.

Cod COR vicepresedinte asociatie nationala cooperatista


Cod COR vicepresedinte asociatie nationala cooperatista

Cod COR: vicepresedinte asociatie nationala cooperatista

Cod COR: 111413 - vicepresedinte asociatie nationala cooperatista


Meseria de vicepresedinte asociatie nationala cooperatista face parte din grupa de baza: 1114 Conducatori si alti functionari superiori din organizatiile specializate.

Istoria meseriei de vicepresedinte asociatie nationala cooperatista

Vicepresedintele Asociatiei Nationale Cooperatiste (ANC) este un post vechi si respectat, care dateaza din anii 1800. Acest post a fost creat pentru a ajuta la promovarea si dezvoltarea cooperatiei in intreaga tara. Vicepresedintele ANC este responsabil pentru coordonarea si implementarea politicilor si strategiilor ANC, precum si pentru asigurarea unei comunicari eficiente intre ANC si membrii sai. Vicepresedintele ANC lucreaza cu membrii ANC pentru a promova si dezvolta cooperatia in intreaga tara, precum si pentru a oferi suport si asistenta membrilor ANC. De asemenea, vicepresedintele ANC lucreaza cu guvernul si alte organizatii pentru a promova si dezvolta cooperatia in intreaga tara. Vicepresedintele ANC este responsabil pentru asigurarea unei comunicari eficiente intre ANC si membrii sai, precum si pentru asigurarea unei comunicari eficiente intre ANC si guvernul si alte organizatii.

Model fisa de post: vicepresedinte asociatie nationala cooperatista

Fisa de post pentru meseria de vicepresedinte asociatie nationala cooperatista


Numele și prenumele salariatului:


Denumirea postului: vicepresedinte asociatie nationala cooperatista, cod COR 111413


Grupa de baza: 1114 Conducatori si alti functionari superiori din organizatiile specializate

Iata o posibila fisa de post pentru Vicepresedinte asociatie nationala cooperatista:

Titlu post: Vicepresedinte asociatie nationala cooperatista

Descrierea postului:

Vicepresedintele asociatiei nationale cooperatiste este responsabil de sprijinirea si asistarea presedintelui in coordonarea si conducerea organizatiei in scopul promovarii cooperativelor si dezvoltarii sectorului cooperatist.

Responsabilitatile si indatoririle:

- Sprijinirea si asistarea presedintelui in coordonarea si conducerea organizatiei in scopul promovarii cooperativelor si dezvoltarii sectorului cooperatist
- Identificarea si evaluarea problemelor si oportunitatilor din cadrul sectorului cooperatist si elaborarea de recomandari si solutii relevante
- Participarea la dezvoltarea de strategii si politici care sa sprijine dezvoltarea cooperativelor si a sectorului cooperatist
- Identificarea si cultivarea relatiilor cu alte organizatii si entitati cu scopul de a sprijini obiectivele sectorului cooperativist
- Participarea in negocieri si in dezvoltarea politicilor guvernamentale referitoare la cooperativism
- Dezvoltarea si gestionarea relatiilor cu membrii organizatiei si cu alte cooperative
- Supervizarea si asistarea membrilor organizatiei in problemele de relatii de munca si in negocierile colective.

Cerinte:

- Diploma de licenta in economie, afaceri sau un domeniu relevant
- Experienta anterioara in conducerea unei organizatii cooperatiste sau intr-un domeniu relevant
- Cunostinte solide in domeniul cooperativismului si a dezvoltarii afacerilor
- Abilitati excelente de comunicare si negociere
- Capacitatea de a gandi strategic si de a identifica probleme si solutii relevante
- Etica profesionala si integritate impecabila
- Capacitatea de a colabora cu diferite parti interesate si de a construi relatii de incredere cu acestea
- Abilitati excelente de analiza si de gandire critica
- Abilitati excelente de organizare si planificare
- Abilitati excelente de gestionare a timpului si a prioritatilor.

Aceasta este doar o schita generala de fisa de post pentru Vicepresedinte asociatie nationala cooperatista. Detaliile exacte pot varia in functie de cerintele si conditiile specifice pentru fiecare pozitie in parte.

 • 1

  Grupa Majora 1

  Membri ai corpului legislativ, ai executivului, inalti conducatori ai administratiei publice, conducatori si functionari superiori

  Membrii corpului legislativ, ai executivului, inaltii conducatori ai administratiei publice, conducatorii si functionarii superiori din unitatile economico-sociale si politice planifica, conduc, coordoneaza si evalueaza activitatile generale ale intreprinderilor, guvernelor si ale altor organizatii sau unitati organizationale in cadrul acestora si, de asemenea, formuleaza si revizuiesc politicile, legile, regulile si reglementarile in vigoare.

 • 11

  Subgrupa Majora 11

  Legislatori, membri ai executivului si inalti conducatori ai administratiei publice

  Legislatorii, membrii executivului si inaltii conducatori ai administratiei publice formuleaza si revizuiesc politicile si planifica, coordoneaza direct si evalueaza activitatile generale ale autoritatilor (institutiilor), guvernelor si ale altor organizatii, cu sprijinul altor manageri/administratori.

 • 111

  Grupa Minora 111

  Legislatori, membri ai executivului

  Legislatorii si membrii executivului stabilesc, formuleaza si coordoneaza direct implementarea politicilor nationale, regionale sau locale ale Guvernului si ale agentiilor guvernamentale internationale si determina, ratifica, modifica ori abroga legile, regulile si reglementarile publice. Dintre acestia fac parte membrii alesi sau nealesi ai parlamentelor, consiliilor si guvernelor.

 • COR

  Grupa de baza 1114 Conducatori si alti functionari superiori din organizatiile specializate

  Conducatorii si alti functionari superiori din organizatiile specializate determina, formuleaza si coordoneaza direct implementarea politicilor organizatiilor specializate, cum ar fi organizatiile politice, sindicatele, patronatele, asociatiile de comert si industrie, organizatiile umanitare si de caritate sau asociatiile sportive, si reprezinta si actioneaza in numele acestor organizatii.

 • COD

  COD COR 111413 - vicepresedinte asociatie nationala cooperatista