.

Cod COR tehnician reconversie personal


Cod COR tehnician reconversie personal

Cod COR: tehnician reconversie personal

Cod COR: 333308 - tehnician reconversie personal


Meseria de tehnician reconversie personal face parte din grupa de baza: 3333 Agenti de recrutare si contractori.

Istoria meseriei de tehnician reconversie personal

Meseria de tehnician reconversie personal a aparut in anii '90, ca raspuns la nevoia de a oferi oportunitati de reconversie profesionala persoanelor care au fost afectate de schimbarile economice si sociale. Acestia ofera servicii de consiliere si orientare profesionala, precum si asistenta tehnica si de specialitate pentru a ajuta persoanele sa-si schimbe cariera. Tehnicienii reconversie personala ofera, de asemenea, asistenta in procesul de aplicare pentru locuri de munca, precum si informatii despre programele de formare si de educatie profesionala disponibile. Acestia pot, de asemenea, sa ofere asistenta in procesul de a obtine finantare pentru formare si educatie profesionala.

Model fisa de post: tehnician reconversie personal

Fisa de post pentru meseria de tehnician reconversie personal


Numele și prenumele salariatului:


Denumirea postului: tehnician reconversie personal, cod COR 333308


Grupa de baza: 3333 Agenti de recrutare si contractori

Fisa de post pentru meseria de Tehnician Reconversie Personal

Descrierea postului:

Tehnicianul de reconversie personal este responsabil pentru a ajuta persoanele care doresc sa isi schimbe cariera sau sa isi imbunatateasca abilitatile profesionale. Acesta va oferi consiliere si indrumare in procesul de reconversie profesionala, va identifica nevoile de formare si va dezvolta programe de formare personalizate pentru fiecare individ.

Responsabilitati:

- Identificarea nevoilor de formare ale persoanelor care doresc sa isi schimbe cariera sau sa isi imbunatateasca abilitatile profesionale
- Dezvoltarea de programe de formare personalizate pentru fiecare individ
- Furnizarea de consiliere si indrumare in procesul de reconversie profesionala
- Colaborarea cu alte departamente si organizatii pentru a oferi o gama larga de optiuni de formare si reconversie profesionala
- Monitorizarea progresului persoanelor in procesul de reconversie profesionala si ajustarea programelor de formare in consecinta
- ntocmirea de rapoarte si documentatii necesare pentru a urmari progresul si eficacitatea programelor de formare

Cerinte:

- Studii superioare in domeniul psihologiei, resurselor umane sau al formarii profesionale
- Experienta in furnizarea de consiliere si indrumare in procesul de reconversie profesionala
- Cunostinte solide in domeniul formarii profesionale si al dezvoltarii carierei
- Abilitati excelente de comunicare si relationare cu oamenii
- Capacitatea de a dezvolta programe de formare personalizate si de a adapta aceste programe in functie de nevoile individuale
- Capacitatea de a lucra intr-un mediu dinamic si de a gestiona mai multe proiecte simultan
- Cunostinte avansate de operare a calculatorului si a programelor de birou

Beneficii:

- Pachet salarial atractiv
- Oportunitati de dezvoltare profesionala si personala
- Mediu de lucru dinamic si stimulant
- Posibilitatea de a ajuta oamenii sa isi indeplineasca obiectivele profesionale si personale

 • 3

  Grupa Majora 3

  Tehnicieni si alti specialisti din domeniul tehnic

  Tehnicienii si alti specialisti din domeniul tehnic indeplinesc de obicei sarcinile tehnice si pe cele similare legate de activitatea de cercetare si de aplicarea conceptelor stiintifice sau artistice si a metodelor operationale, precum si de reglementarile guvernamentale ori de afaceri.

 • 33

  Subgrupa Majora 33

  Specialisti in servicii administrative si asimilati

  Specialistii din servicii administrative si asimilatii indeplinesc de obicei sarcini tehnice legate de aplicarea practica a cunostintelor privind contabilitatea financiara si a problemelor de tranzactie, calcule matematice, dezvoltarea resurselor umane, vanzarea si cumpararea de instrumente financiare, sarcini specializate de secretariat, indeplinirea si aplicarea normelor (regulilor) guvernamentale specifice. De asemenea, sunt inclusi lucratorii care furnizeaza servicii de afaceri, cum ar fi servicii de vamuire, planificarea de conferinte, servicii de plasare a fortei de munca, cumpararea si vanzarea de bunuri imobiliare sau de marfuri cu ridicata si care actioneaza ca agenti pentru atleti si artisti.

 • 333

  Grupa Minora 333

  Agenti de servicii comerciale

  Agentii de servicii comerciale stabilesc contacte pentru a vinde diverse servicii comerciale, cum ar fi spatiul de publicitate in mass-media, desfasoara activitati vamale pentru a se asigura ca documentele necesare sunt in ordine, informeaza persoanele in cautarea unui loc de munca despre locurile de munca vacante, realizeaza activitati de mediere intre lucrator si angajator, aranjeaza contracte pentru atletii de performanta, animatori si artisti, precum si pentru publicarea de carti, productia de piese de teatru sau inregistrarea, interpretarea si vanzarea de muzica, planifica si organizeaza conferinte si evenimente similare.

 • COR

  Grupa de baza 3333 Agenti de recrutare si contractori

  Agentii de recrutare si contractorii informeaza si mediaza persoanele in cautarea unui loc de munca despre locurile de munca vacante, gasesc lucratori pentru angajatori si recruteaza forta de munca pentru anumite proiecte, la cererea angajatorilor si a altor organizatii, inclusiv institutii guvernamentale, sau ajuta persoanele in cautarea unui loc de munca sa isi gaseasca un loc de munca, pentru un comision.

 • COD

  COD COR 333308 - tehnician reconversie personal