.

Cod COR stilizator film desene animate (studii medii)


Cod COR stilizator film desene animate (studii medii)

Cod COR: stilizator film desene animate (studii medii)

Cod COR: 216604 - stilizator film desene animate (studii medii)


Meseria de stilizator film desene animate (studii medii) face parte din grupa de baza: 2166 Designeri grafica si multimedia.

Istoria meseriei de stilizator film desene animate (studii medii)

Istoria meseriei de stilizator film desene animate se intinde inapoi la inceputul anilor 1900, cand Walt Disney a creat primul sau desen animat, "Alice in Wonderland". Acesta a fost primul desen animat care a folosit stilizarea, care a implicat schimbarea aspectului desenului pentru a se potrivi cu tema sau povestea. De atunci, stilizarea a devenit un element esential al productiei de desene animate, iar stilizatorii au devenit una dintre cele mai importante persoane din industrie. Stilizatorii lucreaza in echipe pentru a crea desene animate care sa se potriveasca cu tema sau povestea si sa fie atractive pentru public. Ei folosesc tehnici de desen si animatie pentru a crea desene animate care sa fie atractive si sa transmita mesajul corect.

Model fisa de post: stilizator film desene animate (studii medii)

Fisa de post pentru meseria de stilizator film desene animate (studii medii)


Numele și prenumele salariatului:


Denumirea postului: stilizator film desene animate (studii medii), cod COR 216604


Grupa de baza: 2166 Designeri grafica si multimedia

Fisa de post pentru meseria de stilizator film desene animate (studii medii) include urmatoarele responsabilitati si cerinte:

Responsabilitati:
- Crearea si dezvoltarea personajelor si a scenelor din desenele animate;
- Stilizarea personajelor si a elementelor de decor in conformitate cu cerintele proiectului;
- Colaborarea cu echipa de animatie pentru a asigura coeziunea stilului si a povestii;
- Respectarea termenelor limita si a standardelor de calitate ale proiectului.

Cerinte:
- Studii medii in domeniul artei sau al designului;
- Experienta anterioara in crearea de personaje si decoruri pentru desene animate;
- Cunostinte solide de desen si de utilizare a programelor de grafica si animatie;
- Abilitati excelente de comunicare si colaborare in echipa;
- Capacitatea de a lucra sub presiune si de a respecta termenele limita.

Salariul pentru aceasta pozitie poate varia in functie de experienta si de complexitatea proiectului, dar poate fi in general intre 2000 si 4000 de lei pe luna.

 • 2

  Grupa Majora 2

  Specialisti in diverse domenii de activitate

  Specialistii cu ocupatii intelectuale si stiintifice dezvolta stocul existent de cunostinte, predau in mod sistematic si aplica teorii si concepte stiintifice sau artistice ori se angajeaza in orice combinatie a acestor activitati.

 • 21

  Subgrupa Majora 21

  Specialisti in domeniul stiintei si ingineriei

  Specialistii in domeniul stiintei si ingineriei efectueaza cercetari, imbunatatesc sau dezvolta concepte, teorii si metode operationale ori aplica cunostinte stiintifice referitoare la domenii precum fizica, astronomie, meteorologie, chimie, geofizica, geologie, matematica, statistica, informatica, arhitectura, inginerie si tehnologie.

 • 216

  Grupa Minora 216

  Arhitecti, proiectanti, topografi si designeri

  Arhitectii, proiectantii, topografii si designerii planifica si proiecteaza peisaje, exteriorul si interiorul cladirilor, produse pentru activitatea de fabricatie si furnizeaza informatii pentru comunicare vizuala, publicare si afisare. Acestia coordoneaza activitatea de topografiere pentru a determina cu precizie caracteristicile pozitiei geografice, proiecteaza, realizeaza si revizuiesc hartile, dezvolta si implementeaza planurile si politicile pentru controlul utilizarii terenului.

 • COR

  Grupa de baza 2166 Designeri grafica si multimedia

  Designerii de grafica si multimedia proiecteaza continutul informatiilor pentru comunicarea vizuala si audio, pentru publicare si imprimare, utilizand tiparituri (publicatii tiparite), filme, forme electronice si digitale, precum si alte forme de mass-media vizuale si audio. Acestia creeaza efecte speciale, animatii sau alte imagini vizuale pentru utilizarea lor in jocurile pe calculator, filme, videoclipuri muzicale, presa scrisa si reclame.

 • COD

  COD COR 216604 - stilizator film desene animate (studii medii)