.

Cod COR surveyor maritim


Cod COR surveyor maritim

Cod COR: surveyor maritim

Cod COR: 311538 - surveyor maritim


Meseria de surveyor maritim face parte din grupa de baza: 3115 Tehnicieni mecanici.

Istoria meseriei de surveyor maritim

Surveyorii maritimi sunt profesionisti care au fost implicati in industria maritima de mai mult de doua secole. Acestea sunt persoane care au fost angajate pentru a inspecta si a evalua navele si alte bunuri maritime. Acestea sunt, de asemenea, responsabile pentru a asigura ca navele si bunurile maritime sunt in conformitate cu standardele de siguranta si reglementarile maritime. Acestea sunt, de asemenea, responsabile pentru a furniza informatii si rapoarte despre starea navei si bunurilor maritime. Acestea sunt, de asemenea, responsabile pentru a asigura ca navele si bunurile maritime sunt in conformitate cu standardele de siguranta si reglementarile maritime. Acestea sunt, de asemenea, responsabile pentru a furniza informatii si rapoarte despre starea navei si bunurilor maritime. Acestea sunt, de asemenea, responsabile pentru a asigura ca navele si bunurile maritime sunt in conformitate cu standardele de siguranta si reglementarile maritime. Acestea sunt, de asemenea, responsabile pentru a furniza informatii si rapoarte despre starea navei si bunurilor maritime. Acestea sunt, de asemenea, responsabile pentru a asigura ca navele si bunurile maritime sunt in conformitate cu standardele de siguranta si reglementarile maritime. Istoria meseriei de surveyor

Model fisa de post: surveyor maritim

Fisa de post pentru meseria de surveyor maritim


Numele și prenumele salariatului:


Denumirea postului: surveyor maritim , cod COR 311538


Grupa de baza: 3115 Tehnicieni mecanici

Titlu post: Surveyor maritim

Descrierea postului:

Surveyorul maritim este responsabil pentru inspectarea, evaluarea si monitorizarea navei si a echipamentului naval. Acesta trebuie sa verifice starea de functionare a navei si a echipamentului naval si sa asigure ca acestea sunt in conformitate cu standardele de siguranta si reglementarile maritime.

Responsabilitati:

Inspectarea navei si a echipamentului naval pentru a se asigura ca acestea sunt in conformitate cu standardele de siguranta si reglementarile maritime.

Monitorizarea starii de functionare a navei si a echipamentului naval si raportarea oricaror probleme identificate.

Verificarea documentelor si a certificarilor navei si a echipamentului naval.

Asigurarea ca nava si echipamentul naval sunt in conformitate cu standardele de siguranta si reglementarile maritime.

Asigurarea ca nava si echipamentul naval sunt in stare buna de navigatie.

Asigurarea ca nava si echipamentul naval sunt in conformitate cu reglementarile internationale si nationale.

Asigurarea ca nava si echipamentul naval sunt in conformitate cu standardele de calitate si siguranta.

Asigurarea ca nava si echipamentul naval sunt in conformitate cu standardele de protectie a mediului.

Asigurarea ca nava si echipamentul naval sunt in conformitate cu standardele de navigatie si de comunicatii.

Asigurarea ca nava si echipamentul naval sunt in conformitate cu standardele de securitate si protectie.

Asigurarea ca nava si echipamentul naval sunt in conformitate cu standardele de prevenire a poluarii.

Asigurarea ca nava si echip

 • 3

  Grupa Majora 3

  Tehnicieni si alti specialisti din domeniul tehnic

  Tehnicienii si alti specialisti din domeniul tehnic indeplinesc de obicei sarcinile tehnice si pe cele similare legate de activitatea de cercetare si de aplicarea conceptelor stiintifice sau artistice si a metodelor operationale, precum si de reglementarile guvernamentale ori de afaceri.

 • 31

  Subgrupa Majora 31

  Specialisti asimilati in stiinta si inginerie

  Specialistii asimilati in stiinta si inginerie indeplinesc sarcinile tehnice legate de activitatea de cercetare si metodele operationale in domeniul stiintei si ingineriei. Acestia supravegheaza si controleaza aspectele tehnice si operationale ale activitatii de minerit, industriei prelucratoare, constructiilor si alte operatiuni de inginerie, precum si exploatarea echipamentului tehnic, inclusiv aeronave si nave.

 • 311

  Grupa Minora 311

  Tehnicieni in stiinte ingineresti

  Tehnicienii in stiintele ingineresti indeplinesc sarcini cu caracter tehnic care ajuta in activitatea de cercetare si la aplicarea practica a conceptelor, principiilor si metodelor operationale, in special a stiintelor exacte, inclusiv domenii precum ingineria, desenul tehnic sau eficienta economica a proceselor de productie.

 • COR

  Grupa de baza 3115 Tehnicieni mecanici

  Tehnicienii mecanici indeplinesc sarcini cu caracter tehnic care ajuta in activitatea de cercetare din domeniul ingineriei mecanice si in proiectarea, fabricarea, asamblarea, construirea, operarea, intretinerea si repararea masinilor, componentelor si echipamentului mecanic.

 • COD

  COD COR 311538 - surveyor maritim