitatea de a dezvolta si implementa politici si proceduri specifice unitatii medicale;
Cunoasterea reglementarilor si politicilor legate de ingrijirea pacientilor;
Abilitatea de a lucra sub presiune si de a lua decizii rapide;
Abilitatea de a organiza si gestiona sarcinile si timpul;
Flexibilitate si abilitatea de a lucra in program de noapte si in weekend-uri, in functie de nevoile unitatii medicale.

 • 1

  Grupa Majora 1

  Membri ai corpului legislativ, ai executivului, inalti conducatori ai administratiei publice, conducatori si functionari superiori

  Membrii corpului legislativ, ai executivului, inaltii conducatori ai administratiei publice, conducatorii si functionarii superiori din unitatile economico-sociale si politice planifica, conduc, coordoneaza si evalueaza activitatile generale ale intreprinderilor, guvernelor si ale altor organizatii sau unitati organizationale in cadrul acestora si, de asemenea, formuleaza si revizuiesc politicile, legile, regulile si reglementarile in vigoare.

 • 13

  Subgrupa Majora 13

  Legislatorii, membrii executivului si inaltii conducatori ai administratiei publice formuleaza si revizuiesc politicile si planifica, coordoneaza direct si evalueaza activitatile generale ale autoritatilor (institutiilor), guvernelor si ale altor organizatii, cu sprijinul altor manageri/administratori.

  Conducatorii de unitati din industrie si servicii planifica, conduc si coordoneaza productia de bunuri si prestarea de servicii specializate profesionale si tehnice, furnizate de catre o intreprindere sau organizatie. Acestia sunt responsabili de operatiunile de fabricare, exploatare miniera, constructii, logistica, operatiunile de tehnologia informatiei si comunicatiilor, de operatiunile pe scara larga in agricultura, silvicultura si piscicultura, precum si pentru furnizarea de servicii privind sanatatea, educatia, actiunea sociala, servicii bancare, de asigurari si alte servicii profesionale si tehnice.

 • 134

  Grupa Minora 134

  Conducatori de unitati de prestari servicii

  Conducatorii de unitati de prestari de servicii planifica, conduc si coordoneaza furnizarea de servicii privind ingrijirea copiilor, sanatatea, ajutorul social, educatia si alte servicii profesionale si, de asemenea, gestioneaza activitatea sucursalelor institutiilor ce ofera servicii financiare si de asigurari.

 • COR

  Grupa de baza 1342 Conducatori de unitati din domeniul sanatatii

  Conducatorii de unitati din domeniul sanatatii planifica, coordoneaza direct si evalueaza furnizarea serviciilor clinice si comunitare de ingrijire a sanatatii in spitale, clinici de sanatate publica si organizatii similare.

 • COD

  COD COR 134213 - sora medicala sefa