.

Cod COR supervizor geolog si foraj


Cod COR supervizor geolog si foraj

Cod COR: supervizor geolog si foraj

Cod COR: 132227 - supervizor geolog si foraj


Meseria de supervizor geolog si foraj face parte din grupa de baza: 1322 Conducatori de unitati din industria extractiva.

Istoria meseriei de supervizor geolog si foraj

Meseria de supervizor geolog si foraj a existat de mai multe decenii, incepand cu anii 1950. Aceasta meserie implica supervizarea si coordonarea activitatilor de foraj si explorare geologica, precum si pregatirea rapoartelor si a documentelor tehnice. Supervizorii geologici si de foraj sunt responsabili pentru asigurarea ca toate activitatile de foraj si explorare sunt efectuate in conformitate cu standardele si procedurile de siguranta si protectia mediului. Ei sunt, de asemenea, responsabili pentru asigurarea ca toate datele si informatiile colectate sunt corecte si complete. Supervizorii geologici si de foraj trebuie sa aiba cunostinte solide despre geologie si foraj, precum si experienta in domeniul forajului si explorarii geologice.

Model fisa de post: supervizor geolog si foraj

Fisa de post pentru meseria de supervizor geolog si foraj


Numele și prenumele salariatului:


Denumirea postului: supervizor geolog si foraj, cod COR 132227


Grupa de baza: 1322 Conducatori de unitati din industria extractiva

Titlul postului: Supervizor geolog si foraj

Descrierea postului:
Cautam un supervizor geolog si foraj responsabil si capabil sa coordoneze proiectele noastre de foraj si explorare geologica. Supervizorul va fi responsabil de monitorizarea si supravegherea activitatilor de foraj si explorare geologica, asigurand respectarea procedurilor de lucru si a standardelor de siguranta si calitate.

Responsabilitati:

Coordoneaza activitatile de foraj si explorare geologica si supravegheaza personalul implicat in aceste activitati.
Verifica starea echipamentelor si a utilajelor de foraj si asigura efectuarea tuturor inspectiilor si a intretinerii corespunzatoare.
Analizeaza datele geologice colectate si face recomandari privind strategiile de foraj si explorare.
Raspunde de achizitionarea si stocarea echipamentelor, consumabilelor si materialelor necesare pentru activitatile de foraj si explorare geologica.
Asigura respectarea procedurilor de lucru si a standardelor de siguranta si calitate.
Asigura raportarea corespunzatoare a datelor si rezultatelor colectate in timpul activitatilor de foraj si explorare geologica.
Cerinte:

Studii superioare in domeniul geologiei sau o experienta echivalenta.
Experienta anterioara in coordonarea activitatilor de foraj si explorare geologica.
Cunostinte solide in utilizarea instrumentelor si echipamentelor de foraj.
Abilitati excelente de comunicare si coordonare a personalului implicat.
Orientat catre rezultate si atentie la detalii.
Capacitatea de a lucra in conditii de stres si a-si gestiona timpul eficient.
Certificare de siguranta a forajului reprezinta un avantaj.
Oferta:

Pachet salarial competitiv, in functie de experienta si performante.
Oportunitati de dezvoltare profesionala si personala.
Mediu de lucru dinamic si profesionist.
Asigurare medicala privata si alte beneficii.
Nota: Aceasta este o descriere generala a postului de supervizor geolog si foraj si poate fi completata sau modificata in functie de nevoile specifice ale organizatiei.

 • 1

  Grupa Majora 1

  Membri ai corpului legislativ, ai executivului, inalti conducatori ai administratiei publice, conducatori si functionari superiori

  Membrii corpului legislativ, ai executivului, inaltii conducatori ai administratiei publice, conducatorii si functionarii superiori din unitatile economico-sociale si politice planifica, conduc, coordoneaza si evalueaza activitatile generale ale intreprinderilor, guvernelor si ale altor organizatii sau unitati organizationale in cadrul acestora si, de asemenea, formuleaza si revizuiesc politicile, legile, regulile si reglementarile in vigoare.

 • 13

  Subgrupa Majora 13

  Legislatorii, membrii executivului si inaltii conducatori ai administratiei publice formuleaza si revizuiesc politicile si planifica, coordoneaza direct si evalueaza activitatile generale ale autoritatilor (institutiilor), guvernelor si ale altor organizatii, cu sprijinul altor manageri/administratori.

  Conducatorii de unitati din industrie si servicii planifica, conduc si coordoneaza productia de bunuri si prestarea de servicii specializate profesionale si tehnice, furnizate de catre o intreprindere sau organizatie. Acestia sunt responsabili de operatiunile de fabricare, exploatare miniera, constructii, logistica, operatiunile de tehnologia informatiei si comunicatiilor, de operatiunile pe scara larga in agricultura, silvicultura si piscicultura, precum si pentru furnizarea de servicii privind sanatatea, educatia, actiunea sociala, servicii bancare, de asigurari si alte servicii profesionale si tehnice.

 • 132

  Grupa Minora 132

  Conducatori de unitati din industria prelucratoare, extractiva, constructii si in domeniul aprovizionarii si desfacerii de marfuri

  Conducatorii de unitati din industria prelucratoare, industria extractiva, constructii si in domeniul aprovizionarii si desfacerii de marfuri planifica, organizeaza si coordoneaza operatiunile privind productia, extractia de minerale, constructiile, aprovizionarea, depozitarea si transportul.

 • COR

  Grupa de baza 1322 Conducatori de unitati din industria extractiva

  Conducatorii de unitati din industria prelucratoare planifica, conduc si coordoneaza activitatile de productie ale intreprinderilor mari sau ca manager (conducator) al unei companii de productie mici.

 • COD

  COD COR 132227 - supervizor geolog si foraj