.

Cod COR vicepresedinte organizatie politica


Cod COR vicepresedinte organizatie politica

Cod COR: vicepresedinte organizatie politica

Cod COR: 111403 - vicepresedinte organizatie politica


Meseria de vicepresedinte organizatie politica face parte din grupa de baza: 1114 Conducatori si alti functionari superiori din organizatiile specializate.

Istoria meseriei de vicepresedinte organizatie politica

Vicepresedintele unei organizatii politice este un post important care a existat de-a lungul istoriei. Acest post a fost folosit pentru a ajuta presedintele unei organizatii politice sa ia decizii si sa implementeze politici. Vicepresedintele poate fi responsabil pentru organizarea evenimentelor, recrutarea membrilor si gestionarea bugetului. De-a lungul istoriei, vicepresedintii au fost responsabili pentru a ajuta la crearea si implementarea politicilor si strategiilor organizatiei. Acest post a fost folosit pentru a ajuta la promovarea si sustinerea obiectivelor organizatiei. Vicepresedintii au fost, de asemenea, responsabili pentru a reprezenta organizatia in fata publicului si pentru a ajuta la construirea unei baze de sustinatori.

Model fisa de post: vicepresedinte organizatie politica

Fisa de post pentru meseria de vicepresedinte organizatie politica


Numele și prenumele salariatului:


Denumirea postului: vicepresedinte organizatie politica, cod COR 111403


Grupa de baza: 1114 Conducatori si alti functionari superiori din organizatiile specializate

Iata o posibila fisa de post pentru Vicepresedinte al unei organizatii politice:

Titlu post: Vicepresedinte al unei organizatii politice

Descrierea postului:

Vicepresedintele unei organizatii politice este responsabil de sprijinirea presedintelui si de sustinerea echipei in vederea atingerii obiectivelor organizatiei. De asemenea, vicepresedintele asigura legatura dintre echipele organizatiei si presedinte, contribuind la imbunatatirea comunicarii si a coordonarii intre departamente.

Responsabilitatile si indatoririle:

- Sprijinirea presedintelui si a echipei in vederea atingerii obiectivelor organizatiei
- Identificarea si evaluarea problemelor si oportunitatilor din cadrul organizatiei si elaborarea de recomandari si solutii relevante
- Asigurarea de comunicare eficienta si transparenta intre organizatie si comunitatea locala si alte entitati interesate
- Identificarea si cultivarea relatiilor cu alte organizatii si entitati cu scopul de a sprijini obiectivele organizatiei
- Coordonarea si supervizarea activitatilor intregii echipe
- Participarea la sedinte ale organizatiei si elaborarea de rapoarte si recomandari referitoare la subiectele tratate
- Dezvoltarea si implementarea de proiecte pentru dezvoltarea organizatiei si atingerea obiectivelor sale
- Asigurarea conformitatii cu reglementarile si standardele legale.

Cerinte:

- Diploma de licenta in stiinte politice, comunicare, drept sau un domeniu relevant
- Experienta anterioara in conducerea unei organizatii politice sau intr-un domeniu relevant
- Abilitati excelente de comunicare si negociere
- Capacitatea de a gandi strategic si de a identifica probleme si solutii relevante
- Etica profesionala si integritate impecabila
- Capacitatea de a colabora cu diferite parti interesate si de a construi relatii de incredere cu acestea
- Abilitati excelente de analiza si de gandire critica
- Abilitati excelente de organizare si planificare
- Abilitati excelente de gestionare a timpului si a prioritatilor.

Aceasta este doar o schita generala de fisa de post pentru Vicepresedinte al unei organizatii politice. Detaliile exacte pot varia in functie de cerintele si conditiile specifice pentru fiecare pozitie in parte.

 • 1

  Grupa Majora 1

  Membri ai corpului legislativ, ai executivului, inalti conducatori ai administratiei publice, conducatori si functionari superiori

  Membrii corpului legislativ, ai executivului, inaltii conducatori ai administratiei publice, conducatorii si functionarii superiori din unitatile economico-sociale si politice planifica, conduc, coordoneaza si evalueaza activitatile generale ale intreprinderilor, guvernelor si ale altor organizatii sau unitati organizationale in cadrul acestora si, de asemenea, formuleaza si revizuiesc politicile, legile, regulile si reglementarile in vigoare.

 • 11

  Subgrupa Majora 11

  Legislatori, membri ai executivului si inalti conducatori ai administratiei publice

  Legislatorii, membrii executivului si inaltii conducatori ai administratiei publice formuleaza si revizuiesc politicile si planifica, coordoneaza direct si evalueaza activitatile generale ale autoritatilor (institutiilor), guvernelor si ale altor organizatii, cu sprijinul altor manageri/administratori.

 • 111

  Grupa Minora 111

  Legislatori, membri ai executivului

  Legislatorii si membrii executivului stabilesc, formuleaza si coordoneaza direct implementarea politicilor nationale, regionale sau locale ale Guvernului si ale agentiilor guvernamentale internationale si determina, ratifica, modifica ori abroga legile, regulile si reglementarile publice. Dintre acestia fac parte membrii alesi sau nealesi ai parlamentelor, consiliilor si guvernelor.

 • COR

  Grupa de baza 1114 Conducatori si alti functionari superiori din organizatiile specializate

  Conducatorii si alti functionari superiori din organizatiile specializate determina, formuleaza si coordoneaza direct implementarea politicilor organizatiilor specializate, cum ar fi organizatiile politice, sindicatele, patronatele, asociatiile de comert si industrie, organizatiile umanitare si de caritate sau asociatiile sportive, si reprezinta si actioneaza in numele acestor organizatii.

 • COD

  COD COR 111403 - vicepresedinte organizatie politica