.

Cod COR vicepresedinte asociatie teritoriala de organizatii cooperatiste


Cod COR vicepresedinte asociatie teritoriala de organizatii cooperatiste

Cod COR: vicepresedinte asociatie teritoriala de organizatii cooperatiste

Cod COR: 111416 - vicepresedinte asociatie teritoriala de organizatii cooperatiste


Meseria de vicepresedinte asociatie teritoriala de organizatii cooperatiste face parte din grupa de baza: 1114 Conducatori si alti functionari superiori din organizatiile specializate.

Istoria meseriei de vicepresedinte asociatie teritoriala de organizatii cooperatiste

Vicepresedintele asociatiei teritoriale de organizatii cooperatiste este un post vechi si important in istoria cooperatiei. Acest post a fost creat in anii 1800, cand cooperatia a inceput sa se dezvolte in intreaga lume. Acest post a fost creat pentru a ajuta la coordonarea si organizarea activitatilor cooperatiei, precum si pentru a oferi suport si consiliere membrilor asociatiei. Vicepresedintele asociatiei teritoriale de organizatii cooperatiste are responsabilitatea de a coordona si de a monitoriza activitatile asociatiei, precum si de a oferi suport si consiliere membrilor asociatiei. Acest post a fost creat pentru a ajuta la dezvoltarea si promovarea cooperatiei in intreaga lume. Vicepresedintele asociatiei teritoriale de organizatii cooperatiste joaca un rol important in promovarea si dezvoltarea cooperatiei, oferind suport si consiliere membrilor asociatiei.

Model fisa de post: vicepresedinte asociatie teritoriala de organizatii cooperatiste

Fisa de post pentru meseria de vicepresedinte asociatie teritoriala de organizatii cooperatiste


Numele și prenumele salariatului:


Denumirea postului: vicepresedinte asociatie teritoriala de organizatii cooperatiste, cod COR 111416


Grupa de baza: 1114 Conducatori si alti functionari superiori din organizatiile specializate

Iata o posibila fisa de post pentru Vicepresedinte asociatie teritoriala de organizatii cooperatiste:

Titlu post: Vicepresedinte asociatie teritoriala de organizatii cooperatiste

Descrierea postului:

Vicepresedintele asociatiei teritoriale de organizatii cooperatiste este responsabil de sprijinirea si asistarea presedintelui in coordonarea si conducerea organizatiei in scopul dezvoltarii cooperativelor si a sectorului cooperatist la nivel local.

Responsabilitatile si indatoririle:

- Sprijinirea si asistarea presedintelui in coordonarea si conducerea organizatiei in scopul dezvoltarii cooperativelor si a sectorului cooperatist la nivel local
- Identificarea si evaluarea problemelor si oportunitatilor din cadrul sectorului cooperatist la nivel local si elaborarea de recomandari si solutii relevante
- Participarea la dezvoltarea de strategii si politici care sa sprijine dezvoltarea cooperativelor si a sectorului cooperatist la nivel local
- Identificarea si cultivarea relatiilor cu autoritatile locale, alte organizatii si entitati cu scopul de a sprijini obiectivele sectorului cooperatist la nivel local
- Participarea in negocieri si in dezvoltarea politicilor locale referitoare la cooperativism
- Dezvoltarea si gestionarea relatiilor cu membrii organizatiei si cu alte cooperative la nivel local
- Supervizarea si asistarea membrilor organizatiei in problemele de relatii de munca si in negocierile colective la nivel local.

Cerinte:

- Diploma de licenta in economie, afaceri sau un domeniu relevant
- Experienta anterioara in conducerea unei organizatii cooperatiste sau intr-un domeniu relevant la nivel local
- Cunostinte solide in domeniul cooperativismului si a dezvoltarii afacerilor la nivel local
- Abilitati excelente de comunicare si negociere
- Capacitatea de a gandi strategic si de a identifica probleme si solutii relevante
- Etica profesionala si integritate impecabila
- Capacitatea de a colabora cu diferite parti interesate si de a construi relatii de incredere cu acestea la nivel local
- Abilitati excelente de analiza si de gandire critica
- Abilitati excelente de organizare si planificare la nivel local
- Abilitati excelente de gestionare a timpului si a prioritatilor la nivel local.

Aceasta este doar o schita generala de fisa de post pentru Vicepresedinte asociatie teritoriala de organizatii cooperatiste. Detaliile exacte pot varia in functie de cerintele si conditiile specifice pentru fiecare pozitie in parte.

 • 1

  Grupa Majora 1

  Membri ai corpului legislativ, ai executivului, inalti conducatori ai administratiei publice, conducatori si functionari superiori

  Membrii corpului legislativ, ai executivului, inaltii conducatori ai administratiei publice, conducatorii si functionarii superiori din unitatile economico-sociale si politice planifica, conduc, coordoneaza si evalueaza activitatile generale ale intreprinderilor, guvernelor si ale altor organizatii sau unitati organizationale in cadrul acestora si, de asemenea, formuleaza si revizuiesc politicile, legile, regulile si reglementarile in vigoare.

 • 11

  Subgrupa Majora 11

  Legislatori, membri ai executivului si inalti conducatori ai administratiei publice

  Legislatorii, membrii executivului si inaltii conducatori ai administratiei publice formuleaza si revizuiesc politicile si planifica, coordoneaza direct si evalueaza activitatile generale ale autoritatilor (institutiilor), guvernelor si ale altor organizatii, cu sprijinul altor manageri/administratori.

 • 111

  Grupa Minora 111

  Legislatori, membri ai executivului

  Legislatorii si membrii executivului stabilesc, formuleaza si coordoneaza direct implementarea politicilor nationale, regionale sau locale ale Guvernului si ale agentiilor guvernamentale internationale si determina, ratifica, modifica ori abroga legile, regulile si reglementarile publice. Dintre acestia fac parte membrii alesi sau nealesi ai parlamentelor, consiliilor si guvernelor.

 • COR

  Grupa de baza 1114 Conducatori si alti functionari superiori din organizatiile specializate

  Conducatorii si alti functionari superiori din organizatiile specializate determina, formuleaza si coordoneaza direct implementarea politicilor organizatiilor specializate, cum ar fi organizatiile politice, sindicatele, patronatele, asociatiile de comert si industrie, organizatiile umanitare si de caritate sau asociatiile sportive, si reprezinta si actioneaza in numele acestor organizatii.

 • COD

  COD COR 111416 - vicepresedinte asociatie teritoriala de organizatii cooperatiste