.

Cod COR tehnician mobilitate personal


Cod COR tehnician mobilitate personal

Cod COR: tehnician mobilitate personal

Cod COR: 333307 - tehnician mobilitate personal


Meseria de tehnician mobilitate personal face parte din grupa de baza: 3333 Agenti de recrutare si contractori.

Istoria meseriei de tehnician mobilitate personal

a Meseria de tehnician mobilitate personala a aparut in urma cu aproximativ doua decenii, ca raspuns la nevoia de a oferi persoanelor cu dizabilitati acces la mijloace de transport adecvate. Acesti tehnicieni sunt specializati in instalarea, intretinerea si repararea dispozitivelor de mobilitate personala, cum ar fi scaune rulante, carucioare si alte dispozitive similare. Ei lucreaza cu persoanele cu dizabilitati pentru a le oferi suport si asistenta in alegerea si folosirea dispozitivelor de mobilitate personala potrivite pentru nevoile lor. De asemenea, acestia ofera instructiuni si sfaturi despre cum sa foloseasca dispozitivele in mod corespunzator si sigur. Tehnicienii mobilitatii personale sunt, de asemenea, responsabili pentru inspectarea si intretinerea dispozitivelor de mobilitate personala, precum si pentru a le asigura ca sunt in conformitate cu standardele de siguranta si calitate.

Model fisa de post: tehnician mobilitate personal

Fisa de post pentru meseria de tehnician mobilitate personal


Numele și prenumele salariatului:


Denumirea postului: tehnician mobilitate personal, cod COR 333307


Grupa de baza: 3333 Agenti de recrutare si contractori

Titlul postului: Tehnician Mobilitate Personal

Descrierea postului:

Tehnicianul de mobilitate personal este responsabil pentru asigurarea functionarii si intretinerea echipamentelor de mobilitate personala, cum ar fi scaunele cu rotile, scuterele electrice si alte dispozitive de asistenta pentru persoanele cu dizabilitati. Acesta trebuie sa fie capabil sa efectueze reparatii si sa ofere asistenta tehnica pentru a asigura siguranta si confortul utilizatorilor.

Responsabilitati:

- Efectuarea inspectiilor periodice si a intretinerii echipamentelor de mobilitate personala
- Identificarea si remedierea defectiunilor si a altor probleme tehnice
- Asigurarea ca echipamentele sunt in conformitate cu standardele de siguranta si de performanta
- Furnizarea de instructiuni si asistenta tehnica utilizatorilor
- nregistrarea si raportarea problemelor si a reparatiilor efectuate
- Comunicarea cu furnizorii si producatorii de echipamente pentru a obtine piese de schimb si alte materiale necesare pentru reparatii si intretinere
- Participarea la formarea utilizatorilor in utilizarea corecta si sigura a echipamentelor de mobilitate personala

Cerinte:

- Experienta anterioara in domeniul tehnic sau intr-un domeniu similar
- Cunostinte solide in domeniul echipamentelor de mobilitate personala
- Abilitati excelente de comunicare si relationare cu clientii
- Capacitatea de a efectua reparatii si de a identifica probleme tehnice
- Capacitatea de a lucra intr-un mediu dinamic si de a gestiona mai multe sarcini simultan
- Abilitatea de a lucra in echipa si de a colabora cu alti membri ai personalului
- Disponibilitatea de a lucra in afara programului normal de lucru, in cazul unor urgente sau a unor situatii neprevazute

Educatie si formare:

- Diploma de studii medii sau superioare intr-un domeniu tehnic sau similar
- Certificare in domeniul echipamentelor de mobilitate personala sau experienta echivalenta

Salariu:

Salariul pentru un tehnician de mobilitate personal variaza in functie de experienta si de locatie. n general, salariul mediu pentru aceasta pozitie este de aproximativ 2000-3000 lei pe luna.

 • 3

  Grupa Majora 3

  Tehnicieni si alti specialisti din domeniul tehnic

  Tehnicienii si alti specialisti din domeniul tehnic indeplinesc de obicei sarcinile tehnice si pe cele similare legate de activitatea de cercetare si de aplicarea conceptelor stiintifice sau artistice si a metodelor operationale, precum si de reglementarile guvernamentale ori de afaceri.

 • 33

  Subgrupa Majora 33

  Specialisti in servicii administrative si asimilati

  Specialistii din servicii administrative si asimilatii indeplinesc de obicei sarcini tehnice legate de aplicarea practica a cunostintelor privind contabilitatea financiara si a problemelor de tranzactie, calcule matematice, dezvoltarea resurselor umane, vanzarea si cumpararea de instrumente financiare, sarcini specializate de secretariat, indeplinirea si aplicarea normelor (regulilor) guvernamentale specifice. De asemenea, sunt inclusi lucratorii care furnizeaza servicii de afaceri, cum ar fi servicii de vamuire, planificarea de conferinte, servicii de plasare a fortei de munca, cumpararea si vanzarea de bunuri imobiliare sau de marfuri cu ridicata si care actioneaza ca agenti pentru atleti si artisti.

 • 333

  Grupa Minora 333

  Agenti de servicii comerciale

  Agentii de servicii comerciale stabilesc contacte pentru a vinde diverse servicii comerciale, cum ar fi spatiul de publicitate in mass-media, desfasoara activitati vamale pentru a se asigura ca documentele necesare sunt in ordine, informeaza persoanele in cautarea unui loc de munca despre locurile de munca vacante, realizeaza activitati de mediere intre lucrator si angajator, aranjeaza contracte pentru atletii de performanta, animatori si artisti, precum si pentru publicarea de carti, productia de piese de teatru sau inregistrarea, interpretarea si vanzarea de muzica, planifica si organizeaza conferinte si evenimente similare.

 • COR

  Grupa de baza 3333 Agenti de recrutare si contractori

  Agentii de recrutare si contractorii informeaza si mediaza persoanele in cautarea unui loc de munca despre locurile de munca vacante, gasesc lucratori pentru angajatori si recruteaza forta de munca pentru anumite proiecte, la cererea angajatorilor si a altor organizatii, inclusiv institutii guvernamentale, sau ajuta persoanele in cautarea unui loc de munca sa isi gaseasca un loc de munca, pentru un comision.

 • COD

  COD COR 333307 - tehnician mobilitate personal